Çikolata kisti Ameliyatı Sonrası Gebelik

Maalesef oyle cnm ben sonunda hamile kalabildim once Allahin sonrada doktorumun sayesinde en kisa zamanda sende insallah hamile kalirsin

Sorunum kistti onun haricinde rahimimde tuplerimde yumurtaliklarda bi sikintim yoktu cok sukur esimde de problem olmayinca Allahin izniyle ilk denemezde sonuc pozitif oldu

Sorunum kistti onun haricinde rahimimde tuplerimde yumurtaliklarda bi sikintim yoktu cok sukur esimde de problem olmayinca Allahin izniyle ilk denemezde sonuc pozitif oldu
çikolata kisti mi kaç cm bide tek yumurtalığında mı. inşallah benimde öyle olur ama kistler yumurta kalitesini bozarsa diye taktım

Cnm kistim tam 10 cm di doktorun deyimiyle bir bebek kafasi kadardi sol tarafimdaydi tek tarafliydi yani biraz kaliteyi etkilio tabki ama laparoskopi oldgu icin cokta sorun olmuyor

Cnm ben 10 cm lik kisti aldirdim 6 ay sonra yine cikti 3 cm di oyle transfer oldum bence doktorunla gorus bu durumu uygun gorurse zaten tedawiye baslar

Cnm kistim tam 10 cm di doktorun deyimiyle bir bebek kafasi kadardi sol tarafimdaydi tek tarafliydi yani biraz kaliteyi etkilio tabki ama laparoskopi oldgu icin cokta sorun olmuyor
Bnm yumurtalık kistim dermoid kistti ve 8 cm di. Bana kapalı ameliyatla alınamayacağı söylendi açık ameliyat oldum sezeryan gibi. Acaba kiste göre mi ameliyat belirleniyor

Nisan ayında ameliyat öncesi her ihtimale karsı yumurta dondurdum biliyosunuz ameliyatta herşey olabilir hatta kistin büyük belki yumurtalıgı almamız bile gerekenilir dediler. Dondurdum ve mayısta 10 cm lik çikolata kistinden laparoskopik ameliyat oldum. Çok şükür prof süper bi adamdı. Ameliyattan sonra 2 ay adet olmadım gecici menapoza sokuldum. Aslında deneseniz olur ama zaten dondurulmuş var dedik Sonrasında dondurulmuş embriyoları transfer ettiler. Allah ıma binlerce şükür ikiside tuttu. Şimdi 4 aylık hamileyim. Asla endişe etmeyin olmaz diye olur neden olmasın sadece dua edin ve inşallah allah olmayan herkese nasip etsin.

Gözünüz aydın allah bizlere de nasip etsin sizede kucağınıza lamayı nasip etsin inşallah. Kist varken toplanılan yumurtalar sağlıksız oluyor diyende çok benim o yüzden kafam çok karıştı

Bnm yumurtalık kistim dermoid kistti ve 8 cm di. Bana kapalı ameliyatla alınamayacağı söylendi açık ameliyat oldum sezeryan gibi. Acaba kiste göre mi ameliyat belirleniyor
Bende çikolata kisti vardı kapalı ameliyat banada yapmadılar tam temizlenmez diye açık ameliyat yapıldı ve açık ameliyatla tüplerin açık kapalı durumu yumurtanın durumunu gözlemlediler kısaca cm olarak 6 dan büyğk kistleri ristden dolayı açık ameliyat öneriyolar geçmiş olsun

Teşekkür ederim bnde pko da var. doktorum soldaki yumurtalık rezervlerini azaltmış o nedenle diğer taraftakini almadık dedi o küçükmüş. sorduğumda çocuğun olur dedi ama olmamasından korkuyorum 6 ay sonra deneyebileceğiz. doktorumuz öyle dedi.
peki ameliyattan sonra 1 ay mı ilişki yaşamama süresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…