- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Merhaba benim de cikolata kıstım war ve tup bebek asamasindayim. Ne yazıkki yumurta sayi olarak görülmesine rağmen topu topu 1 yumurtam dollendi bir çoğu boş cıktı yumurtaminEvet kist etkiliyor ama folikül olarak sıkıntı yok dedi 6-7 tane gördü ilaca başlayınca onlar büyür dedi
Kaç tane toplandı acaba ?Merhaba benim de cikolata kıstım war ve tup bebek asamasindayim. Ne yazıkki yumurta sayi olarak görülmesine rağmen topu topu 1 yumurtam dollendi bir çoğu boş cıktı yumurtamin
12-13 tane toplandı 4 tanesi dolu çıktı onlarda 1 tane emriyo elde edildiKaç tane toplandı acaba ?
Bende iki taraflı çikolata kisti ile tüp bebek ilk deneme hamile kaldım, darısı başınıza olsun inşallah
Ne güzel cok sevindiriciMerhaba bende ilk denememde çok şükür hamile kaldımdarısı başınıza inşallah
O ne demek ki, bişey yapılmadı benim kistlere, zaten tüpe engel değil dedi benim doktorumNe güzel cok sevindiricipeki sizin kistleriniz baskılanmış mıydı kızlar?
O ne demek ki, bişey yapılmadı benim kistlere, zaten tüpe engel değil dedi benim doktorum
Yok canım bişey yapılmadı direk tüp tedavisi uygulandıgecici menapoz uygulandi mi demek istemistim.
Anladım canım ozaman tüpe devamm bende tek tüple dogal uğraşıyorum sonra bakıyorum olmuyor tüpe başvuruyorum1,5 yıldır doğal yoldan uğraştık da zaten benim tüpümün biri enfeksiyondan biri kistten işlevini yitirmiş yani spermle yumurta buluşmuyor bile, kist ameliyatından sonra doktor demişti doğal yolla zor diye dediği gibi de olmadı yani. Aşılama falanda tutmadı. 3.5 yıllık evliyim ilk iki sene biz düşünmedik korunduk. 28 yaşındayım amh bilmiyorum da ama Yumurtalarda falan sorun yok tek sorun tüplerde benim
Kist kac cm di kac tane vardı? Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bende ilk denememde çok şükür hamile kaldımdarısı başınıza inşallah
Kaçtane kist vardı kac cm di canım?Bende iki taraflı çikolata kisti ile tüp bebek ilk deneme hamile kaldım, darısı başınıza olsun inşallah
İki taraflıydı benim biri 5cm biri 2.5 cmydi canımKaçtane kist vardı kac cm di canım?
Yok herhangi bir şey yapılmadı uzun sure doğal yolla olmayınca dırekt tüp bebek tedavisine başladımNe güzel cok sevindiricipeki sizin kistleriniz baskılanmış mıydı kızlar?
Amin canim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsın. Tek taraflı 5cm di.Kist kac cm di kac tane vardı? Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Anladım canım rabbim kucagına almayı nasip etsinİki taraflıydı benim biri 5cm biri 2.5 cmydi canım
Amin canım size de nasip etsin tez zamanda, hep dua ediyorum isteyenlere, yaşayan bilir bu süreçleri rabbim yardımcınız olsunAnladım canım rabbim kucagına almayı nasip etsinBenim solda 6 sagda 5 cm iki tane lanet bi tarafta olmasaydı daha iyi olurdu yumurta çıkardı
Kaç tane kistiniz var acaba boyut nedir bilgi verir misiniz12-13 tane toplandı 4 tanesi dolu çıktı onlarda 1 tane emriyo elde edildi
Kaç cm sizin acaba benim 3,5O ne demek ki, bişey yapılmadı benim kistlere, zaten tüpe engel değil dedi benim doktorum
benim doktorum da engel değil çok küçükler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?