Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olanlar, kaçıncı ayınızda (denemenizde) hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm perde varken olmazdı zaten ameliyat olman en iyisi. Perde kalkınca hamile kalrsin hatta belki kistlere bile müdahale edebilir

Canm perde varken olmazdı zaten ameliyat olman en iyisi. Perde kalkınca hamile kalrsin hatta belki kistlere bile müdahale edebilir
kistleri de alacak cnm, yarın rahim filmimi çekecek, sonrasında ameliyat olucam ve 1 yıl kendi halimize bırakacak bizi doğal yolla gebelik için. eğer 1 yılda olmazsa sonrasında tüp bebek yaparız dedi. rahimdeki perde evet o da engel dedi gebelik için, ayrıca gebe kalsanda düşük riski olurdu dedi.

Bence sıfırdan başlıcaksn tertemiz çok mantıklı. Her şerde bir hayır var senin hayrında bu olcak canım. Daha kolay hamile kalcksn insallah

Bence sıfırdan başlıcaksn tertemiz çok mantıklı. Her şerde bir hayır var senin hayrında bu olcak canım. Daha kolay hamile kalcksn insallah
inş cnm bende öyle düşünüyorum, sıfırdan olacak herşey. ama işte yazık günah 9 ayım boşa gitti saçma sapan dr larla ki adanada isim yapmış dr lar gittiklerimde.

inş cnm bende öyle düşünüyorum, sıfırdan olacak herşey. ama işte yazık günah 9 ayım boşa gitti saçma sapan dr larla ki adanada isim yapmış dr lar gittiklerimde.
sende durumlar nedir bu arada? hiç sormadım kusura bakma kendi derdimden

Hayir. Bu ay asilama deneyecegm. Olmassa ameliuat mi olsam dire tüp bebek mi yapsam bilemiyorm
Çok okadar zor durumki inş aşılama ile olur. Doktorlarında farklı bakış açısı var kimisi gebe kal çikolata kisti gitsin diyor sonrada gebe kalamazsan laparoskopi diyor. Perinatalog olan doktor da yumurta etkilenir tüp bebek diyor.

evet benimde kafamı karıştırıyorlar.. senin ne durumda kistlerin

ben de çikolota kisti ile hamile kkaldımbir kontrolde öğrenmiştim belki gebelik olmayabilir demişti doktorum. Pek de grbelik zdüşünmüyordum açıkcası. Sonra rus bşr doktora bel ağrısı için tedaviye gidiyordum doğal tedaviler uygulayan biriydi. Laf arasında çikolata kisyim olduğunu söyledim. Girebolu meyvesinin çayını iç çok güzel temizliyor dedi araştırdım sadece kayseri de var. Onu içtim 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hiç de planlamıuordum açıkcası. Ben içtiğim çay a bağlıyorum. Nasipmiş demek ki gerçi

Öncelikle hayırlı olsun çikolata kistiniz kaç cnm be tamamen eridi mi. Umut öyle değişik birşey ki ne olursa denemek isteği geliyor

Öncelikle hayırlı olsun çikolata kistiniz kaç cnm be tamamen eridi mi. Umut öyle değişik birşey ki ne olursa denemek isteği geliyor
Bşr tanesi 2.5 cm, bir tanesi 1.5cm diğerini hatırlamıyorum. Eridi mi bilmiyorum bir daha kobtrole gitmeden hamile olduğumu öğrendim. Açıkcası en son gittikten 6 ay sonra bir daha gideyim diye düşünmüştüm. Bir de yaklaşık 3 ay kadar her gün bir bardak karbonatlı su içtim. Burda bir yerde okumuştum o pek çok şeye iyi geliyormuş zaten de. Onu da kullanmıştım yani

Anladım sizin kistleriniz de küçükmüş ztn .teşekkür ederim

4Cm çiko kisti var iste canim. Bska sorun yok bir senedir deniyoruz bizde olmuyor
Canım bana da çikolata kisti teşhisi konuldu 4 cm yasmin doğum kontrol hapi verildi. Gebelik düşünüyorum bilmiyorum ameliyat daha mi iyi olurdu ya küçülmezse ne olacak? Ya da ilaci birakinca daha cok buyuyenler varmış. Bilmiyorum kafam kazan gibi oldu. Ya olmazsa benimde bosa ameliyat olmadan mi beklicem. Suzin hala var mi kistiniz?

Canım hamile kalmak isteyen birine d.kontrol hapi verilmez. Ayrica o hap hicbrseye yaramaz doktorunu degstr evet duruyo kistm tüp bebege basladk

Canım hamile kalmak isteyen birine d.kontrol hapi verilmez. Ayrica o hap hicbrseye yaramaz doktorunu degstr evet duruyo kistm tüp bebege basladk
Bu kist küçülmüyo diye biliyorum cnm doğru mu? Ben 2 3 ay kullandım Bi işe yaramadı. Bende başlıcam tedaviye ama açıkçası doktor kist için uğraşalım demesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…