ÇİKOLATA KİSTİ MÜCADELE BUYRUNN..

[QUOTE, post: 46967731, member: 698280"]Cnm cok geçmiş olsun. Bu çikolata kisti yumurta rezervi ni azaltıyor hele ameliyat olduysan
bende aynı durumdayım rezervi m azalmis. Rezervi az alip hamile kalan cok okudum Allahtan ümit kesilmezcnm
Canım evet zaten beni güçlü dik tutan inancın gerçekten yoksa içimde fırtınalar kopuyo inanki bu tüp bebek tedavileri maddi hem manevi insanı çok yoran tedaviler yüce Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah[/QUOTE]
Benim agrilarim fena. Tüp bebek te de ağrı oluyo o ilaclardan dolayı. Çikolata kisti için karbonat forumundan okuyabilirsin hamile kalan cok kişi var
Rabbim tüm isteyenler e nasip etsin inşallah cnm
soğan kürü yaptinmi mesela .hiç bişey denedinmi[/QUOTE]
Yok canım denemedim karbonatıda ilk defa duydum burda doktorlardan sıra gelmedi onlara canım sen denedinmi faydasını gördüğün bişey varmı

TE="Neslzan, post: 46971609, member: 698280"]Canım evet zaten beni güçlü dik tutan inancın gerçekten yoksa içimde fırtınalar kopuyo inanki bu tüp bebek tedavileri maddi hem manevi insanı çok yoran tedaviler yüce Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah[/QUOTE]
Benim agrilarim fena. Tüp bebek te de ağrı oluyo o ilaclardan dolayı. Çikolata kisti için karbonat forumundan okuyabilirsin hamile kalan cok kişi var
Rabbim tüm isteyenler e nasip etsin inşallah cnm
soğan kürü yaptinmi mesela .hiç bişey denedinmi[/QUOTE]
Yok canım denemedim karbonatıda ilk defa duydum burda doktorlardan sıra gelmedi onlara canım sen denedinmi faydasını gördüğün bişey varmı[/QUOTE]
Karbonatı az içtim bıraktım ama sonuç vermedi gibi. Bak yukarı da yazdılar araştır oku o forumları. Ben okudum .kişiden kişiye değişio sanırım bu kullanılan şeyler
soğan suyu iyi gelen daha çok birde beta glukan yani bu bağışıklık sistemi hastalığı olduğu için bağışıklık sistemi hapı ve Omega 3 kullanıp hamile kalanlar var. Tabi bunlar vesile sonuçta Rabbim ol dicek . Ama işte herkes bişey yapıyor denemek lazım
ben bu ay soğan suyu yaptım ve beta glukan kullanıyorum suan reglyim ve ağrım az çok şükür varda az sayılır çünkü çok ağır gecio hergün ü ve sonrası. Allah yardımcınız olsun tüm isteyenler e nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum..:KK42: jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..

Merhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum..:KK42: jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..
Benimde öyle oldu canım yaşadım seni üzmk istemem ama kistim patlamıştı benim ve hiç haberim yoktu kistimin olduğundan acil amelliyata aldılar hala şikayetlerin devam ediyormu patlamasıda gerekmez bu ağrılar için eğer büyükse kist oda çok ağrı ve sancı yapar çünkü ikinci amelliyatımı acile gitmeden oldum ağrılarımdan dolayı inşallah öyle olmaz seninki

Benimde öyle oldu canım yaşadım seni üzmk istemem ama kistim patlamıştı benim ve hiç haberim yoktu kistimin olduğundan acil amelliyata aldılar hala şikayetlerin devam ediyormu patlamasıda gerekmez bu ağrılar için eğer büyükse kist oda çok ağrı ve sancı yapar çünkü ikinci amelliyatımı acile gitmeden oldum ağrılarımdan dolayı inşallah öyle olmaz seninki
Canım iki aydır korunmuyoruz bebek için bu ay başladı daha öncesinde böle olmamıştı ateşle bilrlikte başladı bende hamilelik belirtisi olabilir die düşünürken gebelikte çıkmadı ama agrı devam ediyor bakalım bi kaç içinde hatta yarın doktora görünmek istiyorum İnşallah yoktur Rabbim büyük hayırlı mübarek ay hürmetine saglığımda sorun çıkmaz İnşallah..Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin canımıza bişi olmasın gerisş Allah ımın emri heosi bi imtihan..

