Adetin ilk günü başlanıyorum yumurtlama günü bırakılıyor canımAy onu gördüüüm alsammı bende diyorum bünyeden bünyeye fark edebilir ama denemek lazım, ama ne zaman kullanılıyoki o hemen başlanır mı adetim pek olmicak doğum kontrolden dolayı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çikolata kisti Ameliyatı Sonrası Gebelik
- Konu Sahibi ZehraBjk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikolata kisti hastalığı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Hee ama benim bu haptan dolayı ne yum olcak ne adet, bilemedimki şimdi, işe yaramaz heralde şuan banaAdetin ilk günü başlanıyorum yumurtlama günü bırakılıyor canım
Doğum kontrol habıyla birlikte olmuyor yalnızHee ama benim bu haptan dolayı ne yum olcak ne adet, bilemedimki şimdi, işe yaramaz heralde şuan bana
C-Life Ballı Bitkisel Macunumuzla ilgili genel bilgileri daha sonra ihtiyaç durumunda faydalanmanız adına sizlerle paylaşıyorum. Macunumuz 250gr 'lık sağlıklı pet kavanozda (cam-pet) tamamen doğal olarak sizlere sunulmuştur. Koruyucu ve katkı maddesi içermez. Ayrıca Tarım Bakanlığı'ndan Takviye Edici Gıda Onaylı yeni ürünümüz de 50 adet tek kullanımlık kaşık şeklinde web sitemizde satışa sunulmuştur.Hee ama benim bu haptan dolayı ne yum olcak ne adet, bilemedimki şimdi, işe yaramaz heralde şuan bana
İçeriğinde gerekli kontrol ve analizleri yapılmış
Çam Balı, Adaçayı,Aslan pençesi,Civan Perçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu
bulunmaktadır. Analiz ve üretim belgeleri www.c-life.com.tr web sitemize eklenmiştir. Tekli fiyat bilgisine ve çoklu alımlardaki indirimli fiyat bilgisine de www.c-life.com.tr yi tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Siparişi de yine web sitemiz üzerinden online ya da kapıda ödemeli olarak sipariş verebilirsiniz.
Kadınlarda;
Adet Düzensizliği
PolikistikOver
Çikolata Kisti
Yumurtlama Sorunları
Rahim Duvarı sorunları
Enfeksiyon
Tüp tıkanıklığı
Menopoz
İnsülin Direnci
Hormon bozukluğu
FSH,TSH,Prolakrin
Yumurta Rezervi
Sivilce-Yağlanma
Miyom, Polip
Erken, Geç, Az veya çok Adet Olma
gibi sorunları olanlar üzerinde etkili olduğu yönünde dönüşler alınmıştır. Ayrıca gebelik önünde engel teşkil edebilecek bir çok rahatsızlıkta da etkisi gözlemlenmiştir. Konularına göre müşteri dönüşlerine hem web sitemizde hem de Instagram sayfamızda yer verilmiştir.
C-Life/Şifayı Veren'in Adıyla (@clifeballibitkiselmacun) • Instagram photos and videos
51K Followers, 97 Following, 3,348 Posts - See Instagram photos and videos from C-Life/Şifayı Veren'in Adıyla (@clifeballibitkiselmacun)
www.instagram.com
, Doğum kontrol Hapı kullananlara ve ishal olmaması gereken bağırsak hastalığı olanlara
Önermiyoruz.
Ürünümüzün fiyatına ve çoklu alımlarda ki indirimli fiyatına web sitemizden ulaşabilirsiniz. Online ödeme ya da kapıda nakit ödeme ile sipariş verebilirsiniz. Onay mesajı tarafınıza sms olarak gelecektir.
Siparişinizin durumu ile ilgili sorgulamayı web sitemizden sipariş verirken girdiğiniz telefon numaranızla yapabilirsiniz.
Ürünümüzü kullanırken etkiyi artırmak adına günde yarım saat yürüyüş ya da karın bölgesini harekete geçirecek egzersiz ve beraberinde bol su öneriyoruz. Bol su ve yürüyüş macunumuzun etkisini artıracaktır.
Bol su ve yürüyüşe dikkat ederek düzenli kullanmak sizi istediğiniz sonuca daha çok yaklaştıracaktır.
Sağlıkla kalın, Güzel haberlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Ay iyiki yazmışsın bakındım ama bulamadım alcaktım valla sağolasın Artık haptan sonra kullanırımC-Life Ballı Bitkisel Macunumuzla ilgili genel bilgileri daha sonra ihtiyaç durumunda faydalanmanız adına sizlerle paylaşıyorum. Macunumuz 250gr 'lık sağlıklı pet kavanozda (cam-pet) tamamen doğal olarak sizlere sunulmuştur. Koruyucu ve katkı maddesi içermez. Ayrıca Tarım Bakanlığı'ndan Takviye Edici Gıda Onaylı yeni ürünümüz de 50 adet tek kullanımlık kaşık şeklinde web sitemizde satışa sunulmuştur.
