- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Kızlar aktarcı bana civanperçemi özğtüyle hayıt otu özütü verdi hesapta çukulata kistlerini eritiyormuş.aç karnına sabah birini akşam birini kullanacakmışım deneyeniniz oldumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar; bu tarz çay ve kürlerin olumlu etkisini gördüğünü söyleyen pek çok bayan var fakat her bireyin yapısı farklı olduğundan herkeste aynı etkiyi ne yazık ki yapmıyor. Çikolata kistleri için ben de soğan kürü ve bitki çayı tüketmiştim 3 ay boyunca. Ne yazık ki 6 cm olan kistim o 3 ay içerisinde 12 cm e ulaştı ve acilen ameliyat olmak zorunda kaldım. Ben ne yazık ki olumlu bir etkisini göremedim. Benim bünyemde çok ters bir etki yaratmıştı.Kızlar aktarcı bana civanperçemi özğtüyle hayıt otu özütü verdi hesapta çukulata kistlerini eritiyormuş.aç karnına sabah birini akşam birini kullanacakmışım deneyeniniz oldumu?
Canim cikolata kistini eriten bir kur olsaydi emin ol bu hastalik insanlar icin bu kadar dert olmazdi. Umudunu kirmak istemem ama hayal kirikliginin nasil bisey oldugunu cok iyi bilirim. O yuzden sen cok umutlanma ama sifanin nereden gelecegi belli olmaz. Denemekten zarar gelmez. Civanpercemi ve hayit otu hamile kalmayi kolaylastiriyor diye biliyorum. Evli misin bilmiyorum eger evliysen bu hastaligin en iyi tedavi yontemi hamile kalmak. Aancak bu kistlerle hamile kalinmaz diye de bir cok sey duymussundur evet zorlastiriyor bazi durumlarda engel de olabiliyor ama imkansiz hale getirmiyor. Bu kistler eger ki tuplerde yapisiklik yaparsa hamile kalmaya engel teskil eder. Ama sunu da soyleyim vsjinal iltibaplarin tupleri tikama olasiligili cikolata kistinden bile fazla. Obemli olan bu kisti kafamizda cok buyutmemek. Ben yillarca cok buyuttum. Artik o larla savasmaktan vazgecmistim ki allagim dualarimi kabul etti hamile kaldim. Allah isteyen herkesr nasip etsin. Bu kistin ilaci kürü yok ameliyat gecici cozum (tekrarliyor) en buyuk caresi stresi azaltmak ve hamile kalmak m. Allah gonlunuze gore versin cikolata kistine sahip arkadaslarimKızlar aktarcı bana civanperçemi özğtüyle hayıt otu özütü verdi hesapta çukulata kistlerini eritiyormuş.aç karnına sabah birini akşam birini kullanacakmışım deneyeniniz oldumu?
Tesekkurler be bileyim aktarci pek methetti sonucu I soylemeye gel dedi bi umut aldim.evliyim canim tup bebege basliyacagiz doktorda bi ton antioksidan vitamin verdi sigarayi birak kilo ver gel dedi .sanirim subatta tup bebek yapacak tek yolu cocuk yapmak evetCanim cikolata kistini eriten bir kur olsaydi emin ol bu hastalik insanlar icin bu kadar dert olmazdi. Umudunu kirmak istemem ama hayal kirikliginin nasil bisey oldugunu cok iyi bilirim. O yuzden sen cok umutlanma ama sifanin nereden gelecegi belli olmaz. Denemekten zarar gelmez. Civanpercemi ve hayit otu hamile kalmayi kolaylastiriyor diye biliyorum. Evli misin bilmiyorum eger evliysen bu hastaligin en iyi tedavi yontemi hamile kalmak. Aancak bu kistlerle hamile kalinmaz diye de bir cok sey duymussundur evet zorlastiriyor bazi durumlarda engel de olabiliyor ama imkansiz hale getirmiyor. Bu kistler eger ki tuplerde yapisiklik yaparsa hamile kalmaya engel teskil eder. Ama sunu da soyleyim vsjinal iltibaplarin tupleri tikama olasiligili cikolata kistinden bile fazla. Obemli olan bu kisti kafamizda cok buyutmemek. Ben yillarca cok buyuttum. Artik o larla savasmaktan vazgecmistim ki allagim dualarimi kabul etti hamile kaldim. Allah isteyen herkesr nasip etsin. Bu kistin ilaci kürü yok ameliyat gecici cozum (tekrarliyor) en buyuk caresi stresi azaltmak ve hamile kalmak m. Allah gonlunuze gore versin cikolata kistine sahip arkadaslarim
