• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olanlar, kaçıncı ayınızda (denemenizde) hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de de çikolata kisti var. Başka problemler de var. Hormonlarım normal çktı sadece prolaktinim yüksek azcık. Soğan kürü yaptım küçülmedi. 4cm kistim. Beslenme de etkiliyormuş bu arada ben dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım işe yarayacak mı
Olusumunda engeller canım oluştuktan sonra hiçbişey etkili olmuyo

Siz aldırmayı düşünüyor musunuz? Doktorum rahim filmi istedi, önce rahimdeki polipi alıcaz sonra kiste karar vericez biz.
Yok canim alirsak yumurtalgni tehlikeye atariz dedi rahimde polip cok önemli ama bebegn tutunamaz onu mutlaka aldir

QUOTE="Seyma94, post: 64336411, member: 977777"]

[/QUOTE]
Kime danışsam' benim tanıdıgım bu kistle hamile kaldi diyor ' hani nerde bu tanıdıklar ya cikolata kistiyle hep 3.kişilermi hamile kaliyo :KK76:
Canım bende çikolata kisti 3.bucuk cm di ve pcos vardı öğrendiğim de lucrin depot kullandım gecıcı menepoz ardından klomen artı catlatma iğnesi oldum o arada sogan suyu içtim bir hafta sabah aksam ve hamıle kaldım o ay bebegımın herseyi normalken 10. Haftada bebegımın kalbi durdu ve kistim bir anda 5bucuk cm oldu şimdi tekrar adet gorüp kistim için tedavi görücem yani kist ile hamile kalınabiliyor

QUOTE="Seyma94, post: 64336411, member: 977777"]

Canım bende çikolata kisti 3.bucuk cm di ve pcos vardı öğrendiğim de lucrin depot kullandım gecıcı menepoz ardından klomen artı catlatma iğnesi oldum o arada sogan suyu içtim bir hafta sabah aksam ve hamıle kaldım o ay bebegımın herseyi normalken 10. Haftada bebegımın kalbi durdu ve kistim bir anda 5bucuk cm oldu şimdi tekrar adet gorüp kistim için tedavi görücem yani kist ile hamile kalınabiliyor
[/QUOTE]
Bu kistle hamile kalan kimi duysam düşük yapıyor buda bi tesadüfmü anlamadım ya konu sahibinnde başına geldi. Ben tüp bebege başvurdum canm konuyu yazalı çok olmuş hamileym şuan

Bu kistle hamile kalan kimi duysam düşük yapıyor buda bi tesadüfmü anlamadım ya konu sahibinnde başına geldi. Ben tüp bebege başvurdum canm konuyu yazalı çok olmuş hamileym şuan
[/QUOTE]
Kesinlikle öyle ama bilemiyorum artık tesadüf mü canım çünkü doktorlar bi etki yapmaz diyor bilemiyorum ki. Hayırlı olsun bebeğin çok sevindim 😊

merhaba,
kaç yaşındasın? yumurtalık rezervin ne durumda? bende de çikolata kisti var 7 cm. ameliyat olmadım. tüp bebek e yönlendirdiler. ben de ağrılardan dolayı ameliyat olsam iyi diye düşünmeye başladım. ama yumurtalığa zarar verir diye de korkuyorum.
ağrıların için sülük koydur rahime ben koydurdum ağrı falan kalmadı kistim devamlı sızlardı oda hiç olmadı bu ay. hamilelik için yumurtalama kaçırdığımız için denemedik daha.

En son 2 tane kist vardı biri 5 cm biri 2.5 cm 2 ay (3. adetimde) dolmadan hamile kaldım çok şükür bugün doktora gideceğim hala duruyorlar mı bilmiyorum tabiki

Back