Allah uzun ve güzel ömürler versin inşallah bebeğinizeeDüşündüm ve yaptım şuan bebeğim kucağımda
Evet canım ilk denemede tuttu ve kistlerm yok olmuşAllah uzun ve güzel ömürler versin inşallah bebeğinizeetüp bebek miydi sizinde :)
Bana nasıl güzel umut oldu bir bilsenizEvet canım ilk denemede tuttu ve kistlerm yok olmuş
Gönlünü ferah tut kist sadece yumurta toplayana kadar aorun teşkil ediyor transferden sonra kistle işin kalmıyor yani bebeğe bi zararı yok. Ve aşılama tarzı işlemler çikolata kistini olumsuz etkileyen boş bir işlemdir yüZde çok düşüktür amh etkilenmeden tüp bebek yapmanızı tavsiye ederimBana nasıl güzel umut oldu bir bilsenizdarısı başıma inşallah
Bu hafta başlıyoruz nasipseGönlünü ferah tut kist sadece yumurta toplayana kadar aorun teşkil ediyor transferden sonra kistle işin kalmıyor yani bebeğe bi zararı yok. Ve aşılama tarzı işlemler çikolata kistini olumsuz etkileyen boş bir işlemdir yüZde çok düşüktür amh etkilenmeden tüp bebek yapmanızı tavsiye ederim
Merhaba bende başlıyorum kist kaç cm sizin acaba ?Bu hafta başlıyoruz nasipse
1 cmlik 3 tane kist mevcut şu anda, sizin nasılMerhaba bende başlıyorum kist kaç cm sizin acaba ?
Benimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi1 cmlik 3 tane kist mevcut şu anda, sizin nasıl
Antalya ıvf de yaptıracağım fakat regli bekliyordum 14 senedir düzenli gelen şey tedaviye başlayacağımızda gelmiyor 5 gün gecikti hala daha yokBenimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi
Amh değeri kistten dolayı mı düşük oluyor acaba, umutsuzluğa kapılma hiç mesela aşılamada benim 10 yumurta oluşmuştu hiç biri tutmadı ama Rabbim verecek olduktan sonra 1 yumurtadan bile can veriyorBenimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi
Merhaba. Sizin hicbiri tutmadi derken olgunlasma mi olmadi yoksa transferden sonra mi tutmadi acaba. Bende kistler var da o yuzden merak ettimAmh değeri kistten dolayı mı düşük oluyor acaba, umutsuzluğa kapılma hiç mesela aşılamada benim 10 yumurta oluşmuştu hiç biri tutmadı ama Rabbim verecek olduktan sonra 1 yumurtadan bile can veriyor
Evet kist etkiliyor ama folikül olarak sıkıntı yok dedi 6-7 tane gördü ilaca başlayınca onlar büyür dediAmh değeri kistten dolayı mı düşük oluyor acaba, umutsuzluğa kapılma hiç mesela aşılamada benim 10 yumurta oluşmuştu hiç biri tutmadı ama Rabbim verecek olduktan sonra 1 yumurtadan bile can veriyor
Merhaba, benimki aşılamaydı tutmama olasılığı da yüksekti. Yumurtalarda iyi durumdaydı fakat benim tüplerim işlevini yitirmiş o yüzden tutmadı aşılamadaMerhaba. Sizin hicbiri tutmadi derken olgunlasma mi olmadi yoksa transferden sonra mi tutmadi acaba. Bende kistler var da o yuzden merak ettim
senın yerınde olsam dogal denerdım canım kıstlerın kucucuk cunku bosuna tüpe bulasmıssın.ben tek tüplüyüm ona ragmen doğal yoldn hamile kalmıstım 4.ayda sonlandı kalbı durdu enfeksıyon dedıler tabı o farklı bır durum ama bence dogal dene bitkiler falan burda bıtkılerle hamıle kalan cok şanslısın ıkı tupunda var cunku yas kac? amh kac? kac yılllık evlısın?1 cmlik 3 tane kist mevcut şu anda, sizin nasıl
1,5 yıldır doğal yoldan uğraştık da zaten benim tüpümün biri enfeksiyondan biri kistten işlevini yitirmiş yani spermle yumurta buluşmuyor bile, kist ameliyatından sonra doktor demişti doğal yolla zor diye dediği gibi de olmadı yani. Aşılama falanda tutmadı. 3.5 yıllık evliyim ilk iki sene biz düşünmedik korunduk. 28 yaşındayım amh bilmiyorum da ama Yumurtalarda falan sorun yok tek sorun tüplerde benimsenın yerınde olsam dogal denerdım canım kıstlerın kucucuk cunku bosuna tüpe bulasmıssın.ben tek tüplüyüm ona ragmen doğal yoldn hamile kalmıstım 4.ayda sonlandı kalbı durdu enfeksıyon dedıler tabı o farklı bır durum ama bence dogal dene bitkiler falan burda bıtkılerle hamıle kalan cok şanslısın ıkı tupunda var cunku yas kac? amh kac? kac yılllık evlısın?
Tüp bebek mi deniyorsunuz? Çikolata kisti mi sizinki desiz şanslısınız kızlar maşallah diyeyimde bendekı kıstler ohoo patates tarlası gıbıyım denıyoru bende süreklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?