- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
sevındım canım rabbım hayırlı sonuclar nasip etsin :) böyle gördükçe seviniyor insan ♥ bu arada tüp bebek süresinde ek olarak vitamin kullandın mı canım? kac yumurta cıktı sende?şimdi aradılar perşembe transferim var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevındım canım rabbım hayırlı sonuclar nasip etsin :) böyle gördükçe seviniyor insan ♥ bu arada tüp bebek süresinde ek olarak vitamin kullandın mı canım? kac yumurta cıktı sende?şimdi aradılar perşembe transferim var:)
folibol kullanadım bide yumurta toplama olduktan sonra progestron verdiler.8 yumurta toplandı bendensevındım canım rabbım hayırlı sonuclar nasip etsin :) böyle gördükçe seviniyor insan ♥ bu arada tüp bebek süresinde ek olarak vitamin kullandın mı canım? kac yumurta cıktı sende?
sen yaptırdınmı ne aşamasındasın?sevındım canım rabbım hayırlı sonuclar nasip etsin :) böyle gördükçe seviniyor insan ♥ bu arada tüp bebek süresinde ek olarak vitamin kullandın mı canım? kac yumurta cıktı sende?
ben suan vücudumu dınlendırıyorum canım benım sızlerden kötü durumum ıkı taraflı kıstler var o yuzden olumsuz oluyor genelde hayırlısı artık bır tanemı embrıyo olustu senın bu arada hangi tüp bebek merkezınde yaptırıyorsun canım ?sen yaptırdınmı ne aşamasındasın?
Teşekkür ederim Ameliyatta belli oluyor yani bazı şeyler. Nasıl bi illetse bu çikolata kistibenım cok agılarım oluyordu agrı kesıcı bıle kesmıyordu acıl amelıyata aldılar kuzum orda anlasılıyor bagırsaklara yapıstıgı ordan kazıyıp temızlıyorlar.
malesef cokkk illlet cokkk menepoza kadar rahat yok bıze rabbim şifa versin bizlere birde evlat versinTeşekkür ederim Ameliyatta belli oluyor yani bazı şeyler. Nasıl bi illetse bu çikolata kisti
istanbul üsküdarda eurofertil tüp bebek merkezi.inşallah sizinde tedaviniz olur en kısa zamandaben suan vücudumu dınlendırıyorum canım benım sızlerden kötü durumum ıkı taraflı kıstler var o yuzden olumsuz oluyor genelde hayırlısı artık bır tanemı embrıyo olustu senın bu arada hangi tüp bebek merkezınde yaptırıyorsun canım ?
Amin amin. Ben bir de bekarım nasıl bi serüven bekliyor ilerde evlenince hiç kestiremiyorum bile İnşallah çaresini bulurlar da kurtuluruzmalesef cokkk illlet cokkk menepoza kadar rahat yok bıze rabbim şifa versin bizlere birde evlat versin
inşallah amin canım ♥istanbul üsküdarda eurofertil tüp bebek merkezi.inşallah sizinde tedaviniz olur en kısa zamanda
kaç yasındasın canım? kistlerın kac tane var kac cm?Amin amin. Ben bir de bekarım nasıl bi serüven bekliyor ilerde evlenince hiç kestiremiyorum bile İnşallah çaresini bulurlar da kurtuluruz
30 yaşındayım. Totalde 6-7 cmlik bikaç tane var tek yumurtalıktakaç yasındasın canım? kistlerın kac tane var kac cm?
