- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.141
benimse nedense umudum yok..ama umarım dediğiniz gibidr
arkadaşlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için..silgicim lütfen doktora git ve yumurta takibi yaptır ki en azından yumurtalarının olup olmadığını,oluyorsa çatlayıp çatlamadığını bilelim..bi sorun varsa ona göre tedavi olursun burdayken..rahim filmini de çektir bence canım..eğer ben hamileysem ki hiçbir belirtim yok testler dışında; senin ne farkın var? hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz çünkü..silgicim emin ol başarıcaksın..başarıcaz...
emelikocum cok tesekkur ediyorum sana ve diger arkadaslara. sakin icimde burukluk oluyor diye dusunmeyin, cok mutlu oluyorum. biliyorsunuz ben umut ariyordum ve siz guzel haberlerinizle umut oluyorsunuz.su anda senin hamileligin onemli olan zaten, insallah tam anlamiyla emin olup sende gokdeniz ve panoran gibi tadini cikaracaksin. bakarsin bir gun bende size katilirim.
bunun disinda son gittigm dr. yumurta rezervin iyi dedi, rahim filmide yakinda cektiricem, size hbr veririm sonucu. arti ben cok stresli gunler yasadim evlendigimden beri yani yaklasik 2 yildir evliyim 1 yil cocuk dusundum ve o yil butun aksilikler ve insanlarin sahtekarliklariyla karsilastim. bahsetmedim ama zor gunler gecirdim. benim once bir psikologa gitmem gerek heralde, bu stresle hamile kalmam cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?