- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
Gökdenizcim, umarım seninde benim gibi hiç bulantın olmaz. Pek kolay olmuyor bulantı çünkü. 5 yada 6 hafta gibi iştah başlar sendede mutlaka. Hoş herkesin farklı oluyor ama yerimsenibenasutay geçmiş olsun tedavini aksatma çok önemli hem çok sancı oluyor.çekme onları boşuna vardır bir ilacı iğnesi.bişeyler yap.ponaran tarif ettiğin yorgunluk bel kasık ağrısı var mevcut ama bugün düne göre iyiyim.iştahım açılmadı.normal yiyorum henüz.bulantı falan yok.oldukça nadir.
Isın bence iyi gidiyor, 7 gün olmuş yumurtlayalı, daha bir 5 günün var gibi. Umarım hiç gelmezzzz36.8 2.gun
36.5 3.gun
36.7 4.gun
36.7 5.gun
36.8 6.gun
36.7 7.gun
36.8 8.gun
36.7 9.gun
36.7 10.gun
36.5 11.gun
36.6 12.gun
36.6 13.gun
36.6 14.gun
36.3 15.gun
36.3 16.gun
36.4 17.gun
36.7 18.gun
36.7 19.gun
36.7 20.gun
36.8 21.gun
36.8 22.gun
36.8 23.gun
ponarancım ısı tablom şimdilik böyle..ama daha adetime var..20 nisan benim.zaten bu ay olmaz benim..yoktum-stres vs yok yok..bi de adet olcakmışım gibi karın ağrım var..belirtiler başladı yani :))
merhaba arkadaşlar,
ben sancılı ve bol acılı regl günlerimi yaşıyorum.bu ay her aydan daha farklı sadece 5 gün temiz kaldım akıntılar yüzünden,bir de normal regl olunca hiç halim kalmadı sürünüyorun:-( işten gelince yatıyorum.şu yeni kistim için dr desolett diye bir doğum kontrol hapı vermişti prospektüsünü okuyunca yan etkileri korkuttu başlamadım.hiç kullanan var mı?
bebiş çalışmalarına en az 1 ay tedavi yüzünden ara vericez ama buradan güzel haberlerinizi ve heyecanınızı okumak beni çok mutlu ediyor.
büyük olasılıkla farklı saatlerde ısı ölçümü yaptığın için disregard ediyor olabilir. Linkini bir atsana bana.kizlar merhaba.
panoran FF de yazdigim isilarin cogunun ici bos gozukuyor, yani tablodaki dot.lar bos. nedendir acaba hocam ? :)
günaydıınnn arkadaslarim
Bende bu ff ye giriş yapıyorum ama sanırım ben bi yerlerde hata yaptım 10 gun sonra gecici üyeliğiniz bitecek falan dyor..sadece ısılarımı giriyorum ama ovulasyonu göstermiyor..zaten sıkıldım bı ısıdan da..sadece yumurtlama için güzel diye dusunuyorum..cunku burada ısısı hic düşmeyenler regl oldularneyse hayırlısı olsun
GÜNAYDINLARRRR,
kızlar bugün benim doğum günüm.hediyemi bir kaç gün önceden almıştım şükürler olsun sağlıkla gelsin Allanın izniyle.bu sabah bulantı ve biraz sancım var.ponaran bir sorun olacak dün akşam mercimek tanesi gibi iki damla kahverengi akıntı vardı çamaşırımda bu sabahda sağ tarafımda ağrı var karnım çok gergin vucudum şiş.sanada böyle oldumu yada bunlar normal mi.kızlar geceleri çok uyanıyorum ve her uyandığımda size dua ediyorum.sizde çalışmaları eksik etmeyin.
beni aranıza almadınız mı hiç cevap vermiyorsunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?