Cok iyi biliyorum o umuduTesekkurler be bileyim aktarci pek methetti sonucu I soylemeye gel dedi bi umut aldim.evliyim canim tup bebege basliyacagiz doktorda bi ton antioksidan vitamin verdi sigarayi birak kilo ver gel dedi .sanirim subatta tup bebek yapacak tek yolu cocuk yapmak evet
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dedgin kürler neler acaba ben civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu içiyorum ama düzenli değil ama fayda etti sanırım agrım için içiyorum ama kistlerim buyumemis çok şükürCok iyi biliyorum o umudu
Aktara her girdiğimde bi umutla cikiyordum. Ki umutlar boşa cikmiyor emin ol. Belki cikolata kistini eritmeye yetmez otlarin kurlerin gucu ama baska bi yerden sifa olur. Umut etmeyi bırakma. Ben de tup bebege karar verdikten sonra hamile kaldim. Dogum yaptim 5 gun once cok sukur. Kistlerim tamamen kurumus sadece çeperleri kalmis dr um onlari da temizledi dogumda. Allah sizlere de nasip etsin en hayirli zamanlarda
İnşallah .sizede hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim.darısı bizlereCok iyi biliyorum o umudu
Aktara her girdiğimde bi umutla cikiyordum. Ki umutlar boşa cikmiyor emin ol. Belki cikolata kistini eritmeye yetmez otlarin kurlerin gucu ama baska bi yerden sifa olur. Umut etmeyi bırakma. Ben de tup bebege karar verdikten sonra hamile kaldim. Dogum yaptim 5 gun once cok sukur. Kistlerim tamamen kurumus sadece çeperleri kalmis dr um onlari da temizledi dogumda. Allah sizlere de nasip etsin en hayirli zamanlarda
Ben duzenli bi kur kullanmadim kullandigim seyler hic bi ise yaramadi canim. Ama bi kac deda hayor otunu kaynatmistim bi ara sogan kuru yaptim bunlari yaparken ne hamile kaldim ne de kistim kuculdu ama psikolojik olarak insan rahatliyor umutlari artiyor çünkü. Ben hamile kaldigim donemde en kotu beslendigim donemdi. Sabah kahvalti yok oglen bi tost aksam da disardan durum filan gunde 5 fincan kahve bir paket sigara. Bu sekildeydim ama hamile kaldigim ay hanileligi aklimdan cikarmistim zaten tup bebege karar vermiştik. Bi de o ay okulda cok yogun islerim vardi 23 nisan hazirliklari teog sinavi jazirliklari filan. Yani hamilelik stresini yasamadigim tek bir ay oldu onda da hamile kaldim. Allahim.isteyen herkese nasip etsin.Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dedgin kürler neler acaba ben civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu içiyorum ama düzenli değil ama fayda etti sanırım agrım için içiyorum ama kistlerim buyumemis çok şükür
Amin cnm anladım ztn hep kafama takmıyorum diyorum genede o günler gelince düşünüyorum hep acaba olurmu diye ...Rabbim ne zman yazdıysa ozaman olur inşallah en kısa zamanda olurBen duzenli bi kur kullanmadim kullandigim seyler hic bi ise yaramadi canim. Ama bi kac deda hayor otunu kaynatmistim bi ara sogan kuru yaptim bunlari yaparken ne hamile kaldim ne de kistim kuculdu ama psikolojik olarak insan rahatliyor umutlari artiyor çünkü. Ben hamile kaldigim donemde en kotu beslendigim donemdi. Sabah kahvalti yok oglen bi tost aksam da disardan durum filan gunde 5 fincan kahve bir paket sigara. Bu sekildeydim ama hamile kaldigim ay hanileligi aklimdan cikarmistim zaten tup bebege karar vermiştik. Bi de o ay okulda cok yogun islerim vardi 23 nisan hazirliklari teog sinavi jazirliklari filan. Yani hamilelik stresini yasamadigim tek bir ay oldu onda da hamile kaldim. Allahim.isteyen herkese nasip etsin.
