- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.521
Sanırım birde erken menopoz riski olduğu için bu tüp bebekteki ilaçlar zaten bitmiş yada bitmeye yakın olan yumurtaları iyice bitirip menopozu hızlandırıyor.. Ben bir Saraçoğlu nü mu arasam diyorum.incir kürü yapıyorum şu an zaten ama.. Hayırlısı ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben ilk tüp bebek tedavimde yüksek doz ilaçlarla başlamıştım tedavime ve yüksek doz ilaca ramen 3 yumurtam oldu ve dengesiz büyümüşlerdi ve doktorum aşılama yapmıştı..sonra benim bütün dengem bozuldu adetlerim düzensizleşti iki ayda adet olmaya başladım nerdeyse 6 ay hiç yumurtam yoktu görünmüyodu ultrasonda...sonra cyclo prognova kullandım 4 ay biesteron kullandım 4 ay ..dengeye şimdi girdi ve yumurtalar çıktı ortaya...canımcığım kürlerle çook hamile kalan var bizim bir sayfamız var tüp bebek topğinde erken yumurta rezervi azlığı olup tüp bebekte başarı olanar sayfamızda iki arkadaşımız tüp bebekle hamile ..iki arkadaşımızda kürlerle doğal yoldan hamile..topğiğmize bekleriz dertlerim ortak canım...ama bizim durumuzuncidiyetini iyi anlamak lazım çünkü rezervimiz git gide azalıyor şimdi şansımız varken tüp bebek en kesin yöntem canım...yaşında iyi tam zamanı bence düşün..
canım ben ilk tüp bebek tedavimde yüksek doz ilaçlarla başlamıştım tedavime ve yüksek doz ilaca ramen 3 yumurtam oldu ve dengesiz büyümüşlerdi ve doktorum aşılama yapmıştı..sonra benim bütün dengem bozuldu adetlerim düzensizleşti iki ayda adet olmaya başladım nerdeyse 6 ay hiç yumurtam yoktu görünmüyodu ultrasonda...sonra cyclo prognova kullandım 4 ay biesteron kullandım 4 ay ..dengeye şimdi girdi ve yumurtalar çıktı ortaya...canımcığım kürlerle çook hamile kalan var bizim bir sayfamız var tüp bebek topğinde erken yumurta rezervi azlığı olup tüp bebekte başarı olanar sayfamızda iki arkadaşımız tüp bebekle hamile ..iki arkadaşımızda kürlerle doğal yoldan hamile..topğiğmize bekleriz dertlerim ortak canım...ama bizim durumuzuncidiyetini iyi anlamak lazım çünkü rezervimiz git gide azalıyor şimdi şansımız varken tüp bebek en kesin yöntem canım...yaşında iyi tam zamanı bence düşün..
Canım çok soru sordum ama kusura bakma. Bu Aret beye Abdullah bey mi yönlendirecek ?nasıl iletişime geçiyoruz tüp bebek Merkeziyle.tekirdağ dan mı ayarlanıyor?
kızlar slm hepinize acil şifalar cici bebişler diliyorum..
Bnde endometriozis hastayım ilk gittiğim doktor hormon ilacı verdi bende çok yan etkiyaptı bıraktım.ikinci doktorum d.komtrol habı verdi.
