- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Canim beni topikten hatirlamsndir belki. Hayr ya kalitesiz olcak diye bişey yok.asıl ameliyat olursak rezerv düsme ihtimali var .bak benim 11yumurtam döllendiGözünüz aydın allah bizlere de nasip etsin sizede kucağınıza lamayı nasip etsin inşallah. Kist varken toplanılan yumurtalar sağlıksız oluyor diyende çok benim o yüzden kafam çok karıştı
Aynen 1 ay gibi bir süreden sonra ilişki oldu yalnız ameliyattanv1 buçuk ay sonra gittiğimde doktora 1.5 cm kist tekrar çıktıTeşekkür ederim bnde pko da var. doktorum soldaki yumurtalık rezervlerini azaltmış o nedenle diğer taraftakini almadık dedi o küçükmüş. sorduğumda çocuğun olur dedi ama olmamasından korkuyorum 6 ay sonra deneyebileceğiz. doktorumuz öyle dedi.
peki ameliyattan sonra 1 ay mı ilişki yaşamama süresi.
Iki tarafta ama benm kuzum. 4 cmCanim beni topikten hatirlamsndir belki. Hayr ya kalitesiz olcak diye bişey yok.asıl ameliyat olursak rezerv düsme ihtimali var .bak benim 11yumurtam döllendi
Farketmezki. benim kist olan tarafimda daha cok yumurta oluyo .tedavidn önce hep kist tarafimdan yumurtluyodumIki tarafta ama benm kuzum. 4 cm
Ozaman ben hic elletmeden direk tup bebek denesem iyi olacakFarketmezki. benim kist olan tarafimda daha cok yumurta oluyo .tedavidn önce hep kist tarafimdan yumurtluyodum
Zaten degerlern iyiyse doktor önce tüp bebek yapalim der canimOzaman ben hic elletmeden direk tup bebek denesem iyi olacak
Amh degeriniz kactıMerhaba
öncelikle Allah şifa versin. Bende 7 yıl önce açık ameliyat oldum tekrarladı 2 yıl öncede tekrarladı ikisindede bekardım. ama son ameliyatımdan sonra 9 ay geçici menopoz tedavi oldum zoladex iğne ve visanne hapla 7 ay sonra evlendim haziran 2019 temmuz 2019 hamile olduğumu öğrendim şuan 5 aylık hamiliyim. Allahım isteyen herkese versin
Merhaba, gozunuz aydin tebrik ederimNisan ayında ameliyat öncesi her ihtimale karsı yumurta dondurdum biliyosunuz ameliyatta herşey olabilir hatta kistin büyük belki yumurtalıgı almamız bile gerekenilir dediler. Dondurdum ve mayısta 10 cm lik çikolata kistinden laparoskopik ameliyat oldum. Çok şükür prof süper bi adamdı. Ameliyattan sonra 2 ay adet olmadım gecici menapoza sokuldum. Aslında deneseniz olur ama zaten dondurulmuş var dedik Sonrasında dondurulmuş embriyoları transfer ettiler. Allah ıma binlerce şükür ikiside tuttu. Şimdi 4 aylık hamileyim. Asla endişe etmeyin olmaz diye olur neden olmasın sadece dua edin ve inşallah allah olmayan herkese nasip etsin.
Acaba kistlerimiz yüzünden toplanan yumurtalar kaliteli çıkmıyorda o yüzden mi negatif oluyor, birkaç arkadaşımda öyle oldu. Ameilyatın opu dan sonra bir faydası olur mu ki düşündüm bianMerhaba, gozunuz aydin tebrik ederimben de tam olarak ayni seyi yapmayi dusunuyorum acaba yumurtalari kime dondurdunuz ve laparoskopiyi kime oldunuz?
Benim sagda 3cm kist var. Bu yaz tup bebek denedik taze transfer tutmadi. Simdi once embryo dondurup insallah 5. gune giderse, sonra ameliyat mi olsam diyorum. Yasim da 36 olmak uzere. Iyi bi doktor ariyorum.
İnanın hiç bir değerimi tahlil sonucumu bilmiyorum hiç kafaya takmadım araştırmadım uğraşmadım ağrılarım çok oldu hastaneye gittim ameliyat dediler oldum. çünkü bekardım ve çocuk düşüncem yoktu aklımada acaba çocuğum olmazmı ki gibi düşünceleri hiç getirmedim. evlendim ve 1 ay sonra hamile kaldımAmh degeriniz kactı
Hangi şehirdeainiz ben ameliyatı istanbulda tüp bebegi gaziantepte oldum.Merhaba, gozunuz aydin tebrik ederimben de tam olarak ayni seyi yapmayi dusunuyorum acaba yumurtalari kime dondurdunuz ve laparoskopiyi kime oldunuz?
Benim sagda 3cm kist var. Bu yaz tup bebek denedik taze transfer tutmadi. Simdi once embryo dondurup insallah 5. gune giderse, sonra ameliyat mi olsam diyorum. Yasim da 36 olmak uzere. Iyi bi doktor ariyorum.
