Merhaba arkadaslar benimde sag yumurtaligimda cikolata kisti var soyle soyleyeyim ben 5 yillik evliyim 28 yasindayim bir yil korundum ve sonra biraktik cocuk istedigimiz icin ama malesef hemen olmadi doktora gittim birsey yok 6 ay sonra tekrar gel dedi ve 6 ay sonra tekrar gittigimde sol yumurtamda cikolata kisti cikti ve ameliyat dediler tedavisi yokmus bende antalya tip fakultesinde ameliyat oldum yani sol yumurtamdaki kistleri temizlediler doktorum bana 2 ay sonra gel asilama tedavisi yapalim dedi bende o aralar ankaraya gittim ramazani ailemle gecirmek icin dondukten sonra da bir turlu firsat ve vakit bulamadim doktora gitmeye daha dogrusu icimden birses bekle diyordu ve bende bekledim acele etmedim bundan 7 ay once adet sancilarimin arttigini fark ettim yine doktora gittim ve doktor sag yumurtamda cikolata kisti var dedi biraz yikildim yine ameliyat yolu gorundu bana sonra doktorum bana git sonra regl oldugunda gel ameliyat yapalim dedi bende eve geldim ama hatta sogan kurune basladim
ama o ay adetim gecikti bende kistlerden sandin ama saglik ocagina gidip test yaptirdim ve inanamadim hamileydim sonunda cok mutlu oldum anne olmayi cok istiyordum ama yaradan herseyin zamani var dergibi icime bir his verdi su anda 28haftalik hamileyim bir oglum olacak hergun dua ediyorum allah isteyen herkese evlat versin diye allah hepimizin muradini versin umudunuzu yitirmeyin hepinize saglik sihhat ve evlat diliyorum bu mubarek gunde