- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
olması gerekn diye bişi yok, düzenli olarak ölçüm yaptığında sonuçlar konuşmaya başlıyor zaten. yerimseniben
Ovulasyon sorası hormonlar yüzünden ısımız artıyor, böylece yumurtlamış olduğunu anlıyorsun. İlk ay kaçabilir ama diğer aylar için sana bir plan oluyor bu. Ateş ölçme başlığı altında örnekler bulabilirsin. yerimseniben
Ovulasyon test de aynı hamilelik testi gibi, çift çizgi ovulasyon yaklaşıyor demek. Çalışmalara başlayın demek oluyor. Her gün aynı saatlerde yapmak gerekli.
emelikooo yanlisin olmasinn, ates yukseliyorr dusmuyor o tehlikeli gunlerde. valla ben de boyle yorumladim panorani, yorum farki olabiler tabi sırnaşık şeyhergun sabah yataktan kalkmadan ölçüyorsun..bi kağıda not alıyorsun..ateşin bir bakıyorsun 14-15-16-17.gunlerin birinde alakasız bi şekilde düsüyor..işte o gunler tehlikeli gunler diye öğrendim ben:)) ponarancım sağolsun:) valla gökdeniz ben de aynen ponaranı gördüğüm yerde o forumda hemen bitiyorum :))peşindeyiz ponaran
Anladım gibi canım sağol valla çok yardımcı oluyosun.Ama bi sorum daha var üff kafam karıştı.Ölçümü yaptıktan sonra mı ovulasyonu yapıyoruz:uhm:
Canım valla yordum seni de sorularımla ama bilgim yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?