benim tedavim sürüyor...5 cm kist ile ameliyat oldum...bana rahatsızlık vermiordu...adetlerim düzenliydi...rutin kontrolde çıkmıstı gebelik düşündüğümüzde...suan gebelik için uğraşıyorum çok zor cidden. doktorum kistler yenilemeden aşılama yapalım dedi bende ilk denememi yaptım beklemedeyim inş tutunmustur.
Benim 5.5 cm kistim aşılama ile hamile kaldim ama kistin yedi 8 cm olmadan co erken ameliyat olmuşsun Canım benim doktorum kesinlikle onermiyor mesela yumurta rezervini azalttığı için

Benim 5.5 cm kistim aşılama ile hamile kaldim ama kistin yedi 8 cm olmadan co erken ameliyat olmuşsun Canım benim doktorum kesinlikle onermiyor mesela yumurta rezervini azalttığı için

biliyorum cnm 5 cm minimum değer ama ben baya uğraştım gebe kalmak için malesef kalamadım...sen çok şanslıymıssın.benimki ileri derecedeydi yani sadece 7-8 olması muhim değilki...küçük odaklar bütün rahmimi sarmıstı ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim...ameliyat olmasaydım hiç hammile kalamazdım o odaklarla... şimdi en azından bir umudum var...çikolata kisti tek kistten olmusmuyor bir yumurtalık kisti gibi değil...gözle görülmeyen o kadar çok odaklar oluyorki...benimki 5 cm olmasına rağmen 4. evreydi...o yüzden şarttı...

biliyorum cnm 5 cm minimum değer ama ben baya uğraştım gebe kalmak için malesef kalamadım...sen çok şanslıymıssın.benimki ileri derecedeydi yani sadece 7-8 olması muhim değilki...küçük odaklar bütün rahmimi sarmıstı ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim...ameliyat olmasaydım hiç hammile kalamazdım o odaklarla... şimdi en azından bir umudum var...çikolata kisti tek kistten olmusmuyor bir yumurtalık kisti gibi değil...gözle görülmeyen o kadar çok odaklar oluyorki...benimki 5 cm olmasına rağmen 4. evreydi...o yüzden şarttı...
Canım geçmiş olsun bende Pko + çikolata kisti + inisulin direnci hepsi var bende 3sene ugrastim nasipmis en sonunda oldu ins sende kısa zamanda kalirsin

Canım geçmiş olsun bende Pko + çikolata kisti + inisulin direnci hepsi var bende 3sene ugrastim nasipmis en sonunda oldu ins sende kısa zamanda kalirsin
Merhaba Allah saglikla kucagina almayi nasio etsn bende de pko var nasil hamile kaldigini anlatir misin kur faln yaptin mi brlki bize de vesile olursun

inşallah cnm bende 2. aşılamamı yaptıyorum bu ay...1. tutmadı...ama bana tüp bebek yolları görünüyor sanırım...doğal yolla zor olacak gibi...

inşallah cnm bende 2. aşılamamı yaptıyorum bu ay...1. tutmadı...ama bana tüp bebek yolları görünüyor sanırım...doğal yolla zor olacak gibi...
Bende tüp bebek için gitmistim aşılama tutmaz nasılsa diye ama fakülte önce aşılama olacak dedi hiç umudum yokken kaldım hakkında hayırlısı olsun Canım

Bende tüp bebek için gitmistim aşılama tutmaz nasılsa diye ama fakülte önce aşılama olacak dedi hiç umudum yokken kaldım hakkında hayırlısı olsun Canım

bende ilk aşılamadan sonra hsg çektirdim..küçük yapışıklıklar varsa bile açılsın diye..hsg den sonra ilk aşılamam 6 ay önemli diyolar...tüplerim açık kistim yenilemedi ama hala hamile kalamadım malesef. 2. aşılamadan da pek umutlu değilim..kısmet vakti zamanı gelince geliyor bebişler...Rabbim çok bekletmesin inş kimseyi

