• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ile tüp bebek düşünenler?

erlensee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
98
58
8
Merhaba arkadaşlar , ben mart ayında çikolata kistinden ötürü laparoskopi oldum. laparoskopide iki tüpümün tıkalı olduğunu ve açtığını söyledi doktor. biri kistten diğeri enfeksiyondan kapanmış. 2 ay klomen kullandım iki kezde aşılama yaıldı fakat tutmadı. Tutmasını beklemiyordum zaten tüpler işlevini yitirmişti. şimdilerde tüp bebeğe başlayacağız. Doktor her şeyin güzel gittiğini yumurta sayısı , rahimin durumu ve yaşın tüp bebekte başarı sağlamak için çok iyi olduğunu söyledi. sadece laparoskopi olduğum tarafta 1 cmlik 3 kist olduğunu bununda şu an sorun olmadığını söyled,i. böyle bir durumla karşılasan veya deneyimi olan var mı acaba? sizce çok etkiler mi bebeğin tutunmasını?

Bana nasıl güzel umut oldu bir bilseniz 🥰 darısı başıma inşallah 🙏🏻
Gönlünü ferah tut kist sadece yumurta toplayana kadar aorun teşkil ediyor transferden sonra kistle işin kalmıyor yani bebeğe bi zararı yok. Ve aşılama tarzı işlemler çikolata kistini olumsuz etkileyen boş bir işlemdir yüZde çok düşüktür amh etkilenmeden tüp bebek yapmanızı tavsiye ederim

Gönlünü ferah tut kist sadece yumurta toplayana kadar aorun teşkil ediyor transferden sonra kistle işin kalmıyor yani bebeğe bi zararı yok. Ve aşılama tarzı işlemler çikolata kistini olumsuz etkileyen boş bir işlemdir yüZde çok düşüktür amh etkilenmeden tüp bebek yapmanızı tavsiye ederim
Bu hafta başlıyoruz nasipse 😍

Benimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi
Antalya ıvf de yaptıracağım fakat regli bekliyordum 14 senedir düzenli gelen şey tedaviye başlayacağımızda gelmiyor 5 gün gecikti hala daha yok 😂 benim hayattaki şansım işte 😊

Benimde sol tarafta 3,5 cm ilk kistim vAr amh değerim 0,71 sizin kaç siz nerde yaptırıyoruNuz tedaviyi
Amh değeri kistten dolayı mı düşük oluyor acaba, umutsuzluğa kapılma hiç mesela aşılamada benim 10 yumurta oluşmuştu hiç biri tutmadı ama Rabbim verecek olduktan sonra 1 yumurtadan bile can veriyor 🙏🏻

Amh değeri kistten dolayı mı düşük oluyor acaba, umutsuzluğa kapılma hiç mesela aşılamada benim 10 yumurta oluşmuştu hiç biri tutmadı ama Rabbim verecek olduktan sonra 1 yumurtadan bile can veriyor 🙏🏻
Merhaba. Sizin hicbiri tutmadi derken olgunlasma mi olmadi yoksa transferden sonra mi tutmadi acaba. Bende kistler var da o yuzden merak ettim

Evet kist etkiliyor ama folikül olarak sıkıntı yok dedi 6-7 tane gördü ilaca başlayınca onlar büyür dedi

Merhaba. Sizin hicbiri tutmadi derken olgunlasma mi olmadi yoksa transferden sonra mi tutmadi acaba. Bende kistler var da o yuzden merak ettim
Merhaba, benimki aşılamaydı tutmama olasılığı da yüksekti. Yumurtalarda iyi durumdaydı fakat benim tüplerim işlevini yitirmiş o yüzden tutmadı aşılamada

1 cmlik 3 tane kist mevcut şu anda, sizin nasıl
senın yerınde olsam dogal denerdım canım kıstlerın kucucuk cunku bosuna tüpe bulasmıssın.ben tek tüplüyüm ona ragmen doğal yoldn hamile kalmıstım 4.ayda sonlandı kalbı durdu enfeksıyon dedıler tabı o farklı bır durum ama bence dogal dene bitkiler falan burda bıtkılerle hamıle kalan cok şanslısın ıkı tupunda var cunku yas kac? amh kac? kac yılllık evlısın?

senın yerınde olsam dogal denerdım canım kıstlerın kucucuk cunku bosuna tüpe bulasmıssın.ben tek tüplüyüm ona ragmen doğal yoldn hamile kalmıstım 4.ayda sonlandı kalbı durdu enfeksıyon dedıler tabı o farklı bır durum ama bence dogal dene bitkiler falan burda bıtkılerle hamıle kalan cok şanslısın ıkı tupunda var cunku yas kac? amh kac? kac yılllık evlısın?
1,5 yıldır doğal yoldan uğraştık da zaten benim tüpümün biri enfeksiyondan biri kistten işlevini yitirmiş yani spermle yumurta buluşmuyor bile, kist ameliyatından sonra doktor demişti doğal yolla zor diye dediği gibi de olmadı yani. Aşılama falanda tutmadı. 3.5 yıllık evliyim ilk iki sene biz düşünmedik korunduk. 28 yaşındayım amh bilmiyorum da ama Yumurtalarda falan sorun yok tek sorun tüplerde benim

hayat hıkayem burda okuyabılırsınız :)

Back