çikolata kisti ile hamile kalan var mı

kızlar bişi soracam size.ben yaklaşık 2 yıl boyunca visanne ve yasmin kullandım.çocuk düşündüğüm için bıraktım ilaçları 2 ayı gecti bırakalı. 2 ayı sonra calışmalara başla dedi.ilk deneme olmadı neyse.
ama benim asıl sorum ben sol tarafımda yumurtalık olduğu yerde ara sıra bi sızı bi şişlik hissi oluyor gibi.yani orda bişeyin varlığını hissediyorum.sizde de oluyor mu?sol tarafımda benim kist.acaba büyüdü mü ki?3,5cm di en son 2 ay önce.
fikri olan var mı?

Kızlar omega 3 bende kullanıyorum iyice araştırın .ağır metal içermesin ve içerisinde d vitamini olmasın .

Hamilelik için D vitamini önemli ve gerekli diye okumuştum.
Evet canim.ama omega 3 içinde varsa bu balığın karacigerinden elde ediliyor zaten hamileler balığın govdesinden elde edilen balık yağlarını kullanmalılar A ve D vitamini olmycak . Bunlar ben arastirrken okumustum istersen netten bakabilirsin. Sonucta omega 3 alırken hamile kalmış olabiliriz bunu da bilemeyiz riske atmam ak gerekir diye dusunuyorum

Haklısın riske atmamak lazım.

Facede Uğur Akyol diye birisinin Çikolata kisti çözüm grubu var. Bir macun yapmış. oradaki kişilere satıyormuş. Bir çok kişi yazmış. Macunu kullandım ve kistim küçüldü yada hamile kaldım diye.
Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

Uzak dur ordan canım. O adamla sorun yaşayanlat olmuş ayrıca beni gruptan attılar hiçbişey de yazmamistim

Uzak dur ordan canım. O adamla sorun yaşayanlat olmuş ayrıca beni gruptan attılar hiçbişey de yazmamistim
Zaten Facedeki gruplara çok güvenmiyorum. adam grup yöneticisi işine gelmeyen yorumu direk silebilir. buda inandırıcılığını kaybetmesine sebep oluyor.

Zaten Facedeki gruplara çok güvenmiyorum. adam grup yöneticisi işine gelmeyen yorumu direk silebilir. buda inandırıcılığını kaybetmesine sebep oluyor.
Ben alcak tim nerdeyse ama sonra vazgeçtim kas yapayım derken göz cikarmiyim dedim.

Merhaba Arkadasim benimde kistim sagda 5 cm ama normal zaman da pek agri yapmiyo cok sükür genelde aybasilarim cok sancili geciyo büyüme de yapmis olabilir bi kontrole git baktir istersen

Var kizlar ben varim sagda 5cm solda 3,5cmlik cikolata kisti ile hamile kaldim. Yasim 25 bazi doktorlar hamile kalman imkansiz git tup bebek yap dediler ona ragmen kaldim vallahi suan mucizem kucagimda emziriyorum allah hepinize nasip etsin
Senin adina cok sevindim Arkadasim Allah anali babali büyütsün bebeginizi Rabbim isteyen herkese versin insallah bizde en yakin zaman da buraya yazariz insallah bebis müjdemizi benim tek tarafli kistim 5 cm suan korunmuyoruz bakalim insallah bi mucize de bende olur

Karbonat ve balık yağını ben de kullanıyorum kiste faydası oldu mu henüz bilmiyorum ama bagisikligimin güçlendirici farkettim çünkü çok sık hasta olurdum meslek hastalığı olan faranjit sürekli nuksederdi ama bunları kullanmaya başladıgimdan beri ne faranjit oldum ne grip çok şükür. Internetten araştırdıgim kadariyla bu hastalıkta bağışıklık hastalığıymis aslında kadınların %90 ında geri kanama olurmuş ama bağışıklık sistemi endometrium odaklarini kendi yok edermiş. Bizimki etmiyor belki bunlar vasıtasıyla kurtuluruz Rabbim herkesin dualarıni kabul etsin

Ben de çok sık hasta olurdum.ben de balık yağı kullanıyorum acaba faydası oldu mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…