- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Cift taraflı 2.5 ve 1.9 du en sonKaç tane kistiniz var acaba boyut nedir bilgi verir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cift taraflı 2.5 ve 1.9 du en sonKaç tane kistiniz var acaba boyut nedir bilgi verir misiniz
1 cmlik 3 tane varmış. Geçen sene 5 cmdi onu laparoskopiyle aldılarKaç cm sizin acaba benim 3,5
Canim merhaba bnde tup bebek asamasindayim kistlerim de var ve yumurtaların çoğu boş cıktı bendeAnladım canım ozaman tüpe devamm bende tek tüple dogal uğraşıyorum sonra bakıyorum olmuyor tüpe başvuruyorum kistler çok büyük yumurtalar alınıyo kalitesiz cıkıyo dogal yolla tek tüple gebelik oluşmuştu resmen mucizeydi ama bitti gitti işte 4,ayda napayım hayırlısı
olana kadar mücadeleye devam canım kac yıllık evlısın kac yasındasın? baska cocuk var mı?Canim merhaba bnde tup bebek asamasindayim kistlerim de var ve yumurtaların çoğu boş cıktı bende
1 buçuk yıllık evliyim 29 yaşındayım çocuğum yokolana kadar mücadeleye devam canım kac yıllık evlısın kac yasındasın? baska cocuk var mı?
hıc stres yapma canım bende 29 yasındayım 4 yıllık evlıyım bır kere gebelık oldu.4.ayda bıttı dahada olmuyor tup denıyorum napalım yapcak bırsey yok bu bir sınav bız basarıcazzz1 buçuk yıllık evliyim 29 yaşındayım çocuğum yok
Bağırsaklara yapıştığını ultrasonla mı gördüler. Hangi tetkikle anlaşılıyor bu yapışıklıklar. Bende de var bu çikolata kistinden merak ediyorum çok duyuyorum bu yapışıklıkları bende de oldugundan şüpheleniyorum doktoruma gidince soracağım. Bir de belirtiniz varmıydı bağırsak yapışıklığı ile ilgilihayat hıkayem burda okuyabılırsınız :)ENDOMETRİOZİS İLE SAVAŞIYORUM BENİMLE SAVAŞIN.!
Kısaca hikayemi paylaşayım kızlar...7 yıldır uğrasıyorum ama son 3 yıldır haberdar oldum bu hastalıktan öncesinde normal haplar ilaclar gecmeyen agrılar vs sonuda evlendıkten 3 ay sonra amelıyat olup ogrendım bagırsaklara kadar yapısmıs neyse temizlendi cocuk yap dediler yeni evliydik yapmadık 6...www.kadinlarkulubu.com
Hadi ya çok iyiymiş canım nerde yaptırdın tup bebegi geçici menepoz girdin mi kac emriyo oluştu sende :)Ben de iki çikolata kistiyle ilk tüp bebek denememde hamile kaldım :)
Hayır geçici menopoza girmedim. Biri 4,5 cm biri 2,5 cm kistlerim vardı. Doktorum kistlerin önemsiz benim için dedi. Ben de ona güvendim ve çok şükür gebe kaldım. İki embriyo konuldu, 10 gün sonra ikisinin mi yoksa tekinin mu tutunduğunu öğreneceğiz inşallah Bursa'da Jinemed var, Murat Erdemir doktorum. Doktorum sadece amh değeri önemli demişti, ki benim yaşıma göre düşüktü maalesef. Darısı size ve diğer isteyenlere inşallah❤Hadi ya çok iyiymiş canım nerde yaptırdın tup bebegi geçici menepoz girdin mi kac emriyo oluştu sende :)
Çok sevindim canım senin adına. Bende 25 ocak 'ta trasfer olucamHayır geçici menopoza girmedim. Biri 4,5 cm biri 2,5 cm kistlerim vardı. Doktorum kistlerin önemsiz benim için dedi. Ben de ona güvendim ve çok şükür gebe kaldım. İki embriyo konuldu, 10 gün sonra ikisinin mi yoksa tekinin mu tutunduğunu öğreneceğiz inşallah Bursa'da Jinemed var, Murat Erdemir doktorum. Doktorum sadece amh değeri önemli demişti, ki benim yaşıma göre düşüktü maalesef. Darısı size ve diğer isteyenlere inşallah❤
hayırlı olsun allah kucagına almak nasıp etsın canım amh kactı?Hayır geçici menopoza girmedim. Biri 4,5 cm biri 2,5 cm kistlerim vardı. Doktorum kistlerin önemsiz benim için dedi. Ben de ona güvendim ve çok şükür gebe kaldım. İki embriyo konuldu, 10 gün sonra ikisinin mi yoksa tekinin mu tutunduğunu öğreneceğiz inşallah Bursa'da Jinemed var, Murat Erdemir doktorum. Doktorum sadece amh değeri önemli demişti, ki benim yaşıma göre düşüktü maalesef. Darısı size ve diğer isteyenlere inşallah❤
Teşekkür ederim ❤ amh 1.20 benim. Yaşım 30. Yani yaşıma göre epey düşük...hayırlı olsun allah kucagına almak nasıp etsın canım amh kactı?
ŞUAN AYNI DURUMDAYIZ TEK FARK BENİM KİSTİM SAĞ TARAFTA. AMH DEĞERİMİZ BİLE AYNI.AMA BEN TÜP BEBEĞE BAŞLADIM .HATTA BUGÜN YARIN TRANSFER İÇİN ÇAĞIRICAKLAR NASİPSE.Benimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi
bende 30 yasıma yenı gırdım amh aynı benımde temmuzda tup yaptım 4 yumurta cıktı embrıyo oldu bırı oda yaşamadı :S sımdı bı ıkı ay sonra tekrar denicemTeşekkür ederim ❤ amh 1.20 benim. Yaşım 30. Yani yaşıma göre epey düşük...
EMBRİYOLARI NEKADAR ZAMAN SONRA TRANSFER YAPIYOLARbende 30 yasıma yenı gırdım amh aynı benımde temmuzda tup yaptım 4 yumurta cıktı embrıyo oldu bırı oda yaşamadı :S sımdı bı ıkı ay sonra tekrar denicem
kişinin durumuyla alakalı o canım vücutta enfeksıyon yoksa rahım hazırsa transfer ederler doktor en iyi zamanı bılır eger ıyı bır doktorsa tabi canım :)EMBRİYOLARI NEKADAR ZAMAN SONRA TRANSFER YAPIYOLAR
şimdi aradılar perşembe transferim var:)kişinin durumuyla alakalı o canım vücutta enfeksıyon yoksa rahım hazırsa transfer ederler doktor en iyi zamanı bılır eger ıyı bır doktorsa tabi canım :)
benım cok agılarım oluyordu agrı kesıcı bıle kesmıyordu acıl amelıyata aldılar kuzum orda anlasılıyor bagırsaklara yapıstıgı ordan kazıyıp temızlıyorlar.Bağırsaklara yapıştığını ultrasonla mı gördüler. Hangi tetkikle anlaşılıyor bu yapışıklıklar. Bende de var bu çikolata kistinden merak ediyorum çok duyuyorum bu yapışıklıkları bende de oldugundan şüpheleniyorum doktoruma gidince soracağım. Bir de belirtiniz varmıydı bağırsak yapışıklığı ile ilgili