- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.241
inceledim gurubu 165 kişi var ama kapalı maddi çıkar için yapılan bir kandırmaca gibi geldi bana ilim bilim çare bulamazken vandan bir kişinini bulması kafa kurcalayıcı
telefon numarası var bi konuş istersen netten buldum macun yapıyormuşsunnuz de bak bakalım ne diyor inkar ediyor vallahi billahi
telefon numarası varki burda yazdım galiba diğer sayfada var ben bi fayda görmüş olsaydım kullanın derdimGruba dahil olmadığımdan dolayı numara göremedim insanların acziyetinden faydalanıp para kazanmak çok çirkin bu hastalık maddi manevi yıpratıcı zaten Allah şifamızı versin
ben içindeki şeyleri tahmin edebiliyorum bal ve bol bol karabiber var son kavanozda karabiberi daha çok koymuştu etki etmedi diye dozunu fazlalaştırdı iyi fikir bende kavanozun yarısı var duruyor yani ben bi aktarcılara gidip baktıracam karabiber dışında başka birşey varmıkızlar ne kadar çok tartışma olmuş bu konu hakkında.
benım kistimin transferden sonra birden atak yapması ve iltihaba cevirmesini de ben baska türlü açıklayamıyorum, böyle bir macun üretiliyor amdem, bu bir kavanozda mı gelir? bunun bir etiketi olmaz mı, içindekileri yazan, bunun ne zararı ver, macun geliyor içinde ne oldugunu thamin ederek yiyorsun ve azıcık bir macun 250 TL, insaf gercekten.
bana da yakında ticaretinin yasal olarak yapılacagı söylenmişti yaklaşık 8-9 ay önce, sanırım henüz olmadı.
ben 4 ay kullandım ve söylendiği şekilde bana nasıl kullan dendıyse ve her seferinde kendisi benı baska doktora git diye yönelndirdi, her doktor haliyle başka ölçüyor, her doktorun ustalığı farklı ben neden sürekli güvendiğim doktoruma ölçüme gitmeyeyeim, nedne yanlış ölçsün?
bir dra gidiyorsun 2,5 ölçüyor bi,r,ine gidiyorsun 2, 3 ölçüyor bu mudur küçülme?
bilemiyorum herkesin doğrusu yanlışı kendine, ben bu macunu kullandıgım iki ay çok dr gezdm sırf ölçüm için ve bana denilen kistin oldugunu hiç söyleme bakalım bulacaklar mı? inaf neden bulamasın ? eşime çok sacma geldiği için diğer kullandıgım ıkı ayda kendı prfo. doktoruma açık açık söyledim ve bana iki ay boyunca kist büyüyor dedi. gercekten de teyit etmek için başka bir prof. dr gittim ve kistim inanırmısınız ameliyata girdiğimde 6 cm kadar şişmişti içi apse dolu.
2.5 cm olan kistim ve onunla hamile kalabildiğim kist, 6 cm oldu ameliyata girdim. eğer bunda o macunun etkisi var ise önce allaha havale ediyorum, macunu kullanma kararı bana ait oldugu için de dava açmayı düşünmedim, ben de avukatım bu arada.
fayda görenlerin olduğuna da inanmak istiyorum yoksa bu kadar büyük bir umut tacirliği yapıldığına inanmak istemiyorum.
ama madem gercekten faydalı ve eşim bunu hep dedi, öyleyse neden bır baharatcıda bır aktarda bıtkısel ürünleri satan bır eczanede yok bu ürün? her zaman gizlilik içindeki olaydan korkmak lazım.
neyse,,, konuya ilişkin arastırmalarım devam ediyor en azından ne yedim ne yuttum onu bilmek istiyorum.
bence önce tedavi, tedavi tedavi...