İçeriğinde gerekli kontrol ve analizleri yapılmış
Çam Balı, Adaçayı,Aslan pençesi,Civan Perçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu
bulunmaktadır. Analiz ve üretim belgeleri www.c-life.com.tr web sitemize eklenmiştir. Tekli fiyat bilgisine ve çoklu alımlardaki indirimli fiyat bilgisine de www.c-life.com.tr yi tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Siparişi de yine web sitemiz üzerinden online ya da kapıda ödemeli olarak sipariş verebilirsiniz.
Kadınlarda;
Adet Düzensizliği
PolikistikOver
Çikolata Kisti
Yumurtlama Sorunları
Rahim Duvarı sorunları
Enfeksiyon
Tüp tıkanıklığı
Menopoz
İnsülin Direnci
Hormon bozukluğu
FSH,TSH,Prolakrin
Yumurta Rezervi
Sivilce-Yağlanma
Miyom, Polip
Erken, Geç, Az veya çok Adet Olma
gibi sorunları olanlar üzerinde etkili olduğu yönünde dönüşler alınmıştır. Ayrıca gebelik önünde engel teşkil edebilecek bir çok rahatsızlıkta da etkisi gözlemlenmiştir. Konularına göre müşteri dönüşlerine hem web sitemizde hem de Instagram sayfamızda yer verilmiştir.
Kalp , Tansiyon, Şeker hastalarına, kanser tedavisi görmüş kişilere, emziren annelere, ciddi rahatsızlığı olanlara, karaciğer hastalarına, sürekli ilaç kullanması gerekenlereC-Life/Şifayı Veren'in Adıyla (@clifeballibitkiselmacun) • Instagram photos and videos
51K Followers, 97 Following, 3,348 Posts - See Instagram photos and videos from C-Life/Şifayı Veren'in Adıyla (@clifeballibitkiselmacun)www.instagram.com
, Doğum kontrol Hapı kullananlara ve ishal olmaması gereken bağırsak hastalığı olanlara
Önermiyoruz.
Ürünümüzün fiyatına ve çoklu alımlarda ki indirimli fiyatına web sitemizden ulaşabilirsiniz. Online ödeme ya da kapıda nakit ödeme ile sipariş verebilirsiniz. Onay mesajı tarafınıza sms olarak gelecektir.
Siparişinizin durumu ile ilgili sorgulamayı web sitemizden sipariş verirken girdiğiniz telefon numaranızla yapabilirsiniz.
Ürünümüzü kullanırken etkiyi artırmak adına günde yarım saat yürüyüş ya da karın bölgesini harekete geçirecek egzersiz ve beraberinde bol su öneriyoruz. Bol su ve yürüyüş macunumuzun etkisini artıracaktır.
Bol su ve yürüyüşe dikkat ederek düzenli kullanmak sizi istediğiniz sonuca daha çok yaklaştıracaktır.
Sağlıkla kalın, Güzel haberlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın
şifa olur inşallahAy iyiki yazmışsın bakındım ama bulamadım alcaktım valla sağolasın Artık haptan sonra kullanırım
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
doğal yoldan mıııııııııııııı :)Merhaba 10cm kistten ameliyat oldum 3 ay geçti ve şuan hamileyim amh 0.5.siz neden açık ameliyat oldunuz ki
Evet doktorlar bile şaşırdı olamaz dio.Gercekten sadece Allah a bırakın kafada bitiodoğal yoldan mıııııııııııııı :)
Ben Ankarada özel bi doktora oldum. Senin ki Sanirim devlet hastanesi .Allah abirakinca oluo gerçekten.Degerine bi baktır amh değerim kaç deDegerimi bilmiyorumaçık ameliyat oldum gebelik malesef ki yok sen de nasıl oldu acaba
Özelde oldumBen Ankarada özel bi doktora oldum. Senin ki Sanirim devlet hastanesi .Allah abirakinca oluo gerçekten.Degerine bi baktır amh değerim kaç de
O kadar küçük bi kisti neden açık yapmış anlamadım.Benim iki yumurtaliktada 10 ar cm vardı yapışıklık vardi buna rağmen açık değil kapali ameliyat oldum.Özelde oldum
Şöyle anlatayimO kadar küçük bi kisti neden açık yapmış anlamadım.Benim iki yumurtaliktada 10 ar cm vardı yapışıklık vardi buna rağmen açık değil kapali ameliyat oldum.
