- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi miss polat
- #1.541
cnm hastanenin fiyatları hakkında özelden bilgi verebilirmisin bana çünkü t.dağ merkezde değilim ben.
yaşın kaçtı peki cnm yumurtalık rezervlerine adetin 3. günü verilen kanla mı bakılıyor.
ben fakülteye gidiyorum henüz bir bilgi vermediler kimi dr ye göre ameliayt star medikal e gittim orda ameliyat dediler
başka dr ye gittim çok acil ameliyat dediler
başka dr ameliyata gerek kalmayabilir fakültedeki sonuçlarını al eline bir karar verilir dedi acil bir şey yok dedi
kimi dr ameliyat rezervi düşürüyor diyor kimisi acil ameliyat kafam karıştı kaç aydır denedik bebek olmadı kafan karışık ne yapacağımı bilmez şekilde dolaşıyorum tüp bebeğe mi başladınız tedavi olarak cnm hayırlısı inş. olur tutar
ultrasonla koruyorlar birde kan değerinde anlıyorlar cnm benim 5 cm üstü mesela hemen görüyor drler ultrasonda
ameliyat için bir doktor bu kadar acele etti diğeri çok acele davranmadı
şimdi ameliyat olmuş ya da olmayı düşünenlerden fikir istiyorum
laparoskopi ameliyatı olmak yumurta rezervini düşürüyormu dr lere sorduğumda net cevap alamadım ama ameliyatı olmazsam bu seferde bebek sahbi olamıyorum
canım ben yeni ilk tedavi için doktora gitiğimde bendede çikolata kisti görmüştü başka bir doktor çorludaydı..hemen bana amelyat dedi fiyat konusuna girdi tabi eşim çakmış davayı..hemen çıkardı beni ordan düşüncez diye çıktık..iyiki olmamışım canım ya sonra ksitim kendi gitti..bak benim yeğniminde kiti vardı 4cm bazı doktorlar acil ameliyat dedi 18 yaşında başka dokto doğum kontrol hapı verdi kisti gitti çok şükür..canım tahlil sonuçlarının hepsini al git Abdullah beye..ve adetin 3 günü fsh hormonunuda yaptır mutlaka..bütün ssonuçlarla git görsün Abdullah beyde..canım inan o kadar insaflı bir doktorki senin paranı almak için asla sana ameliyat önermez..ne acelesi varmışki bu kadar sakın ameliyat olma bende şuan 2 cm yakın kisti var doktorum hamile klamak için engel değil diyor..ben 3 tüp bebek denedim tutmadı canım..rezerv azlıından dolayı yumurtalarım kalitesiz zar zor döleniyolar ama tutmadı 3 denememde canım..