• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Merhaba kızlar benimde her iki yumurtaligimda oldukça büyük cikolata kistleri vardı bekarken ameliyat oldum sol yumurtaligim kist catladigi için yapismis pasifti hamile kalman mümkün değil denildi esimde sperm sayisi sadece %1 çıkınca çok agkamistim Dr tüp bebek başka yolu yok dedi şükür ki tuttu şuanda 14aylik bi kızım bi oğlum var elhamdülillah İnşallah Rabbim sizlere de nasip etsin Allah ol der ve olur imkânsız değil insallah

Dr bana balık yagi değilde kopek balığı karaciğer yagi vermişti bağışıklığı güçlendiriyor gerçektende onu kullanınca kistlerim kaybolmuştu ama ben pek düzenli kullanmamistim son zaman ve sıkıntı stresten nuksetmisti kist sinir stresten de büyüyor demişti Dr rahat ol demişti bana ama mümkün olmuyordu tabi inşallah şifa bulursunuz

Ben de çok sık hasta olurdum.ben de balık yağı kullanıyorum acaba faydası oldu mu ki:KK54:
Bence faydası olmuştur canım çünkü omega 3 bağışıklık üzerinde çok etkili. Misal İskandinav ülkeleri çok soğuk oradakiler hep balık yiyorlar ve o soğuk koşullarda yaşıyorlar :) ben kışın hep hasta olurum özellikle de 900 tane çocukla hergün aynı havayı soludugum için sürekli grip kapiyordum ama bunları içmeye başladığımdan beri maşallah diyim yakalanmadim.

Bence faydası olmuştur canım çünkü omega 3 bağışıklık üzerinde çok etkili. Misal İskandinav ülkeleri çok soğuk oradakiler hep balık yiyorlar ve o soğuk koşullarda yaşıyorlar :) ben kışın hep hasta olurum özellikle de 900 tane çocukla hergün aynı havayı soludugum için sürekli grip kapiyordum ama bunları içmeye başladığımdan beri maşallah diyim yakalanmadim.
Ben de öğretmenim canım aynı durum

Karbonat ve balık yağını ben de kullanıyorum kiste faydası oldu mu henüz bilmiyorum ama bagisikligimin güçlendirici farkettim çünkü çok sık hasta olurdum meslek hastalığı olan faranjit sürekli nuksederdi ama bunları kullanmaya başladıgimdan beri ne faranjit oldum ne grip çok şükür. Internetten araştırdıgim kadariyla bu hastalıkta bağışıklık hastalığıymis aslında kadınların %90 ında geri kanama olurmuş ama bağışıklık sistemi endometrium odaklarini kendi yok edermiş. Bizimki etmiyor belki bunlar vasıtasıyla kurtuluruz Rabbim herkesin dualarıni kabul etsin

Bunu bir çok yerde bende okudum. bu kist Bağışıklık sistemi odaklıymış. Tükettiğimiz asitli yiyecekler , dondurulmuş gıdalar bağışıklık sistemimizi zayıf düşmesine sebep oluyormuş. Bide yanına stresli ortam eklenince olanlar oluyor.Çikolata kisti ben burdayım diye el sallıyor. :KK70:

Be 10 yıldır aralıksız çalışıyordum. Ve çok stresli bir ortamda. Artık yeder dedim ve 3 ay önce işi bıraktım. Ev hanımı olmak ne güzelmiş :21:. Tabi 3 ay geçince herkes bebek soruyor . Hadi yapın 1 tane diye. Ahh bide benim içimi sorsalar nekadar istiyorum olmasını. Hayırlısı Allah dan . Tabi söylenenlere kulakta asmamaya çalışıyorum. :KK47:

Dr bana balık yagi değilde kopek balığı karaciğer yagi vermişti bağışıklığı güçlendiriyor gerçektende onu kullanınca kistlerim kaybolmuştu ama ben pek düzenli kullanmamistim son zaman ve sıkıntı stresten nuksetmisti kist sinir stresten de büyüyor demişti Dr rahat ol demişti bana ama mümkün olmuyordu tabi inşallah şifa bulursunuz
Canim senin kistlerin de çikolata kisti miydi peki. Dr lar genelde bu kistin tek tedavisinin ameliyat olduğunu söyler de eğer köpek balığı yağı verdiyse ve çikolata kistin kaybolduysa biz de alalım. Dr un söylediği kesinlikle doğru canım stres daha da tetikliyor bu hastalığı son zamanlarda çok stres yaşadım sonra kist çıktı bu sefer kisti stres yaptım bi tane daha çıktı ama dediğin gibi gibi elde olmuyor

Canim senin kistlerin de çikolata kisti miydi peki. Dr lar genelde bu kistin tek tedavisinin ameliyat olduğunu söyler de eğer köpek balığı yağı verdiyse ve çikolata kistin kaybolduysa biz de alalım. Dr un söylediği kesinlikle doğru canım stres daha da tetikliyor bu hastalığı son zamanlarda çok stres yaşadım sonra kist çıktı bu sefer kisti stres yaptım bi tane daha çıktı ama dediğin gibi gibi elde olmuyor
Canım zaten ben ameliyat olmuştum kist için yapışan yumurtaligimda kalan kist için ve tekrar etmemesi için verdi Dr gerçekten ise yaradı bende en azından nuksetmesinj engelliyor Allah yardımcın olsun inşallah sonsuza dek geçer kistlerin kopek balığı karaciğer yagi canım ilaç bu bitkisel ilaç satan yerlerde bulursun inşallah sağlıkla kal..