Bende bu dertten muzdaribim canım açık ameliyat oldum 2ayda tekrar etti boşuna çektim ameliyatı ayrıca enfeksiyonda yapıyor şimdi visanne kullaniyorum tekrar ameliyat olmak istemiyorum soğan suyunu kullandım 15gun daha doktora gitmedim fakat bel ağrılarım devam ediyor fayda etmiş gibi görünmüyor artık menepoza girsemde kurtulsam diye düşünüyorum zaten iki çocuğum var keşke ameliyatta yumurtalıkları alsaydı beni tekrarlar diye bilgilendirmediler doktor hatasıKIZLAR BAKIOSUNUZ BİŞEY YAZMIYOSUNUZ.. ŞUAN ÇİKOLATA KİSTİYLE MÜCADELE EDEN YOK MU?? YAKIN TARİHTE BU HASTALIKTAN KURTULAN VEYA KİSTLE HAMİLE KALAN.. TECRÜBELER LÜTFEN..
BU KONUYU GÜNCEL OLSUN DİYE AÇTIM..FORUMDA ÇOK VAR BU KONU..
HAYDİ KIZLARR..
Enerji frekansı nedir canım çikolata kisti ağrılarını geciriyormumerhaba kızlar. Ben 7 aylık evliyim bebek yapmaya karar verdiğimizde doktora gittik eşimle.. Özel bir hastanede muayene oldum.doktor bana sadece bir myom var rahim duarında ama zararsız doğumda kaybolur dedi. aradan 3 ay geçti korunmadığımız halde hamile kalamadım. tekrar aynı hastanede başka bir doktora gittim. Ve çikolata kistim olduğunu yumurtalığı sarmuş oldugunu söyledi. ne olduğumu sasırdım. çünki 3 ay önce birşeyim yoktu benim yada yanlış doktor seçimi yapmıştım. bilmiyorum.. bugun yine başka bir hastaneye başka bir dr gidicem.. bu arada soğan suyu içtim.. birde enerji frekansı yaptırdım onu yaptırdıktan sonra kasık ağrılarım dindi. henüz adet olmadım 4 gün geçti. bakalım akşam dr ne dicek...
Canım.Merhabalar ben de çikolata kisti mağduruyum yaklaşık 6 aydır burdaki forumları takip ediyorum şu an yazma gereği duydum ağrılarınızdan bahsedince 5 ay önce şiddetli karın ağrısıyla acile gittik saatlerce tetkikten sonra solda 6.5 sağda 5.5 cm çikolata kisti vardı tabi ki çok üzüldük dr hemen ameliyat dedi günlerce süren araştırmalardan sonra ve 4dr gezdikten sonra istanbulda doğal bir sağlık merkezi olarak adlandırılan yere gittik dr Aidin Salih rahmetlinin talebelerinin işlettiği bi yer bana bir diyet programı ve tarama hacamatıyla sülük tedavisi önerdi onu uyguladım ve ağrılarımdan tamamen kurtuldum çok şiddetli bel karın ve baş ağrılarım vardı sadece sülük denemedim son 40 gündürde karbonat beta glukan ve omega 3 kullandım toplamda 2cm küçülme var ağrılarım tamamen geçti ama son gittiğim dr yine ameliyat dedi yaşım 34 üçbuçuk yıldır evliyiz işin kötüsü eşim çocuğa yanaşmıyor 2 prof.tavsiye etmesine rağmen