Çikolata kisti Ameliyatı Sonrası Gebelik

Tatlım neyi anlamıyorsunuz engelliyor tabikide. Zaten yazımda anlatmıstım etkinligi önemli herkeste Aynı etkiyi göstermez ama bazılarında cok etkili oluyor ve rahimr tutunmasını engelliyor.
O rahime verdiği zarara göre değişir. Kisti olmayan birinde de rahminde yapışıklık tıkanıklık olanilir

Kist için zerdeçal kapsülü kullanan varmı acaba işe yarayan bişeymidir

baktırmadım henüz ama küçüldüğünü sanmıyorum keşke okadar kolay olsa
Canım sen niye bu kadar kararsızsin. Ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor önce opu yaptır sonra alsınlar kisti git bir görüş inşallah hakkında hayırlısı olur

Çok teşekkür ederim ilginiz için peki kist küçültmede işe yarar bişeymi sizde etkisi ne oldu
Ocakda doktor kontrolum var suan icin bilmiyorum bende kuculme oldumu diye internette arastirma yaptim kist icin clife baslayacam sizlerde arastirma yapin isterseniz konusuruz burdan tekrar

Merhaba 10cm kistten ameliyat oldum 3 ay geçti ve şuan hamileyim amh 0.5.siz neden açık ameliyat oldunuz ki

Ocakda doktor kontrolum var suan icin bilmiyorum bende kuculme oldumu diye internette arastirma yaptim kist icin clife baslayacam sizlerde arastirma yapin isterseniz konusuruz burdan tekrar
Ay onu gördüüüm alsammı bende diyorum bünyeden bünyeye fark edebilir ama denemek lazım, ama ne zaman kullanılıyoki o hemen başlanır mı adetim pek olmicak doğum kontrolden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…