- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Arkadaşlar merhana soğan suyu sizde kasıkta sızlama yapıyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzenli kullandinmi cnm soğan suyunu.durumun nedir?st: 46887268 .!.:Evet çikolata kisti var maalesef G gurbetgurbetgurbet
Ins cnm tutunmustur. Ameliyat ta kisti aldılar mi
Merhaba..
Ben 2009 da ameliyat oldum sol yumurtalığım alındı . 2 tane vardı. biri portakal büyüklüğünde biri de bir bebek kafası büyüklüğünde. 1,650 çıktı. Sol yumurtalığımı komple sarmış. Oğlum tedavisiz oldu binlerce kere şükürler olsun. Ama şimdi 1 senedir 2. istiyoruz ama olmuyor. 1 Senedir 1,50 cm olarak benimle![]()
Doktorunuza visanne adlı ilacı sorun isterseniz...bu kisti besleyen regliniz çünkü her reglide büyüme oluyor..kiminde büyüme oranı çok, kimin de az oluyor...1,5 cm lik kistlerde ilaç tedavileri veriliyor..
Evet benim doktorlar ile ciddi sıkıntım oldu. Yarın sabah başka bir doktora başlayacağım.Sorarım inşallah. rengli 10 gün geçti kan testi yaptırdım cumartesi negatif çıktı. Çok fena sancım var kasıklarımda inşallah ciddi bir şey değildir.
Daha önce böyle bir şey olmusmuydu geçikme düzensizlik gibi?
Cnm cok geçmiş olsun. Bu çikolata kisti yumurta rezervi ni azaltıyor hele ameliyat olduysan[QUOçok gec"Neslzan, post: 46960124, member: 698280"]Merhaba kızlar 2013 yılında sancımdan dolayı acil hastaneye kaldırıldım ve apandist zannedip beni amelliyata aldılar aslında o sırada benim çikolata kistim patlamış ve mideme bağırsaklarıma yapışmış doktor bunu apandisti açtığında görmüş ve 4 saat süren bi amelliyatın ardından çıktım uyandığımda ben küçük bi kesik beklerken kocaman sezeryanda olduğu gibi bi kesikle karşılaştım ve tabikii şok geçirdim dr yanıma geldi ve bana durumu anlattı ama çok yapışıklığım olduğu için sağ yumurtalığımı aldığını söyledi ve bnm için tamamen bir çöküş olmuştu ağlamaya başladım aynı zamanda sol yumurtalığımdada 6 cm e yakın kist olduğunu söyledi ve ondanda amelliyat olmam gerektiğini söyledi ve sonrasında 6 ay sonra oldumda ama o yunurtalığımın yarısı duruyorsonrasında bukonuda uzman bir profesöre gittim AMH değerime bakıldı ve 0.61 çıktı rezevlerim oldukça düşmüştü yumurtalarımın dondurulması gerektiğini söyledi ama o sırada maddi olarak durumum müsait değildi ama erkek arkadaşım hemen evlenelim ozaman dedi ve şuanda evliyim 3 aylık Allahtan ümit kesilmez normal yoldan denemek istedik ama geçengün gittiğim dr da vaktimin olmadığını tüp bebek olması gerektiğini ve yeniden 3 cm lik bi kist oluştuğunu söyledi aklım kafam karmakarışık benimde hikayem bu şekilde.rezervi düşük olupta hamile kalan arkadaşlarımız varmı?Rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin.