• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti Ameliyatı Sonrası Gebelik

Tatlım neyi anlamıyorsunuz engelliyor tabikide. Zaten yazımda anlatmıstım etkinligi önemli herkeste Aynı etkiyi göstermez ama bazılarında cok etkili oluyor ve rahimr tutunmasını engelliyor.
O rahime verdiği zarara göre değişir. Kisti olmayan birinde de rahminde yapışıklık tıkanıklık olanilir

Kist için zerdeçal kapsülü kullanan varmı acaba işe yarayan bişeymidir

Özelden cevap verdim canim sana fotusunuda attim tekrar ileteyim burdan sana
6833E8D5-6B37-484A-93AF-1E536DF6F473.jpeg 6833E8D5-6B37-484A-93AF-1E536DF6F473.jpeg

Eklentiler

• 1899A79E-A369-4928-821D-66E14E2EA974.jpeg
    1899A79E-A369-4928-821D-66E14E2EA974.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 16
Çok teşekkür ederim ilginiz için peki kist küçültmede işe yarar bişeymi sizde etkisi ne oldu
Ocakda doktor kontrolum var suan icin bilmiyorum bende kuculme oldumu diye internette arastirma yaptim kist icin clife baslayacam sizlerde arastirma yapin isterseniz konusuruz burdan tekrar😊

Arkadaşlar Merhaba
Temmuz ayinda cikolata kisti acik ameliyat oldum .5 cm kist alindi.Doktorum 4 ay icinde hamile kalmazsan tüp bebek tedavisine gececegimizi soyledi.Tüplerim acik yumurtaligim iyi ve herhangi bir gebeligi etkileyecek bir durumum olmadigina soyledi.Sorum su benim gibi olup ta hamile kalabilen varmi acaba?Ayrintili bilgi verebilirmisiniZ🥺
Merhaba 10cm kistten ameliyat oldum 3 ay geçti ve şuan hamileyim amh 0.5.siz neden açık ameliyat oldunuz ki

Ocakda doktor kontrolum var suan icin bilmiyorum bende kuculme oldumu diye internette arastirma yaptim kist icin clife baslayacam sizlerde arastirma yapin isterseniz konusuruz burdan tekrar😊
Ay onu gördüüüm alsammı bende diyorum bünyeden bünyeye fark edebilir ama denemek lazım, ama ne zaman kullanılıyoki o hemen başlanır mı adetim pek olmicak doğum kontrolden dolayı

Back