- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Ins cnm tutunmustur. Ameliyat ta kisti aldılar mitutunur. t: 46516951 .!.:benim tedavim sürüyor...5 cm kist ile ameliyat oldum...bana rahatsızlık vermiordu...adetlerim düzenliydi...rutin kontrolde çıkmıstı gebelik düşündüğümüzde...suan gebelik için uğraşıyorum çok zor cidden. doktorum kistler yenilemeden aşılama yapalım dedi bende ilk denememi yaptım beklemedeyim inş tutunmustur.
Yıllarca bu hastalık ile mücadele ettim, ameliyatlar vs herşey geçti başımdan bir sure kayboldu 10 aydır evliyim 4 ay önce bebek istedik bi baktiralim kist vs var mı diye vardı yine ! Ama ben 3cm kist ile ilk denemede tedavisiz sadece klomen ile hamile kaldım. Rabbim hepimizin yardimcisi olsunKIZLAR BAKIOSUNUZ BİŞEY YAZMIYOSUNUZ.. ŞUAN ÇİKOLATA KİSTİYLE MÜCADELE EDEN YOK MU?? YAKIN TARİHTE BU HASTALIKTAN KURTULAN VEYA KİSTLE HAMİLE KALAN.. TECRÜBELER LÜTFEN..
BU KONUYU GÜNCEL OLSUN DİYE AÇTIM..FORUMDA ÇOK VAR BU KONU..
HAYDİ KIZLARR..
Cnm baska sorun varmi sizde? Cikolsta kisti olup normal yolla bile hamile kalan var . O yuzden umutsuz olma[QUOelbestgevo, post: 46567879, member: 744168"]Slm kizlar benimde 2cm normal bi kistim vardi ama beni hic rahatsiz etmiyodu sonra sürekliliğinigriyla 10 ar gun hastneye yatirdilar rahimde sivi var deyip durdular neyse en son laparaskopi oldum kistimi yktilar sonra gecti tüp bebege krar verdik cocuk olmuyodu ilkkez orda çikolata kistim oldugunu ve 4 cm oldugunu soylediler suan 2 tup bebegimi yaptim sanirim buda tutmadi ne yapacam bende bilmiyorum sogan küru bende fayda etmedicare bulan söylesin artik bebegim olsun istiyorum
anladım cnm.. sen yinede umutsuzluğa kapılma..güzel beslen..spor yap..bol bol dua et..Rabbim nasip eder inşallah..G gurbetgurbetgurbet Yok canim sogan kürü yarim cm bile kücultmedi saatine bile dikkat ederdim haşimato hastasiyim bide ama onlada hamile kalan var bilmiyorum kafam allak bullak baska birsey yok çunki
Sagol canim insallah karbonatli su nasil oluyo ki belki o bende fayda ederanladım cnm.. sen yinede umutsuzluğa kapılma..güzel beslen..spor yap..bol bol dua et..Rabbim nasip eder inşallah..
karbonatlı suyla kistini yok edip hamile kalan var ama soğan suyuyla daha çok bu oran..
bakalım herşeyin bi zmanı var..
ben soğan kürü sayesinde hamile kalanlardanım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ağrıları çok şiddetli oluyor. Parçalanıyorum resmen.Slm kizlar benimde 2cm normal bi kistim vardi ama beni hic rahatsiz etmiyodu sonra surekli bi agriyla 10 ar gun hastneye yatirdilar rahimde sivi var deyip durdular neyse en son laparaskopi oldum kistimi yktilar sonra gecti tüp bebege krar verdik cocuk olmuyodu ilkkez orda çikolata kistim oldugunu ve 4 cm oldugunu soylediler suan 2 tup bebegimi yaptim sanirim buda tutmadi ne yapacam bende bilmiyorum sogan küru bende fayda etmedicare bulan söylesin artik bebegim olsun istiyorum
Seninde çikolata kistimiydiben soğan kürü sayesinde hamile kalanlardanım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ağrıları çok şiddetli oluyor. Parçalanıyorum resmen.
Eczaneden ingiliz karbonatı al.1 bardak suya 1 çay kaşığı ac karnina günde 2 kez kullaniosunSagol canim insallah karbonatli su nasil oluyo ki belki o bende fayda eder
Cnm sende cikolata kistimiydi ayrıca endo odakları varmi. Ağrı yapan onlar.benimde çok ağrı oluyorhzçikolat post: 46637130 .!.:ben soğan kürü sayesinde hamile kalanlardanım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ağrıları çok şiddetli oluyor. Parçalanıyorum resmen.
Evet cnm.yumurta büyütücü ilaçlar kisti büyütür. Soğan suyu içinde sonuçları yaz lutfen.ayrica aktarda aldığın kürler nedirSseroo1 .!.:Merhaba
Bende bu işe çok kafa yoranlardanım. Hamile kalma kararı verdiğimde doktora gidince öğrendim ben. Bunun beslenmeyle çok ilgili olduğunu okudum ve bu yüzden et ve paketli ürünleri Hayatımdan çıkardım. Sağlıklı besleniyorum. D vitamini balık yağı beta glukan içiyorum. Başladığımda ilk Reglim ağrısız geçti. Sonra gittiğim ilk doktor serophene verdi ancak o ay Hamilelik olmadı. Yalnız Reglim çok ağrılı geçti. Şimdi tavsiyeyle gittiğim doktor serophene gibi ilaçların büyüme yaptığını söyledi ve ölçünce büyüdüğünü anladım. Şöyleki hormon hastalığı ve ilaçla hormon alıyoruz. Şuan soğan kürüne ve aktardan aldığım kürlere başladım. İnşallah herkes bir an önce iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?