• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ile tüp bebek düşünenler?

Anladım canım ozaman tüpe devamm bende tek tüple dogal uğraşıyorum sonra bakıyorum olmuyor tüpe başvuruyorum 😄 kistler çok büyük yumurtalar alınıyo kalitesiz cıkıyo 😒 dogal yolla tek tüple gebelik oluşmuştu resmen mucizeydi ama bitti gitti işte 4,ayda napayım hayırlısı
Canim merhaba bnde tup bebek asamasindayim kistlerim de var ve yumurtaların çoğu boş cıktı bende

hayat hıkayem burda okuyabılırsınız :)
Bağırsaklara yapıştığını ultrasonla mı gördüler. Hangi tetkikle anlaşılıyor bu yapışıklıklar. Bende de var bu çikolata kistinden merak ediyorum çok duyuyorum bu yapışıklıkları bende de oldugundan şüpheleniyorum doktoruma gidince soracağım. Bir de belirtiniz varmıydı bağırsak yapışıklığı ile ilgili

Hadi ya çok iyiymiş canım nerde yaptırdın tup bebegi geçici menepoz girdin mi kac emriyo oluştu sende :)
Hayır geçici menopoza girmedim. Biri 4,5 cm biri 2,5 cm kistlerim vardı. Doktorum kistlerin önemsiz benim için dedi. Ben de ona güvendim ve çok şükür gebe kaldım. İki embriyo konuldu, 10 gün sonra ikisinin mi yoksa tekinin mu tutunduğunu öğreneceğiz inşallah🙂 Bursa'da Jinemed var, Murat Erdemir doktorum. Doktorum sadece amh değeri önemli demişti, ki benim yaşıma göre düşüktü maalesef. Darısı size ve diğer isteyenlere inşallah❤

Hayır geçici menopoza girmedim. Biri 4,5 cm biri 2,5 cm kistlerim vardı. Doktorum kistlerin önemsiz benim için dedi. Ben de ona güvendim ve çok şükür gebe kaldım. İki embriyo konuldu, 10 gün sonra ikisinin mi yoksa tekinin mu tutunduğunu öğreneceğiz inşallah🙂 Bursa'da Jinemed var, Murat Erdemir doktorum. Doktorum sadece amh değeri önemli demişti, ki benim yaşıma göre düşüktü maalesef. Darısı size ve diğer isteyenlere inşallah❤
Çok sevindim canım senin adına. Bende 25 ocak 'ta trasfer olucam

hayırlı olsun allah kucagına almak nasıp etsın canım amh kactı?

Benimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi
ŞUAN AYNI DURUMDAYIZ TEK FARK BENİM KİSTİM SAĞ TARAFTA. AMH DEĞERİMİZ BİLE AYNI.AMA BEN TÜP BEBEĞE BAŞLADIM .HATTA BUGÜN YARIN TRANSFER İÇİN ÇAĞIRICAKLAR NASİPSE.

Bağırsaklara yapıştığını ultrasonla mı gördüler. Hangi tetkikle anlaşılıyor bu yapışıklıklar. Bende de var bu çikolata kistinden merak ediyorum çok duyuyorum bu yapışıklıkları bende de oldugundan şüpheleniyorum doktoruma gidince soracağım. Bir de belirtiniz varmıydı bağırsak yapışıklığı ile ilgili
benım cok agılarım oluyordu agrı kesıcı bıle kesmıyordu acıl amelıyata aldılar kuzum orda anlasılıyor bagırsaklara yapıstıgı ordan kazıyıp temızlıyorlar.

Back