Arkadaşlar bende çikolata kisti yüzünden iki kez ameliyat geçirdim ama kistlerim sürekli tekrarladı hangi dr gittiysem hep tüp bebek ile çocuk sahibi olabileceğimi normal yollarla imkansız gibi birşey dediler. Hatta ikinci ameliyatımda sağ yumurtalığımın 4/3 alındı artık ümidim kalmamıştı ve bebek olayını kafamdan sildim. 3 yıldır korunmamamıza rağmen bugün o sevinç haberi aldım ve çok mutluyum. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin kafanızdaki tüm olumsuz düşünceleri silin ve pozitif düşünün gerçekten sonu çok güzel oluyr
hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin yavrunu.
doğal yolla mı kaldın ben anlayamadım? ben de gün sayıyorum doğum için artık :)
inan o kadar sevindim ki gözlerim doldu okurken hikayen benim gibi bende 2 ameliyat geçirdim tüp bebek diyolar 2.5 senedir evliyim tık yok ameliyatlar beni korkak etti usg bile çektiremiyorum işallah rabbim böyle bi mucizeyi bana da yaşatır. bebişi de sana da maşallah:) nazar değmesinArkadaşlar bende çikolata kisti yüzünden iki kez ameliyat geçirdim ama kistlerim sürekli tekrarladı hangi dr gittiysem hep tüp bebek ile çocuk sahibi olabileceğimi normal yollarla imkansız gibi birşey dediler. Hatta ikinci ameliyatımda sağ yumurtalığımın 4/3 alındı artık ümidim kalmamıştı ve bebek olayını kafamdan sildim. 3 yıldır korunmamamıza rağmen bugün o sevinç haberi aldım ve çok mutluyum. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin kafanızdaki tüm olumsuz düşünceleri silin ve pozitif düşünün gerçekten sonu çok güzel oluyr
inan o kadar sevindim ki gözlerim doldu okurken hikayen benim gibi bende 2 ameliyat geçirdim tüp bebek diyolar 2.5 senedir evliyim tık yok ameliyatlar beni korkak etti usg bile çektiremiyorum işallah rabbim böyle bi mucizeyi bana da yaşatır. bebişi de sana da maşallah:) nazar değmesin
evet ameliyat çok zarar veriyormuş ama kist çok büyükse o da yumurtalık rezervine zarar veriyormuş yani zor bi hastalık ilacı da yok ne yapacağımızı bilemiyoruz allah yardımcımız olsun.bana da tüp bebek dediler ama şu an psikolojim çok bozuk bi türlü başlayamıyorum cesaretim az. bu arada seni tebrik ederim:)maşallah allah kucağına almayı nasip etsinkızlar öyle kolay kolay meliyat olmayın derim ben. bende tekrarlarsa ameliyat olmayacağım. ben 1 yıl bekledim ameliyat olmuştum bekarken. evlendikten sonra doktora gttiim ameliyat yumurta rezervlerini azlatıyormuş . şimdi bir taraf iyi diğer tarafta yumurta rezervi azalmış. çok amaçok üzüldüm. bekledik bebekte olmadı yalnız benim eşimdede morfoloji sorunudvardı.
dolayısıyla biz de 1 yıl dolar dolmaz tüp bebek yaptık. ameliyat olmayan taraftan 8 diğer tarafan 2 yumurta aldılar. sonuç pozitif.bu iş iççin öyle yıllarca beklemeyin derim ben bir anönce hamile kalın allahın izinile. hem hamilelik dönemi kistleri küçültüyormuş.
Arkadaşlar Merhaba, uzun zamandır kendi kendime düşünüyordum, ama buraya yazmak şimdi geldi aklıma, acaba sülük tedavisi bizim ç.kistimize bir çözüm olur mu? Bunu yaptıran arkadaşlar var mı. Ben geçenlerde Ankarada bir yeri aradım, öyle hastalarımız var dediler. (zaten nereyi ararsam evet sizin gibi hastalar geliyor diyorlar.) 10 günlük bir seans oluyormuş, ama yaklaşık 2500 TL civarında bir ücreti var. yol ücreti falan hariç. Nasıl arkadaşlar. Bunu yaptıran var mı aranızda... SELAM, ŞİFA VE HAYIRLI EVLAT İNŞALLAH.
Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?