Mehaba arkadaşlar , yazdıklarınız devamlı takip ediyorum bende aranıza katılmak istedim.2010 yılında tanıştım çikolata kistiyle .birgece kasık ağrısı ile kıvrandım ve sabahında doktora gittim.önce apandis sandılar sonrasında ultrason muayene vs kist dediler.üstelik 11 cm dediler patlama riski var .3 gün hastanede yattım. İlaçla 9 cm düşürdüler. Bir sürü tetkik yaptılar sonrası kesin çikolata kisti . yok olmaz tedavisi ameliyat dediler. Çocuğun olmaz dediler tabi ozaman bekarım. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Bir çok doktora gittim. Hepsi hamile kalmalısın yada ameliyat olmalısın dedi.enson gittiğim doktor benimle 1 saat konuştu, herşeyin başı pisikoloji dedi ameliyat olsanda yenileme olasılığı var. Önce kendini topla sonra ne yapacağına karar verirsin dedi. Bu süre içindede yasmin verdi bunu kullanırsın dedi.2 yıl kullandım , kistim 4,5 cm düştü.evledim tabi evlenirken eşime bundan bahsettim . Oda çocuğumuz olmazsa evlat ediniriz dedi. Üstelik eşim çoçukları çoook sever.Evliliğimin 4. ayında hiç beklemediğim zamanda hamile kaldım üstelik kistim 4,5 cm ken.hamilelik 7 haftada kalbi durduğu için sonlandı.bunun üzerinden şuan 1 yıl geçti.bende eşime bi çocuk sahibi olmak istiyoruz.Allahım çok büyük herşeyin vakti var diye pozitif düşünmeye çalışıyorum.şuan kistim tekrar 5,5 cm çıkmış .bu kadar şeyi yazıyorum çünkü bu çikolata kisti küçülüyor ben bizzat yaşadım.2 gündür ingiliz karbonatı ile ilgili yazılar okudum. Bende kullanacagım. Balık yağı betaglokan kullanda kullanmayı düşünüyorum. Bunlar bağışıklık sistemini güçlandiriyormuş. İnşallah hepimize faydası olur .
İnanıyorum Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle dolduracak.