- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
kullanıyorum canım ben laboquick marka. sen kullanıyor musun ?Evet çikolata kistim var 6aydır aslında deniyoruz. Ovülasyon testi kullanan bar mı çikolata kisti olup acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanıyorum canım ben laboquick marka. sen kullanıyor musun ?Evet çikolata kistim var 6aydır aslında deniyoruz. Ovülasyon testi kullanan bar mı çikolata kisti olup acaba ?
Hormon testimde prolaktin dışında Bi sıkıntı yok cnm onda da ilaç kullandım inş düşmüştür. Peki ne için tedavi görüyosun hamilelik için mi kist için mi? Şimdiye kadarki 3.doktorum cnm çok iyişeyler duydum hakkında inş öyledir yarın gidicrmgüzel doktor bulup bütün hormon testlerini yaptır canım mutlaka. çikolata kistimiz olduğu için kontrollere gitmemiz şart bir nevi , bnmde 7aydır olmuyor, 2 aydır doktora gidiyorum işte
Benim kullanmama gerek yok inanılmaz ağrılarım oluyo yumurtlama döneminde zatenkullanıyorum canım ben laboquick marka. sen kullanıyor musun ?
doktor gerçekten önemli faktör... Kontrol altındayım sürekli zaten kistim 4cm e ulaşmış , şimdi gebelik için tedavi göreceğim.Hormon testimde prolaktin dışında Bi sıkıntı yok cnm onda da ilaç kullandım inş düşmüştür. Peki ne için tedavi görüyosun hamilelik için mi kist için mi? Şimdiye kadarki 3.doktorum cnm çok iyişeyler duydum hakkında inş öyledir yarın gidicrm
eğerki sabitse zaten kullanmana gerek yok. Benmde adetten snra 3/4.günü ovulosyon oluyor.Benim kullanmama gerek yok inanılmaz ağrılarım oluyo yumurtlama döneminde zaten
canım seni de listeye ekleyim - yaş - şehir - ne kadar zamandır deniyorsunuz bunu yazman yeterlieğerki sabitse zaten kullanmana gerek yok. Benmde adetten snra 3/4.günü ovulosyon oluyor.
canım seni de listeye ekleyim - yaş - şehir - ne kadar zamandır deniyorsunuz bunu yazman yeterliEvet çikolata kistim var 6aydır aslında deniyoruz. Ovülasyon testi kullanan bar mı çikolata kisti olup acaba ?
Benim kistim 8 yıldır hep aynı 4 5 cmlerde. Korkuyorum doktor kist için ilaç vereyim derse diye. Ben zaman kaybetmek istemiyorum söylücem bakalım ne dicekdoktor gerçekten önemli faktör... Kontrol altındayım sürekli zaten kistim 4cm e ulaşmış , şimdi gebelik için tedavi göreceğim.
bebek istiyorsan vermez benceBenim kistim 8 yıldır hep aynı 4 5 cmlerde. Korkuyorum doktor kist için ilaç vereyim derse diye. Ben zaman kaybetmek istemiyorum söylücem bakalım ne dicek
İnş cnm görcez bakkaım. Adet günlerinde azalma var mı senin? Benim Bi buçuk sene önce 5 6 gün sürerdi artık 3 4 gün sürüyorbebek istiyorsan vermez bence
Merhaba Hanımlar, Çikolata kisti illeti yüzünden strese girdik, üzüldük, kimi zaman, umudumuz kırıldı ama yılmadan bu yolda ilerleyip hep beraber birbirimize verdiğimiz destek sayesinde silkelenip kendimize geleceğiz ve o bebişler bu topikte doğacak. belki zorlu yollardan geçeğiz, belki hep beraber ağlayacağız ama bu adı kadar tatlı olmayan çikolata kisti ile mücadele edeceğiz.
Çikolata kisti ile savaşımızı ve bebiş için neler yaptıklarımızı birbirimizle paylaşacağız. Topiğimiz hepimize şans getirmesi dileğiyle...
ÜYE ADI ÇİKOLATA KİSTİ CM HASTANEDOKTOR GEBELİK DURUMU DÜŞÜK SAVAŞ TÜP BEBEK @balbocegi35 4 cm Ege yaşam hastanesi-İzmir Fatih UÇAR yok var 7ay -
Sıkı takipte ol canim. Bi bakiyorsun tekrarlamis bilee. Amh kacti ca125 falanMerhabalar cikolata kisti bende de vardi sol overde yumurta kisti 12 cm sag overde 4 cm cikolata kisti temmuz ayinda acik ameliyat oldum.doktorum tuplerin saglam yumurtaligindada sorun yok 4 ay deneme yapmami istedi bu ay malesef olmadi herkes farkli yorumlar yapiyor ocak ayina kadar eger olmaz ise tup bebek denemesine gireyecegiz tabi Allahtan umut kesilmez sadece yasadigim olayi sana soylemek istedim Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Bende onu aldım ancak çikolata kistiyle gebe kalanda var ya acaba ovülasyon gününe çok mu dikkat etmek lazım. Bir arkadaşım 1senedir sebepsiz hamile kalamiyordu meğerse yumurtlaması geç oluyormuş testle ilk ayda kaldıkullanıyorum canım ben laboquick marka. sen kullanıyor musun ?
Var tabiki tedavisiz kalan da çok. Bi tanıdığımızıj tedavisiz ikinci bebeği oldu beklemeden hemdeBende onu aldım ancak çikolata kistiyle gebe kalanda var ya acaba ovülasyon gününe çok mu dikkat etmek lazım. Bir arkadaşım 1senedir sebepsiz hamile kalamiyordu meğerse yumurtlaması geç oluyormuş testle ilk ayda kaldı
Al benden de okadar1bucuk seneye dogru gdiyorz gebelik yok. 4cm. Tüp bebege basladim
ovulosyon zamanı çok önemli , kaçırmamak gerekiyor , hamile kalma şansın daha yüksek. Diğer zamanlarda ise bu oran oldukça düşük ihtimal. Ovüden 3gün öncesinde değerlendirmeye başlamak gerekiyor ovüden 3 gün sonra da aynı şekilde...Bende onu aldım ancak çikolata kistiyle gebe kalanda var ya acaba ovülasyon gününe çok mu dikkat etmek lazım. Bir arkadaşım 1senedir sebepsiz hamile kalamiyordu meğerse yumurtlaması geç oluyormuş testle ilk ayda kaldı
bnde 2015 yılından beri mücadele ediyorum. 12cm lerde ve bekar olduğum için patlama riskini göze alamadım ve açık ameliyat oldum. Lucrin tedavisine başladık ardından, 6 ay geçici menepoza girdim. Kontrollere gidiyordum herşey güzeldi taa ki geçen yıla kadar. Yine kist oluştu vs... 2mm deydi hep , ama bu yıl düşük yaptıktan sonra 8 ay içinde 4cm ulaştı. son 2 aydır senin dediğin gibi 7 gün süren reglim 3 günde bitiyor 4.gün leke görüyorum. Bu büyüdüğüne işaret ediyor malesefİnş cnm görcez bakkaım. Adet günlerinde azalma var mı senin? Benim Bi buçuk sene önce 5 6 gün sürerdi artık 3 4 gün sürüyor