Canım iki aydır korunmuyoruz bebek için bu ay başladı daha öncesinde böle olmamıştı ateşle bilrlikte başladı bende hamilelik belirtisi olabilir die düşünürken gebelikte çıkmadı ama agrı devam ediyor bakalım bi kaç içinde hatta yarın doktora görünmek istiyorum İnşallah yoktur Rabbim büyük hayırlı mübarek ay hürmetine saglığımda sorun çıkmaz İnşallah..Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin canımıza bişi olmasın gerisş Allah ımın emri heosi bi imtihan..
Canım hiç geç kalma doktora gitmek için hemen git muayene ol ben 1 haftadır yine doktorlarla uğraşıyorum ve amelliyatlarım olduğu için normal gebelik şansım hiç yok denecek kadar az değerlerim yüksek çünkü hemen acele tüp bebek dedi bayramdan sonra başlıcaz rabbim inşallah seni böyle şeylerle karşılaştırmaz ama tavsıyem hiç vakit kaybetmeden doktora git

Canım hiç geç kalma doktora gitmek için hemen git muayene ol ben 1 haftadır yine doktorlarla uğraşıyorum ve amelliyatlarım olduğu için normal gebelik şansım hiç yok denecek kadar az değerlerim yüksek çünkü hemen acele tüp bebek dedi bayramdan sonra başlıcaz rabbim inşallah seni böyle şeylerle karşılaştırmaz ama tavsıyem hiç vakit kaybetmeden doktora git
Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin çabucak yavruna kavuş İnşallah.. en kısa zamanda gidicem İnşallah kötü bi sonuç çıkmaz Allah ım esirgesin hepimizi

Öncelikle merhaba çikolata kistim patladı geçen sene bu Zamanlarda acil ameliyat oldum ve bundan 2 ay önce 12cm büyüklüğünde sol yumurtalığımda tekrar kist oluştu ağustos ayında düğünüm var ve bugün aşırı Ağrm ve mide bulantım var tekrar bişey olucak diye çok korkuyorum dua edin bana kızlar ...

Merhaba arkadaşlar. Bende kendi evrelerimden bahsetmek istiyorum. Haziran 2015 te evlendim Kasım 2015 te neymiş ne değilmiş bi kontrol olayım diye doktora gittiğimde hayatımın şokunu yaşadım. 2 tarafta da sağda 2 cm, solda 3.4cm ve 3.9cm olmak üzere 2 adet çikolata kistim vardı. ileri derece endometrioma dedi yani doktor. 4. evre olmuşum da haberim yokmuş. hemen rezervlere bakıldı ve yumurta rezervlerim de normalden düşük çıktı. 6 ay dene dediler olmazsa tüp bebek veya laparoskopi. 5 ayrı doktora gittim kafam allk bullak oldu. Bununla beraber acil bebek denemelerine başladık tabi. 6 ay oldu 8 ay. En son bu cumartesi doktora gittiğimde laparoskopiyi artık kimseye önermiyoruz hele ki yumurta rezervi düşük olanlara hiç, direk tüp bebeğe başlayalım dendi. Bayram sonrası rahim filmi çekilecek tüplerin durumuna da bakılacak ama ya tüp bebek ya tüp bebek. Bu hastalıktan kurtulmanın hiç yolu yok sanırım. sebze ye, soğan suyu hiç, diyete gir, çörekotu bal tarçın karıştır hiçbiri en ufak bir santim bile etkilemedi. Hatta üstüne ağrılarım arttı. Şimdi burda mucizevi şekilde benim durumumda olupta hamile kalanları okuyunca mutlu oluyorum. Umarım herkes bu illetten bi an önce kurtulur da en güzel yıllarımız o tedavi mi bu tedavi mi diye düşünmekle geçmez...

Back
X