- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi miss polat
- #1.521
Sanırım birde erken menopoz riski olduğu için bu tüp bebekteki ilaçlar zaten bitmiş yada bitmeye yakın olan yumurtaları iyice bitirip menopozu hızlandırıyor.. Ben bir Saraçoğlu nü mu arasam diyorum.incir kürü yapıyorum şu an zaten ama.. Hayırlısı ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben ilk tüp bebek tedavimde yüksek doz ilaçlarla başlamıştım tedavime ve yüksek doz ilaca ramen 3 yumurtam oldu ve dengesiz büyümüşlerdi ve doktorum aşılama yapmıştı..sonra benim bütün dengem bozuldu adetlerim düzensizleşti iki ayda adet olmaya başladım nerdeyse 6 ay hiç yumurtam yoktu görünmüyodu ultrasonda...sonra cyclo prognova kullandım 4 ay biesteron kullandım 4 ay ..dengeye şimdi girdi ve yumurtalar çıktı ortaya...canımcığım kürlerle çook hamile kalan var bizim bir sayfamız var tüp bebek topğinde erken yumurta rezervi azlığı olup tüp bebekte başarı olanar sayfamızda iki arkadaşımız tüp bebekle hamile ..iki arkadaşımızda kürlerle doğal yoldan hamile..topğiğmize bekleriz dertlerim ortak canım...ama bizim durumuzuncidiyetini iyi anlamak lazım çünkü rezervimiz git gide azalıyor şimdi şansımız varken tüp bebek en kesin yöntem canım...yaşında iyi tam zamanı bence düşün..