Bu esnada 2.5cm kistim patladı.sancılarım hiç bitmedi yanlız benm anlamadığım endo hastasıolarak kimi gördüysem bebek çalışmasında bana doktorlar böle bişe demediler szin bilginiz varmı yarın üçüncü doktora gitcem sancım çok fazla diye lütfen arkadaşlar benide bilgilendirirseiz sevinirim
kızlar gerçekten endometriozis zor bir hastalık ne ilişkin rahat rahat oluyor ne de adetin.ayın sadece 10 günü rahatsın kalan günler kasık ağrısı mahvediyor bizleri.ben ikinci tüp bebeğimi yaptırıyorum şu an.sonuç ne olursa olsun rahat ve stressiz olmayı öğrenelim yeterki.hamile arkadaşım eklil allah hayırlara vesile kılsın bebeğini.rosewind eğer evliysen gebelikle ilgilide konuş doktorunla çünkü bizler kolay kolay gebe kalamıyoruz maalesef...benim de çikolata kistim var 3 cm boyunda zamanında benimle aynı durumda olup da hamile kalan ya da nasıl hamile kaldı diye çok okumuştum burdaki yazılanları şükür olsun ki rabbim bana da verdi 9 haftalık hamileyim şu an öncelikle kendinizi kasmayın(demesi kolay biliyorum)ve doktorların moral bozucu söylemlerine aldırmayın senin çikolata kistin 3.seviye ancak aşılama ya da tüp bebekle olur demişlerdi aşılamaya başladım ama yumurtalarım aşırı büyüdüğü için aşılama safhasına gelemedim 1 ay ara ver tekrar gel dedi ne gitti ne de tekrar başka bir yerde başladım ara verdim moralimi düzelttim kendimi işime verdim 3 ay sonra süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim her gün dua ediyorum ki rabbim önce bu tüp bebek ve aşılamada uğraşan ümitleri tükenenleri anne olmayı nasip etsin.
kızlar gerçekten endometriozis zor bir hastalık ne ilişkin rahat rahat oluyor ne de adetin.ayın sadece 10 günü rahatsın kalan günler kasık ağrısı mahvediyor bizleri.ben ikinci tüp bebeğimi yaptırıyorum şu an.sonuç ne olursa olsun rahat ve stressiz olmayı öğrenelim yeterki.hamile arkadaşım eklil allah hayırlara vesile kılsın bebeğini.rosewind eğer evliysen gebelikle ilgilide konuş doktorunla çünkü bizler kolay kolay gebe kalamıyoruz maalesef...
mrb hatibulut bendede 6 cm çikolata kisti var evet söylediklerinde haklısın bu hastalık zor hemde çook zor.siz ameliyat olmadan mı tüp bebek denediniz bende hap tedavisi iğne aşılama derken tüp bebege geldi ne yapmalıyım tereddütüm var aslında tüp bebek konusunda yardımcı olursanız sevinirim:44:
önce laparoskopi ameliyatı oldum sonra 6 ay sonra aşılama oldum tutmayınca 3 ay sonra tüp bebek yapıldı oda tutmayınca bu sene martta kistin içindeki sıvıyı aldılar.bu ayda tüp bebek tekrar yapıldı.sana tavsiyem önce tüp bebek sonra ameliyat.çnkü rezervlerin azalıyor ameliyatta yani gebelik şansında azalmış oluyor...tüp bebek yaptır ve gebe kal hadi
Canım çok geçmiş olsun..senin durumunu ayrıntılı bilmiyorum ama..çikolata kisti hamile kalmayı zorlaştırabildiği için ve rezervleri etkileme riskinden dolayı hamile kalmayı geciktirmeyin diyorlar..ama tabii duruma göre değişebilir.birde şöyle olumlu bir yanı var hamile kalırsan eğer kist küçülüyor...gebelik iyi geliyor yani..iyi Dr a git..acil şifalar..
kızlar gerçekten endometriozis zor bir hastalık ne ilişkin rahat rahat oluyor ne de adetin.ayın sadece 10 günü rahatsın kalan günler kasık ağrısı mahvediyor bizleri.ben ikinci tüp bebeğimi yaptırıyorum şu an.sonuç ne olursa olsun rahat ve stressiz olmayı öğrenelim yeterki.hamile arkadaşım eklil allah hayırlara vesile kılsın bebeğini.rosewind eğer evliysen gebelikle ilgilide konuş doktorunla çünkü bizler kolay kolay gebe kalamıyoruz maalesef...
saolun kızlar ben gerçekten hiç bişey anlamıyorum çok bunaldım şu sancılardan..üçüncü doktorada gittim.hiçbirşey yok dedi..hiçbişeyyoksa niye sancım var ..hamile kalmamdada bi sıkıntı yokmuş..sancımın sebebi enfeksiyon olabilirmiş..adet bitince gel dedi..