Sol overde 4cm cikolata kisti sag overde 12 cm cikolata kisti vardi doktor acik ameliyat olur kapalidada aciktada yumurtaligin alinma riski var dedi acik ameliyatta diger organlara yapisiklik yapip yapmadiga bakarak alacagini ve yumurtalik durumu tuplerin acik kapalilik durumana daha rahat bakacagi icin acik ameliyat oldum isin garip tarafi su ki bir doktorla kalmadm gittigin her doktor sag overdeki 12 cm kiste cikolata kisti dedi gel gelelim ameliyat esnasinda kist kitle olmus ve doktor sokk patolojiye gonderdiler ve kistin polikistik over oldugu cikti sukurler olsun temiz cikti belkide bende ilktir 2 kist cesiti birden cikti resmen bebek kafasi kadardi anlayacagin durum bu Allahtan acik oldu kapali ile kitle alinamazdi 2 kere eziyet cekecektim ameliyattan 2 ay sonra lanet kist tekrarladi 1.5 cm suan hamile kalamamaktan korkuyorum
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
kistin tek taraflımıydı canm ve kesin çikolatamıymışEvet doktorlar bile şaşırdı olamaz dio.Gercekten sadece Allah a bırakın kafada bitio
sizin de kötüymüş çok geçmiş olsun ;( ben c life kullandım kesinlikle kucultmuo ameliyat öncesi 2 ay kullandım küçültmedi soğan kuri falan da yaptim ama işe yaramadı.ben bu ay hamile kalmadan önce 3limde ki son kutu olan vclife yedim ne şifa oldu bende bilmiom.Darisi başınıza ınsallah.digal beslenin ve haftada en az iki kez balık yiyinŞöyle anlatayim
Sol overde 4cm cikolata kisti sag overde 12 cm cikolata kisti vardi doktor acik ameliyat olur kapalidada aciktada yumurtaligin alinma riski var dedi acik ameliyatta diger organlara yapisiklik yapip yapmadiga bakarak alacagini ve yumurtalik durumu tuplerin acik kapalilik durumana daha rahat bakacagi icin acik ameliyat oldum isin garip tarafi su ki bir doktorla kalmadm gittigin her doktor sag overdeki 12 cm kiste cikolata kisti dedi gel gelelim ameliyat esnasinda kist kitle olmus ve doktor sokk patolojiye gonderdiler ve kistin polikistik over oldugu cikti sukurler olsun temiz cikti belkide bende ilktir 2 kist cesiti birden cikti resmen bebek kafasi kadardi anlayacagin durum bu Allahtan acik oldu kapali ile kitle alinamazdi 2 kere eziyet cekecektim ameliyattan 2 ay sonra lanet kist tekrarladi 1.5 cm suan hamile kalamamaktan korkuyorum
Evet canım çikolata kisti.ve iki yumurtaliktada vardi 10cm 10cm 6 yıldır var olduğunu biliyordum evlen dene demişti doktorlarkistin tek taraflımıydı canm ve kesin çikolatamıymış
Kac cm le hamile kaldin kac ayda oldu biraz anlatabilirmisin umut olur bizesizin de kötüymüş çok geçmiş olsun ;( ben c life kullandım kesinlikle kucultmuo ameliyat öncesi 2 ay kullandım küçültmedi soğan kuri falan da yaptim ama işe yaramadı.ben bu ay hamile kalmadan önce 3limde ki son kutu olan vclife yedim ne şifa oldu bende bilmiom.Darisi başınıza ınsallah.digal beslenin ve haftada en az iki kez balık yiyin
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Doktorlar beni ameliyat etmiyor amh düşük olduğu için. Senin kistler buyuk diye sanirim, benm 4 5 cm. Bu boyutlara grk yokmus. Canm sorduysam kusura bakma sen ne kadar sure denemistin kendilgnden olmasini. Ahrin faln mi oldu da ameliyat karari verildiEvet canım çikolata kisti.ve iki yumurtaliktada vardi 10cm 10cm 6 yıldır var olduğunu biliyordum evlen dene demişti doktorlar
Benim Hiç agrım yoktu.Doktorlar da çok şaşırıp du ca125 değeri dışında bütün hormonlarım normaldi. Doktorlar kaldıkça zarar verio ya bu hâli ile tüp bebek yada ameliyat dedi .Ben çok araştırdım coook özel doktora gittim turkiyede en iyi olanlara.ama bana Polat Dursun umut verici olarak konuştu güven verdi INSTEGRAM dan bakarsanız durumuna bugün ki durum bana ait.1 yıl denedim ayricaDoktorlar beni ameliyat etmiyor amh düşük olduğu için. Senin kistler buyuk diye sanirim, benm 4 5 cm. Bu boyutlara grk yokmus. Canm sorduysam kusura bakma sen ne kadar sure denemistin kendilgnden olmasini. Ahrin faln mi oldu da ameliyat karari verildi