Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olanlar, kaçıncı ayınızda (denemenizde) hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kist küçülmüyo diye biliyorum cnm doğru mu? Ben 2 3 ay kullandım Bi işe yaramadı. Bende başlıcam tedaviye ama açıkçası doktor kist için uğraşalım demesinden korkuyorum
Malesef canım kücülmyo anca ameliyatla gider. Beklentin bebekse ona göre hareket eder. Ama şikayetn agrilar falansa kist icin ugrasr

Malesef canım kücülmyo anca ameliyatla gider. Beklentin bebekse ona göre hareket eder. Ama şikayetn agrilar falansa kist icin ugrasr
Beklentim bebek. Ameliyatla da tekrarlama ihtimali oluyormuş onu da araştırdım

Evet canım ozaman kistine dokunmaz gebelik icin ugrasr. Ben tüp bebege basladm doktor alamayiz alirsak yumurtanin rezerwini kaybederz dedi
İşte bneim de en korktuğum bu rezervi etkilemesi.. Amh değerin kaç cnm senin

Bende ayni biliyrm yani aynı sonuca bakiyolar tekine bakmak yetiyo. Birini devlet yapiyo birini özel yani amh yi devlet yapmiyo genelde
Valla inş boş yere para gitmiştir de iyidir değerim dediğin gibidir aynıdır inş. 30 yaşındayım cnm 9 aydır adet günümde azalma var ondan korkuyorum

Ben ameliyat oldum uzuuun zaman önce. Sağ yumurtalığımın da büyük bölümü alındı. Ama 5.ayda doğal seyrinde hamile kaldım. Denemeden gebe kalıp kalamayacağını asla bilemezsin.

Mesela kaç gün oluyosun canim bide kac günde bi oluyosun o önemli
28 günde bir cnm çok nadiren Bi kaç gün oynuyor. Eskiden 4 gün yoğun olup 6 gün falan sürerdi şimdi 4 gün yoğun olup bitiyo

Kist küçülmez diye birşey yok bence kaybolmayabilir ama soğan kürüyle fln fayda gören de çok gibi.
Soğan kürü 2 3 kez denedim cnm doğum kontrol hapı da denedim benimki küçülmedi. Yani genel olarak küçülmüyo

28 günde bir cnm çok nadiren Bi kaç gün oynuyor. Eskiden 4 gün yoğun olup 6 gün falan sürerdi şimdi 4 gün yoğun olup bitiyo
Bunlarda bisey yokki adet azlgi demek bi iki gün sürüp kahverengi akintiyla adet döngünün gecmesi demek. Degerlernde normal çikar merak etme

Bunlarda bisey yokki adet azlgi demek bi iki gün sürüp kahverengi akintiyla adet döngünün gecmesi demek. Degerlernde normal çikar merak etme
Amh dışındakiler belli cnm prolaktin yüksek çıktı onu da araştırdım stresten yükseliyomuş şu sıralar çok takıyorum ilaçla düzelir inş

Merhaba ben de de çikolata kisti var. Başka problemler de var. Hormonlarım normal çktı sadece prolaktinim yüksek azcık. Soğan kürü yaptım küçülmedi. 4cm kistim. Beslenme de etkiliyormuş bu arada ben dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…