- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
- 333
- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.481
Arkadaşlar,
Maalesef yanlış alarm. Sanıyorum HSG ve iç ultrason olaylarından şaştı benim regl dönemim. Bugün test yaptım bilinen tablo tek çizgi. Offf bu kistten midir nedir, tamamen aldırmak mı gerek acaba...Kusura bakmayın bayaadır geciktiğimden yazayım demiştim. Bu ay da gizli bir hüsran bana...Ne yapalım Allah sağlık versin de ömür öyle de böyle de geçiyor diyorum işte. Eşimin spermiyogramının sonucunu bekliyoruz. Devlet hastanelerinde yok bu testler varsa da her halde çok azdır. Evimize yakın bir tıp merkezinde örnek verdik, onun için de zor kardeşim elalemin etrafta dolaştığı bir yerde kapalı odada dahi olsan zor bir konu psikolojik olarak. SGK kapsamına girmeyen bir test yine bayıldık paraları. Evden götürelim örneği dedik öyle çok zormuş koltuk altında sıcak tutup götürmek gerekiyormuş ama o yöntem sağlıklı olmuyormuş spermler ölebiliyormuş yolda:))) Neyse efendim bakıcaz spermler atletik mi yoksa uyuyorlar mı görücez bu hafta :))
Hepimize böyle olmuyor mu bir umut acaba bu ay hamile miyim diye aklımızda soru işaretleri. Bana da öyle oldu artık kusura bakmayın. Sizlere sağlık ve mutluluk diliyorum en başta yoksa çocuk bile neşe kaynağından öte endişe kaynağı olabilir. Ben şimdiden çocuğumun mesleği, geleceği diye kara kara düşünüyorum ne hikmetse:))
Arkadaşlar,
Maalesef yanlış alarm. Sanıyorum HSG ve iç ultrason olaylarından şaştı benim regl dönemim. Bugün test yaptım bilinen tablo tek çizgi. Offf bu kistten midir nedir, tamamen aldırmak mı gerek acaba...Kusura bakmayın bayaadır geciktiğimden yazayım demiştim. Bu ay da gizli bir hüsran bana...Ne yapalım Allah sağlık versin de ömür öyle de böyle de geçiyor diyorum işte. Eşimin spermiyogramının sonucunu bekliyoruz. Devlet hastanelerinde yok bu testler varsa da her halde çok azdır. Evimize yakın bir tıp merkezinde örnek verdik, onun için de zor kardeşim elalemin etrafta dolaştığı bir yerde kapalı odada dahi olsan zor bir konu psikolojik olarak. SGK kapsamına girmeyen bir test yine bayıldık paraları. Evden götürelim örneği dedik öyle çok zormuş koltuk altında sıcak tutup götürmek gerekiyormuş ama o yöntem sağlıklı olmuyormuş spermler ölebiliyormuş yolda:))) Neyse efendim bakıcaz spermler atletik mi yoksa uyuyorlar mı görücez bu hafta :))
Hepimize böyle olmuyor mu bir umut acaba bu ay hamile miyim diye aklımızda soru işaretleri. Bana da öyle oldu artık kusura bakmayın. Sizlere sağlık ve mutluluk diliyorum en başta yoksa çocuk bile neşe kaynağından öte endişe kaynağı olabilir. Ben şimdiden çocuğumun mesleği, geleceği diye kara kara düşünüyorum ne hikmetse:))
merhaba eğer yadıklarını kabullenip yürekten rahatlasak eminim bebek olmaması için daha a sorun kalırdı en aından stres olmadık.yadıklarında haklısın....
Sağolasın daniel....
Senin de gerçekten itinalı olduğunu görüyorum bu konuda keza diğer forumdaşlar da öyle görünüyor.
Bu arada ben haalaaa regl olamadım ve çok stresliyim, bu gerilim beni mahvedecek ve bazen regl öncesi sendromu ağır oluyor ve sinir,stres katsayım yükseliyor. 20 günü aşkın bir şaşma var hiç olmamıştı böylesi, hadi bakalım kolay gelsin eşime sabır ...:)) HSG etkiledi diye düşünüyorum.Soğan kürü adet söktürücüydü değil mi, hani ben daha çok kist için yapmıştım ama sanırım asıl işlevi adet söktürmek. Onu deneyeceğim bakalım yoksa sinirden çatlayacağım, karnımda şişkinlik var ama belirti bile yok. Bir soğan suyu da ben yapayım bari....:))Görüşmek üzere...