Canım zaten ben ameliyat olmuştum kist için yapışan yumurtaligimda kalan kist için ve tekrar etmemesi için verdi Dr gerçekten ise yaradı bende en azından nuksetmesinj engelliyor Allah yardımcın olsun inşallah sonsuza dek geçer kistlerin kopek balığı karaciğer yagi canım ilaç bu bitkisel ilaç satan yerlerde bulursun inşallah sağlıkla kal..
Teşekkürler canım denicem. Bi de birsey soracaktım ben uzun zamandır karnında gaz ağrısı gibi bi ağrı var böyle karnına bastırinca filan ağrıyor ara ara hafif sancı saplaniyor ama karın bölgemin tamamında oluyor bu ağrı yani kasiarda değil sadece. Çikolata kistin de böyle ağrılar olmasi normal mi yaklaşık bir aydır böyle hafif hafif ağrı var karnimin genelinde

Teşekkürler canım denicem. Bi de birsey soracaktım ben uzun zamandır karnında gaz ağrısı gibi bi ağrı var böyle karnına bastırinca filan ağrıyor ara ara hafif sancı saplaniyor ama karın bölgemin tamamında oluyor bu ağrı yani kasiarda değil sadece. Çikolata kistin de böyle ağrılar olmasi normal mi yaklaşık bir aydır böyle hafif hafif ağrı var karnimin genelinde
Normal canım yani Dr değilim tabiki bilemem ama bende de oluyordu hatta özür dileyerek söylüyorum ilişki sirasi ve sonrasinda da surekli kaşık ağrısı cekiyordum Dr normal olacak bunlar demişti kist yapıyormuş geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Normal canım yani Dr değilim tabiki bilemem ama bende de oluyordu hatta özür dileyerek söylüyorum ilişki sirasi ve sonrasinda da surekli kaşık ağrısı cekiyordum Dr normal olacak bunlar demişti kist yapıyormuş geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Teşekkürler canım bende daha öncesinde böyle bir ay süren gaz ağrısı olmazdı kisttenmis demekki. Allah yardımcımız olsun

Evet iki tarafta olmasi kötü cnm senin tek tarfta olduğu için dogal yolla hamile kalma şansın var fakat çikolata kistinin kendinden patlama ihtimali yok korkma ameliyt ta en care senin durumndki bri icn bnce doktrunu değiştir gitcegin zamn
Buralarda gezinirken yazini gordumde tecrubemi yazmadan edemedim
Benim bir tarafimda yumurtaligimi kaplamis buyuklukte cikolata kisti diger tarafimdada normal kistlerim vardi 3 sene kadar hucbir doktor dogru durust tanimlayamadigi icin cocugumun normal yollarla olamasi icin bekledim
Dogru doktora buldum sukur ameliyat edelim dedi ve kistlerimi aldirdim ameliyat sonrasi normal yolla kizim geldi cok sukur 4 ay sonra
Yanlis yonlendirmede yapmak istemem ama tup bebek tedavilerindeki ilaclar cok tehlikeli bana sorarsan isin ehli bi doktora ameliyat ol kistlerini aldir sonrasinda baktin olmuyo tup tedavisini dusun

Benim bir tarafimda yumurtaligimi kaplamis buyuklukte cikolata kisti diger tarafimdada normal kistlerim vardi 3 sene kadar hucbir doktor dogru durust tanimlayamadigi icin cocugumun normal yollarla olamasi icin bekledim
Dogru doktora buldum sukur ameliyat edelim dedi ve kistlerimi aldirdim ameliyat sonrasi normal yolla kizim geldi cok sukur 4 ay sonra
Yanlis yonlendirmede yapmak istemem ama tup bebek tedavilerindeki ilaclar cok tehlikeli bana sorarsan isin ehli bi doktora ameliyat ol kistlerini aldir sonrasinda baktin olmuyo tup tedavisini dusun
Ben de 2 hafta önce laparoskopi oldum ama korkuyorum böyle örnekleri görünce mutlu oluyorum

Ben de 2 hafta önce laparoskopi oldum ama korkuyorum böyle örnekleri görünce mutlu oluyorum
Korkma canim rabbim gonlundekini hayirlisiyla verir insallah
Ameliyattan sonra heray doktora gitmistim tekrarlamismi kistim diye hemde yumurtalara baktiriyodum adam gibi yumurtladigim ilk ay hamile kalmistim sukur darisi isteyen herkese hayirlisiyla
Hic olmiycak saniyodum bazen kizim 15 ayini bitirdi cok sukur:nazar:

Canim hangi Dr a gittin. Ben şimdilik ameliyat düşünmüyorum 6 ay doğal yollardan hamile kalmayi deneyeceğim ama olmama ihtimali beni endişelendiriyor iyi bir Dr arayisindayim ben de

Allah bagislasin ya cok sağolun düşündüğünüz icn aslnda bende ameliyat olcaktm iyi bi doktra ama sonra ilk şansımı tüp bebek denemek istedm yani yumurtalklarma zarar gelmsndende korktm eğer olmzsa ameliyat yaptrcam özelde İnş gerk kalmz

Korkma canim rabbim gonlundekini hayirlisiyla verir insallah
Ameliyattan sonra heray doktora gitmistim tekrarlamismi kistim diye hemde yumurtalara baktiriyodum adam gibi yumurtladigim ilk ay hamile kalmistim sukur darisi isteyen herkese hayirlisiyla
Hic olmiycak saniyodum bazen kizim 15 ayini bitirdi cok sukur:nazar:
Allah bağışlasin canım benim. Peki laparoskopiden sonraki ilk adetin gecikti mi

Canim hangi Dr a gittin. Ben şimdilik ameliyat düşünmüyorum 6 ay doğal yollardan hamile kalmayi deneyeceğim ama olmama ihtimali beni endişelendiriyor iyi bir Dr arayisindayim ben de
İstanbul avrupa yakasi prof faruk buyru sislide muayenehanesi simdi tavsiye ederim

Back