O rahime verdiği zarara göre değişir. Kisti olmayan birinde de rahminde yapışıklık tıkanıklık olanilirTatlım neyi anlamıyorsunuz engelliyor tabikide. Zaten yazımda anlatmıstım etkinligi önemli herkeste Aynı etkiyi göstermez ama bazılarında cok etkili oluyor ve rahimr tutunmasını engelliyor.
Yumurtaları topladıktan sonra yaptırdım ameliyatı. Yani her ihtimale karsı dondurdumcanım ameliyatı tedavi öncesi mi yapmıştı yoksa yumurtaları topladıktan sonra mı
Ben solgarin üzüm cekirdegi özlü antioksidan kapsülünü kullaniyorm agrilarim azaldiKist için zerdeçal kapsülü kullanan varmı acaba işe yarayan bişeymidir
Özelden cevap verdim canim sana fotusunuda attim tekrar ileteyim burdan sanaKist için zerdeçal kapsülü kullanan varmı acaba işe yarayan bişeymidir
Benim ağrım olmuyor ama kisti küçültmem lazım işe yaradımı sizdeBen solgarin üzüm cekirdegi özlü antioksidan kapsülünü kullaniyorm agrilarim azaldi
Çok teşekkür ederim ilginiz için peki kist küçültmede işe yarar bişeymi sizde etkisi ne oldu
baktırmadım henüz ama küçüldüğünü sanmıyorum keşke okadar kolay olsaBenim ağrım olmuyor ama kisti küçültmem lazım işe yaradımı sizde
Canım sen niye bu kadar kararsızsin. Ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor önce opu yaptır sonra alsınlar kisti git bir görüş inşallah hakkında hayırlısı olurbaktırmadım henüz ama küçüldüğünü sanmıyorum keşke okadar kolay olsa
görüştüm canım regl olduğumda başlayacağm ilaçlaraCanım sen niye bu kadar kararsızsin. Ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor önce opu yaptır sonra alsınlar kisti git bir görüş inşallah hakkında hayırlısı olur
Hadi hayırlısı inşallah her şey istediğin gibi ilerlergörüştüm canım regl olduğumda başlayacağm ilaçlara
Duphaston küçülttü bende 1 cmBenim ağrım olmuyor ama kisti küçültmem lazım işe yaradımı sizde
Doğum kontrol hapıyla beraber kullanımı sorun olurmukiDuphaston küçülttü bende 1 cm
Valla bilmiyorum doktoruna sor istersenDoğum kontrol hapıyla beraber kullanımı sorun olurmuki
Tamam canım teşekkür ederim yine deValla bilmiyorum doktoruna sor istersen
Ocakda doktor kontrolum var suan icin bilmiyorum bende kuculme oldumu diye internette arastirma yaptim kist icin clife baslayacam sizlerde arastirma yapin isterseniz konusuruz burdan tekrarÇok teşekkür ederim ilginiz için peki kist küçültmede işe yarar bişeymi sizde etkisi ne oldu
Merhaba 10cm kistten ameliyat oldum 3 ay geçti ve şuan hamileyim amh 0.5.siz neden açık ameliyat oldunuz kiArkadaşlar Merhaba
Temmuz ayinda cikolata kisti acik ameliyat oldum .5 cm kist alindi.Doktorum 4 ay icinde hamile kalmazsan tüp bebek tedavisine gececegimizi soyledi.Tüplerim acik yumurtaligim iyi ve herhangi bir gebeligi etkileyecek bir durumum olmadigina soyledi.Sorum su benim gibi olup ta hamile kalabilen varmi acaba?Ayrintili bilgi verebilirmisiniZ
Ay onu gördüüüm alsammı bende diyorum bünyeden bünyeye fark edebilir ama denemek lazım, ama ne zaman kullanılıyoki o hemen başlanır mı adetim pek olmicak doğum kontrolden dolayıOcakda doktor kontrolum var suan icin bilmiyorum bende kuculme oldumu diye internette arastirma yaptim kist icin clife baslayacam sizlerde arastirma yapin isterseniz konusuruz burdan tekrar
Degerimi bilmiyorumMerhaba 10cm kistten ameliyat oldum 3 ay geçti ve şuan hamileyim amh 0.5.siz neden açık ameliyat oldunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?