Kizlar bendede vardi ama sogan kuru 4 ay kullandim gecdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hepinize 2 gün gecikme ile bende adet oldum.ama bira tuhaf bir psikoloji var üzerimde.ilk defa gecikti bugün adetimin 3, günü ama bir kaç damlanın dışında hiç olmadım.ilk iki gün yogundu. normalde 5 gün sürer ilk 2 gün yoğun 3 gün azalır.1 mayıs resmi tatilinden dolayı dr a bir gün önce yani dün gittim.klomenle tedavi istedim.bu defa da aşılama yapalım dedim o senin yumurtlamada sorun yok dedi ama deneyelim falan dedi.sabah klomen kullandım hatta civan perçemiçayı içtim soğan suyu içtim.normalde bunlar kanamayı artırmaz mı?2. dün dr karnımdan baktı.kistlerimin boyutunu söyledi e2 testi yaptı ve ardından klomen verdi.2 gün de olsa adet gördüm üstüne görme falan değildir değil mi.klomen kullanmam gerek ama henüz içmedim stresliyim...
Arkadaşlar dün doktora gittim..yumurtaların bitmiş dedi..tüp bebekte de şansım azmış..birde geçen ayki kimyassl gebelikten kist kalmış.. Adetle geçer dedi ama ben onun üstüne adet oldum zaten yeni bitti hatta. DHEA diye bir ilaç yazdı?kullanan var mı acaba?tüp bebekten önce kullanılıyor galiba..birde bana İstanbul Avrupa yakasında doktor ve tüp bebek önerisinde bulunacak olan var mı?bu doktor Anadolu yakasındaydı..çok zor oluyor gitmek..hatta Çorlu da iyi doktor bulabilsemm?tüp bebek için yine de İstanbul daha iyi olur herhalde ama işte geliş gidişlere?kafam karıştı aslında baya..hayırlısı.. Sizden ne habere? Kittykat regl olabildin mi?? Daniel senden naber??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler sevgili kittykat ,verdiğin bilgiler için... Rabbim neylerse güzel eyler... Sevgiyle kal...
Arkadaşlar dün doktora gittim..yumurtaların bitmiş dedi..tüp bebekte de şansım azmış..birde geçen ayki kimyassl gebelikten kist kalmış.. Adetle geçer dedi ama ben onun üstüne adet oldum zaten yeni bitti hatta. DHEA diye bir ilaç yazdı?kullanan var mı acaba?tüp bebekten önce kullanılıyor galiba..birde bana İstanbul Avrupa yakasında doktor ve tüp bebek önerisinde bulunacak olan var mı?bu doktor Anadolu yakasındaydı..çok zor oluyor gitmek..hatta Çorlu da iyi doktor bulabilsemm?tüp bebek için yine de İstanbul daha iyi olur herhalde ama işte geliş gidişlere?kafam karıştı aslında baya..hayırlısı.. Sizden ne habere? Kittykat regl olabildin mi?? Daniel senden naber??
canım test bişey yaptımı doktorun nasıl anladı bitiğini yumurtaların yumurtan bitse kimyasalda olsa hamile kalamzdın..fsh ve amh testi var buna bağlı erken yumurta rezervi azlığı var diyebilir bu testlere bakarak..canım çorlu yazdığını görünce yazmaya karar verdim bende tekirdağnın ilçesinde oturuyorum muratlı duymuşsundur kesin..benim Tekirdağ da çok iyi bir doktorum var benimde erken yumurta rezerv azlığı yani yumurtalarım azalmış 3 tüp bebek denedik olmadı tutmadı mallesef.tekirdağdaki doktorum yumurta takibini yapıyo anlaşmalı tüp bebek merkezi var oraya yönlendiriyor sonra..istanbula sadece yumurta toplama ve transfere gidiyosun ve Avrupa yakası bu merkez...doktorumda tekirdağnın en iyi kadın doğumcusu...ilgilenisen özelden yazarım adını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?