Benim amh degerimde çok iyiydi yumurta kalitemde ama kist tutunmasını engelliyor yani kistin vucuttaki etkenligi önemliZaten degerlern iyiyse doktor önce tüp bebek yapalim der canim
Yok canim kistin tutunmayla bi alakasi yok rahim farkli yumurtalik farkli. Birbirimizi korkutmayalmBenim amh degerimde çok iyiydi yumurta kalitemde ama kist tutunmasını engelliyor yani kistin vucuttaki etkenligi önemli
Engelliyor demeyelim bencede eğer engellese bu kiste sahip hiç kimsenin bebeği olmazBenim amh degerimde çok iyiydi yumurta kalitemde ama kist tutunmasını engelliyor yani kistin vucuttaki etkenligi önemli
Hangi şehirdeainiz ben ameliyatı istanbulda tüp bebegi gaziantepte oldum.
Benim anladigim kadariyla o konuda farkli gorusler ve farkli sonuclar var. cikolata kisti olan biri kendiliginden hamile kalabildigi gibi tup bebekle saglam yumurta ciksa bile kalamayabiliyor. Illa kaliteyi dusurecek diye birsey yok yasiniz gencse ozellikle. Benim bile cok dusurmedi. Ki ben 35 yasindayim. 1 tane 3. gun 8 hucreli sifir fragmantasyon kondu yani 3. gun embryosu icin olabilecek en iyi durumdaydi ama tutmadi. Kist yumurtalikta bile olsa tutunmayi etkileyebiliyormus. Bu yuzden bazi doktorlar once yumurta toplama sonra ameliyat ya da lucrin ile baskilama (gecici menopoz) sonra transfer diyor. Tek sorun yumurta kalitesi degil yani. Kistin bi sekilde baskilanmasi gerekiyormus. Ha zaten verilere gore kadinlarin 3 te 1 i bu kist ile kendiliginden hamile kaliyor. Gerekiyor dedigim herkes icin degil. Ama cikolata kistiyle 3 den fazla tup bebek deneyip tutmadiysa fayda var diger yontemleri denemekte. Benim bu yaz iyi embryo tutmadigi icin su an donmus deneyecegiz insallah. Arada da ya laparoskopi ya da baskilama olacak. Insallah hepimizin yuzu guler oyle ya da boyleAcaba kistlerimiz yüzünden toplanan yumurtalar kaliteli çıkmıyorda o yüzden mi negatif oluyor, birkaç arkadaşımda öyle oldu. Ameilyatın opu dan sonra bir faydası olur mu ki düşündüm bian
bende 36 yaşındayım amh 0,5 geldi geçen ay. o yüzden ameliyattan kaçındım ama etkiler diye de kafam karıştır işteBenim anladigim kadariyla o konuda farkli gorusler ve farkli sonuclar var. cikolata kisti olan biri kendiliginden hamile kalabildigi gibi tup bebekle saglam yumurta ciksa bile kalamayabiliyor. Illa kaliteyi dusurecek diye birsey yok yasiniz gencse ozellikle. Benim bile cok dusurmedi. Ki ben 35 yasindayim. 1 tane 3. gun 8 hucreli sifir fragmantasyon kondu yani 3. gun embryosu icin olabilecek en iyi durumdaydi ama tutmadi. Kist yumurtalikta bile olsa tutunmayi etkileyebiliyormus. Bu yuzden bazi doktorlar once yumurta toplama sonra ameliyat ya da lucrin ile baskilama (gecici menopoz) sonra transfer diyor. Tek sorun yumurta kalitesi degil yani. Kistin bi sekilde baskilanmasi gerekiyormus. Ha zaten verilere gore kadinlarin 3 te 1 i bu kist ile kendiliginden hamile kaliyor. Gerekiyor dedigim herkes icin degil. Ama cikolata kistiyle 3 den fazla tup bebek deneyip tutmadiysa fayda var diger yontemleri denemekte. Benim bu yaz iyi embryo tutmadigi icin su an donmus deneyecegiz insallah. Arada da ya laparoskopi ya da baskilama olacak. Insallah hepimizin yuzu guler oyle ya da boyle
Prof. Dr gürkan kıran ismi. Mükemmel ötesi bir adam emin olun cok memnun kalırsınızistanbuldayim. Ameliyati Istanbul da kime oldunuz acaba? Yucel Karaman mi?
Tatlım neyi anlamıyorsunuz engelliyor tabikide. Zaten yazımda anlatmıstım etkinligi önemli herkeste Aynı etkiyi göstermez ama bazılarında cok etkili oluyor ve rahimr tutunmasını engelliyor.Engelliyor demeyelim bencede eğer engellese bu kiste sahip hiç kimsenin bebeği olmaz
canım ameliyatı tedavi öncesi mi yapmıştı yoksa yumurtaları topladıktan sonra mıTatlım neyi anlamıyorsunuz engelliyor tabikide. Zaten yazımda anlatmıstım etkinligi önemli herkeste Aynı etkiyi göstermez ama bazılarında cok etkili oluyor ve rahimr tutunmasını engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?