ilişkide cnm yanıyo dediğiniz gb her saniye sancım var Allah hepimize şifa versin çok zor ve doktorlar çok kararsız birinin dediği ötekini tutmuyor
ben kistin içinnden sıvı alındığını ilk defa duyuyorum bu nasıl yapılıyor tedavi süresince gerekli mi bi fayda sağlıyor mu?inşallah hamiş kalırım teşekkürler ilginiz için hatibulut
Valla bi fayda sagliyomu bilmiyorum :) yumurtalgn icine uzun bi igneyle giriliyor sıvıyı çekiyorlar. Insallah hepimiz hamis oluruz :)
canım evet bahsetiğim yer genesis doktorumu çook seviyorum Abdullah bey...canımcığım doktorum melek gibi gitmeni görüşmeni kesinlikle tavsiye ediyorum...canım çook yoğunlar evet bana hiçbir zaman 1 ay sonraya randevu vermediler...canım adete bir hafta kala ara durmunu anlat adetin 3 günü gelmek istediğini söyle..benimde küçük çikolata kistim var bizim gibi rezrev az olan hastalarda çikolata ksitini pek önemsemiyor ve tüp bebk tedavilelerine devam ediyor..evet canım benim yumurta takibimi Abdullah bey yapıyor iğne tedavisini o uyguluyor ve opu ve transfer için istanul tüp bebek yönlendiriyor oranın ekibide çok başarılı canım aret kamer doktorum...emriyolog çook iyi ve laborutuvarnda son teknoloji herşey...
cnm merhaba yazını tesadüfen gördüm Tekirdağ dasın sanırım bende Tekirdağ dayım çikolata kistim var henüz iyi bir dr bulamadım bana önerebileceğin bir dr var mı. Abdullah beye mi gidiyorsun yaşamdaydı galiba ücretleri ne kadar bilgi verebilirmisin?
birde genesis diye bir yer var sanırım hiç gittin mi ?
şuan araştırmaya gidiyorum ama dr lar iyimidir bilmiyorum. bilgi verirsen çok sevinirim.
cnm hastanenin fiyatları hakkında özelden bilgi verebilirmisin bana çünkü t.dağ merkezde değilim ben.canım Tekirdağlıyım evet doktorum Abdullah bey çok seviyorum doktorumu çok insaflı biri..genesisie gidiyorum canım muaynanesi orda doktorumun kendi branşında iyi bir doktor..gidip görüşnmeni tavsiye eiyorum abdulah önen kisti hakında bilgide verir..çocuk düşünmüyorsan ameliyat tavsiye eder..benimde küçük ksitim var bana ameliyat tavsiye etmiyor..yumurta raezevimde azalmada var bebek istiyoruz tedavideyim ben canım.hakımızda hayırlısı canım..
ultrasonla koruyorlar birde kan değerinde anlıyorlar cnm benim 5 cm üstü mesela hemen görüyor drler ultrasondamerhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim 4 tüp bebek denedik ama bir türlü mutlu sona ulaşamadık eşimde sperm hareketsizliği var
bende bir sorun yoktu ama 3 ve 4. tüp bebek denemesinden sonra 2 senedir geçmeyen kasık ağrısı nedeniyle başka bir doktora gittim bende endometrizios
olduğunu laporoskopi olmamı önerdi ama tüp bebek doktorum kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi zaten eşimde karşıydı bende vazgeçtim size sormak istediğm
bende sadece belirtilerden dolayı teşhis koydu doktorum ultrasonda bir şey göremedi ki hani büyüklüğünü soylemedi sizce böyle bir şey varsa tüp bebek doktorum
göremezmiydi çünkü onlar daha ayrıntılı bakıyorlar yani sizin rahatsızlığınıza nasıl teşhis koydular kaç aydır bir türlü cevap bulamadım eger cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?