benden sana tavsıye emın ol evlı arkadaslarımın hepsı benı bu konuda destekler hemen gıt amh testı yaptır yumurta kalıtesı ıcın30 yaşındayım. Totalde 6-7 cmlik bikaç tane var tek yumurtalıkta
benmde bağırsağıma yapışıktı. Büyük tuvaletimde çok zorlanırdım , işkence gibiydi, ağrıdan ecel teri dökerdim. Gazım gelince yine beter ağrılarım olurdu... Böbrek tarafına yansıyan bir ağrı, bel ağrısı , bacak çekmesi... ben baya çekmiştim , hemen tespit de edilememişti. 10 x 5 cm kistim varmış , açık amelıyat yapıldı. 4 sene snra tekrarladı ... amh baya düşük zaten...Teşekkür ederim Ameliyatta belli oluyor yani bazı şeyler. Nasıl bi illetse bu çikolata kisti
Çok geçmiş olsun Bende de ağrı yapıyor kist maalesef. Ama yapışıklık var mı bilmiyorum. Yapışıklık olma ihtimali tedirgin ediyor maalesef. Rezerve zRar veriyor diye ameliyat da olmuyorum. Ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım belli değil çünkü. Yapışıklık kafamda soru işareti olarak kaldı. Acaba ağrılarımın sebebi o mu diye merak ediyorum. Bi dahaki kontrolümde danışcam doktorabenmde bağırsağıma yapışıktı. Büyük tuvaletimde çok zorlanırdım , işkence gibiydi, ağrıdan ecel teri dökerdim. Gazım gelince yine beter ağrılarım olurdu... Böbrek tarafına yansıyan bir ağrı, bel ağrısı , bacak çekmesi... ben baya çekmiştim , hemen tespit de edilememişti. 10 x 5 cm kistim varmış , açık amelıyat yapıldı. 4 sene snra tekrarladı ... amh baya düşük zaten...
Amh bakıldı. Pcos var bende. Yumurtaları dondurmayı düşünmedim hiç. Olmadı o yola başvuruyumbenden sana tavsıye emın ol evlı arkadaslarımın hepsı benı bu konuda destekler hemen gıt amh testı yaptır yumurta kalıtesı ıcın
sonra ıyı bır doktor bul yumurtalarını alıp dondursunlar bak evlenınce bu ıllet hastalık cok ugrastırıyor bı bakmıssın normal gebelık yasamıssın bır bakmıssın yıllarca bızım gıbı urgrasmıssın ama bu hastalık cok ugrastırıyor haberın olsun ben bırkere dogal gebelık yasadım bırdahada yasamadım haberı tüp denıyorum amelıyat yuzunden yumurta rezervımde dustu sımdı hepten ugrasıyorum :S
kan testinde amh (yyumurta rezerv ölçümü ) yapılıyor. Ailende destek olursa arkadaşımın dediği gibi , yumurtalarını toplatıp dondurabilirsin. Benim 1,68 çok kötü değil diyorlardı doktorlar, tedaviye başladık , yumurtlar tembel gelişmiyor iğnelerle bile... 1 tane ancak çıktı . O yüzden bekar olduğuna bakma , toplat yumurtanı sakla her ihtimale karşı... sanatçılar bile böyle yapıyorlar artıkÇok geçmiş olsun Bende de ağrı yapıyor kist maalesef. Ama yapışıklık var mı bilmiyorum. Yapışıklık olma ihtimali tedirgin ediyor maalesef. Rezerve zRar veriyor diye ameliyat da olmuyorum. Ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım belli değil çünkü. Yapışıklık kafamda soru işareti olarak kaldı. Acaba ağrılarımın sebebi o mu diye merak ediyorum. Bi dahaki kontrolümde danışcam doktora
Amh değerime bakıldı. Düşüneceğim yumurta dondurma işini teşekkür ederim bilgiler içinkan testinde amh (yyumurta rezerv ölçümü ) yapılıyor. Ailende destek olursa arkadaşımın dediği gibi , yumurtalarını toplatıp dondurabilirsin. Benim 1,68 çok kötü değil diyorlardı doktorlar, tedaviye başladık , yumurtlar tembel gelişmiyor iğnelerle bile... 1 tane ancak çıktı . O yüzden bekar olduğuna bakma , toplat yumurtanı sakla her ihtimale karşı... sanatçılar bile böyle yapıyorlar artık
İnşallah tutar canım bana haber verirsin nerde yaptırıyorsun kaç yumurtan oluştuŞUAN AYNI DURUMDAYIZ TEK FARK BENİM KİSTİM SAĞ TARAFTA. AMH DEĞERİMİZ BİLE AYNI.AMA BEN TÜP BEBEĞE BAŞLADIM .HATTA BUGÜN YARIN TRANSFER İÇİN ÇAĞIRICAKLAR NASİPSE.
Kesinlikle toplattır canım gercekten ilerde okadar işine yarıcakki anlatamamAmh değerime bakıldı. Düşüneceğim yumurta dondurma işini teşekkür ederim bilgiler için