- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Amin cnm bende sabırla bekliyorum inşallah ümidimi kaybetmem ve Rabbim dha fazla bekletmeden gönderir mucizemi. Rabbm isteyen herkese nasip etsinİnşallah olur canım ya, çevremde çikolata kisti olup çocuğu olan bir çok anne var. Evlenirsem bende direkt çocuk çalılmaları yapıcam....
İnşallah kalırsın cnm bende iki senelik evliyim hala bekliyorum amlyt oldm senin kistler küçük herlde doktr onemsemedigine goreben dede var çikolata kisti var dediler ilk bastan adet sorunum var benim ilk bunun için doktora gittiğimde oyle demişti daha sonra gittim halada gidiyorum doktora ama onu demiyolar bana ama var denmişti 10 AYLIK EVLİYİM bekliyorum bakılım inş hamile kalabilirim zor bu durumlar cok ya
İnşallah kalırsın cnm bende iki senelik evliyim hala bekliyorum amlyt oldm senin kistler küçük herlde doktr onemsemedigine gore[/QUO
valla bir anlam veremedim bende acikcasi. Duzgun birseyler demiyolar hic ya
YeNi ultrason cektrdysen ve kist var demedyse yoktr cnm ama çikolata kisti önemli bi kist oyuzden yakın zamanda gitmediysen ihmal etme cnmBen ilk adet sorunum oldugunde 2 sene once ilk gittim doktor demisti bana cikolata kistti diye ama onemsiz demisti ozamnlarda cok doktora gittm ama kimse kist falan demedi o doktordan baska
Diane doğum kontrol hapı sanırım kistleri baskılamak için vermiştir cnmKizlarr merhaba bugun doktora gittim cikolata kistim var benimde diane diye bir ilac verdi 1 ay kullancam kullanan var mi aranizda
Insallah iyi gelir ya vissanne daha iyi diolar ama doktorum bunu verdi bnde tereduut etttimmDiane doğum kontrol hapı sanırım kistleri baskılamak için vermiştir cnm
İnşallah iyi gelir kistin kac cm cnm bide evlimisinInsallah iyi gelir ya vissanne daha iyi diolar ama doktorum bunu verdi bnde tereduut etttimm
canim bana da desolett verdi 1 ay kullan gel dedi bir de rahim filmi istediKizlarr merhaba bugun doktora gittim cikolata kistim var benimde diane diye bir ilac verdi 1 ay kullancam kullanan var mi aranizda
Canım ben femara hiç kullanmadım nasıl bi ilaç bilmiyorum ama primolut kullandım. Farklı bi nedenden ötürü benim adet kanamam durmamisti o yüzden kullandım ama çikolata kistine iyi geldiğini ilk kez duyuyorum. Ben tam tersine kisti olanların kullanmaması gerekir diye biliyorum ama Dr tavsiye ettiyse demekki iyi geliyordur. Bi de ben sadece 10 gün kullandım belki o yüzden kistlerimde bi etkisi olmadimerhabalar, benim de 8 cm lik çikolata kistim var, 2 ay ginera doğum kontrol hapı kullandım. prof. ameliyat dedi direk. evli değilim 35 yaşındayım amlyt çözüm gibi gelmedi banabaşka bir prof. gittim bana evli olsan çocuk düşün derdim dedi. bana başka bir seçenek sundu %20 sans varmış 3 ay femara ve primolut kullanmamı söyledi. kist tedavisinde bu ilaçları birlikte kulanan var mı?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim iki tüp bebek denememde olumsuz amelyttan sonra kist 1.5 cm tekrarladı hiç beklemeden tüp bebek yaptrdim oldu ama kalbi durdu minigimin :-( tabiki dua edip beklemekten baska çarem yokMerhaba, tam çocuk istediğinizde kontrol için gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve çıkış yolunu güzel örnekleri hep burada aradım. Ama okuduğum çoğu örnek malesef kotuydu. Ameliyat sonrası doktorum 1 sene dene demesine rağmen denemek istemedim ve Allah'ın izni ile ilk denemede tup bebek ile hamile kaldim. Bu hastalık sabır işi arkadaşlar. Çok hassas bir ameliyat oldugu için doktorunuzu iyi seçmeniz öneririm en önemlisi bence bu ve dua edip inanın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?