• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ile tüp bebek düşünenler?

Bende iki taraflı çikolata kisti ile tüp bebek ilk deneme hamile kaldım, darısı başınıza olsun inşallah🙏🏻

Merhaba bende ilk denememde çok şükür hamile kaldım 😍 darısı başınıza inşallah 🙏

1,5 yıldır doğal yoldan uğraştık da zaten benim tüpümün biri enfeksiyondan biri kistten işlevini yitirmiş yani spermle yumurta buluşmuyor bile, kist ameliyatından sonra doktor demişti doğal yolla zor diye dediği gibi de olmadı yani. Aşılama falanda tutmadı. 3.5 yıllık evliyim ilk iki sene biz düşünmedik korunduk. 28 yaşındayım amh bilmiyorum da ama Yumurtalarda falan sorun yok tek sorun tüplerde benim
Anladım canım ozaman tüpe devamm bende tek tüple dogal uğraşıyorum sonra bakıyorum olmuyor tüpe başvuruyorum 😄 kistler çok büyük yumurtalar alınıyo kalitesiz cıkıyo 😒 dogal yolla tek tüple gebelik oluşmuştu resmen mucizeydi ama bitti gitti işte 4,ayda napayım hayırlısı

Anladım canım rabbim kucagına almayı nasip etsin🙏🏽 Benim solda 6 sagda 5 cm iki tane 😦 lanet bi tarafta olmasaydı daha iyi olurdu yumurta çıkardı😀
Amin canım size de nasip etsin tez zamanda, hep dua ediyorum isteyenlere, yaşayan bilir bu süreçleri rabbim yardımcınız olsun🙏🏻

O ne demek ki, bişey yapılmadı benim kistlere, zaten tüpe engel değil dedi benim doktorum

benim doktorum da engel değil çok küçükler dedi ☺️

Back