- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.801
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinkızlar merhaba ne zamandır yoktum neler oldu neler biliyormusunuz.annemi mr a götüreceğim demiş dualarınızı istemiştim.biliyormusunuz ertesi gün mr a gittik ve meğer annem beyin kanaması geçiriyormuş acil 5 saat süren ameliyata alındı bir haftadır hastanedeyiz üç günde burada bizde kaldı şimdi memelekete gitti bir ay yatacak.sonra tekrar kontrolu var.tekrarlamaması için dualarınıza ihtiyacım var yine.oğlumu ise bakıcıya verdim.öyle endişeliyim ki.bu onda nasıl bir gelişim sergileyecek.kafam karmakarışık.500 tl bakıcı.kira elektrik su sıfıra sıfır maaşım.eşimin maaşıyla geçinicez.birikim yok.çalışmamayı düşünüyorum.ama ssk o kadar azaldıki.neye kime üzüleceğimi şaşırdım.güzel yawrum ellerin elinde bugün.oooooyyyyy.içinizi karartıyorum ama insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli değil biliyormusunuz.ogün şok oldum.doktor bırakmadı bizi.anneni götüreceksen imza alıcam dedi.bir kan aradık resmen parçaladık kendimizi.a rh -.kimsede yok arkadaşlar.devlette 3 ünite var vermek içinse yerine aynı kandan istiyor.öyle zor şeyler yaşadık ki.ama şükürler olsun ameliyatı başarılı geçti.bundan sonrasındada Allah yardımcımız olsun artık.