merhaba herkese,
gokdeniz bence cektir hemen eger sartlariniz uyuyorsa, kapaliysa acilir aciksa icin rahat eder. ben burada cok pahali olmazsa su ana kadar beklemezdim. onun acisina da katlanirsin, olmadi anestezi alirsin.benimde tek o kaldi ama ben de gec kaldim artik. siddetle yapabileceginiz herseyi yapmanizi tavsiye ediyorum. ben mesela onlari yapmadan 1 yil kaybettim, 23 nisanda 1 yil oluyor ve artik normal yolla umudum yok. yazin 14-15 ay olacak, yani cok gec kaldim tedavi falan icin o yuzden en son yapilmasi gereken seyden basliycam hic istemesemde senağlama
panoran bu ay ilac almiycam, korktum cok..
ne kadar cok cocuk sahibi olmak isteyipte sonuc alamayan var, bir yanda da cocuk sahibi olup bunun hakkini veremeyenler var.. oyle tipleri gorunce, cok uzuluyorum. yani britney spears gibi bir kadin anne oluyor, ahlaktan uzak..ya da cocuguna sahip cikmayan tipler var vb..bazen insan Allah'im neden diyor..yani sacmaliyor, Rahman isminden merhametinden medet ummamiz lazim...cok korkuyorum isyan etmekten, bellki deneniyorum diye dusunuyorum. hakkimizda hayirlisi olsun diyoruz... diyorum... ama ben hala bazen caresiz kaliyorum..''ama'' lar bitmiyor..demekki tam soyledigim seyi uygulayamiyorum, eger uygulayabilseydim oturup aglamazdim, uzulmezdim, sabrederdim..yani anlayacaginiz karisik isler, biz sabri ogrenmeliyiz...her ay ''rabbim hayirliysa, saglikliysa ver..'' diye dua eden ben, ay sonu olmayinca oturup isyanlarda,bunalimlarda..hata yaptigini bilip de yapmaya devam etmek aci olan..demekki hala hayirli degilmis demelerle teselli bulmali, teslim olmali...
insallah hepimiz basaririz arkadaslar; hem sabri ogrenmeyi, hem isyan etmemeyi, hem teslim olmayi, hemde evlatlarimiza kavusmayi...insallah..a.s.