- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.501
Arkadaşlar 5cm lik çikolata kistim vardı eşimde de sperm sayı azlığı,morfoloji bozukluğu vardı buna rağmen ilk tüp bebek denemesinde poZitifi gördük şimdi 12.haftamın içindeyim kist 4cm e düştü.inşallah kucağıma almak da nasip olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel bir haber canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Arkadaşlar 5cm lik çikolata kistim vardı eşimde de sperm sayı azlığı,morfoloji bozukluğu vardı buna rağmen ilk tüp bebek denemesinde poZitifi gördük şimdi 12.haftamın içindeyim kist 4cm e düştü.inşallah kucağıma almak da nasip olur.
maşallah allah devamını getirsin.benmde endometriozis var eşimde morfoloji bozuk ama benm ilki tutmadı şimdi ikinciyi yaptırıyoruz biraz kısmet aslında bu işler
Rabbim en hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah
Canım evet Şubat'ta yapıldı amh vs.amh :0,65 çıktı rahim filmi temiz. Bir de daha önceki sayfalarda yazmıştım hikayemi.ben 20 yaşında ameliyat oldum 6,3 çikolata kistim ve beraberinde sol yumurtalık gitti.. Şimdi yine kistlerim var uzun süredir tek yumurtalıkta.bu arada 31yaşındayım.. Ve 3,5 yaşında bir kızım.o da 4,5 cm kist varken tek yumurtalıkla oldu .rabbime çok şükür ki.. Şimdi bilmiyorum benim erken rezerv azlığı mı? Doktor zaten beklenen bişeydi dedi. Sen genesis ten mi bahsediyorsun acaba.ben tekirdağdayım bu arada.genesis i aramıştım geçenlerde çok yoğunlar 1 ay sonraya randevu veriyorlar ben de vazgeçtim o yüzden. Tüp bebek denemelerin hepsi orda mı yaptın
canım benim gitiğim merkezin faiyatları çoo uygun..bizim gibi rezerv az olan hastalara tüp bebek doktorum klomenle yumurta büyütüyor ve ilaç masrafı çok az oluyor..klomen 10 tl erken yumurta çatlamasın diye bir iğne var çatlatma iğneleri var ve bitane muyene ücreti ve kan tahlileri inan 500tl geçmiyor..diğer merkezlerde yüksek doz ilaç uygulanınca 4000 tl ödeme yapıyorsun ve yumurta toplama ve transfer hepsi toplam 7000 veya 8000 tl geçiyor..benim gitiğim merkezde fiyata çook uyugn sadece opu ve transfere para ödüyosun..ilk denemede opu ve transfere 4500tl verdim canım diğer denemelerde fiyat biraz düşürüyolar canım..dğer merkezlere fiyatlarına göre bir tüp bebekle yaptırabilirsin bu merkezde iki tüp bebek yaptırabilirsin mesela..
Canım teşekkürler verdiğin bilgiler için gerçekten yararlı oldu benim için..bişeyi merak ettim neden klomenle yapıyor tedaviyi acaba ? Diğer ilaçlarla daha fazla ve kaliteli yumurta elde edilemez mi? Neye göre yapıyorlar bunu?? Ekonomik olması bana da mantıklı geldi ama sonuç açısından nasıl oluyor acaba??bir de ümit bey nasıldır? Ben eğer gidersem ona gideyim diyorum.. Bir de Çorlu'yu araştırıyorum..orası ilçe ama seçenek daha fazla burdan ..hakkımızda hayırlısı artık..
Arkadaşlar Tüp bebek özel merkezlerde belirttiğiniz üzere 8 ila 10 bin TL arasında değişen fiyatlara yapılıyor. Ancak SGK yasası gereği anlaşmalı kurumlar veya hastanelerle yapıldığında 2-3 bin TL'lere düşüyor. Bu kurumları bulmak lazım aslında. Sanırım Zeynep Kamil en ucuz yer veya parasız, GATA da belli bir yüzde alıyor, anlaşmalı kuruluşlar var onları da araştırmak lazım. bayaa fark var çünkü. Özeller ticarethane mantığında çünkü... Adam elbette güleryüzlü olacak, tatlı olacak sen, ben 8-10 bin TL'yi bir kerede bayılacağımız için:) Ben araştıracağım bakalım anlaşmalı kurumlar neler...Bu arada bu indirimden faydalanmanın yaşı var o da 40. İşin prosedürü ve nerelerde yapıldığını bulayım atarım size de.
Doğacak çocuğun geleceğinden rızkından yememek lazım mümkün olduğunca ucuza getirmek lazım bence...
sgk anlaşmalı kurumlarda rapor isteniyor canım..raporu almak için hiç çocuk olmaması gerek eşlerin brininde dahil olmak üzere..benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve eşimin ilk evliliğinden bir kızı var ve mallesef bir rapor alamıyoruz..çook saçma bir kural benim çocuğum yok ve kimse bir kadının anne olma hakını elinden alamaz... bize yapılmış çook büyük bir haksızlık..
canım ben kesinlikle Abdullah beyi tavsiye ediyorum...madi yönden çok anlayışlı biri kesinlikle paracı bir doktor değil sıkılmadan senin derdini dinleyen seninde fikrini soran biri bende önce ümit beye gitmek istemiştim sonra anladımki en iyisi Abdullah bey ve doğru kara vermişim ve Abdullah beyin hastası daha fazla..canım bizim gibi rezerv az olan hastalarda tüp bebek tedavisnde çook yüksek doz ilaç verilsede yumurta sayısı değişmiyor mallesef ve ben bunu birebir yaşadım klomenle büyüyen yumoşlar daha kaliteli oluyor canım...
Canım çok geçmiş olsun..senin durumunu ayrıntılı bilmiyorum ama..çikolata kisti hamile kalmayı zorlaştırabildiği için ve rezervleri etkileme riskinden dolayı hamile kalmayı geciktirmeyin diyorlar..ama tabii duruma göre değişebilir.birde şöyle olumlu bir yanı var hamile kalırsan eğer kist küçülüyor...gebelik iyi geliyor yani..iyi Dr a git..acil şifalar..kızlar slm hepinize acil şifalar cici bebişler diliyorum..
bnde endometriozis hastayım ilk gittiğim doktor hormon ilacı verdi bende çok yan etkiyaptı bıraktım.ikinci doktorum d.komtrol habı verdi.
bu esnada 2.5cm kistim patladı.sancılarım hiç bitmedi yanlız benm anlamadığım endo hastasıolarak kimi gördüysem bebek çalışmasında bana doktorlar böle bişe demediler szin bilginiz varmı yarın üçüncü doktora gitcem sancım çok fazla diye lütfen arkadaşlar benide bilgilendirirseiz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?