Bende sol overde yumurtalık kistiydi kitle olmuştu sağda çikolata kistiydi doktorlar her ikisine çikolata kisti demişti doktor ameliyatta şok oldu patoloji sonucum temiz çıktı açık ameliyat ama estetik yaptılar bilgi için TeşekkürlerBnde yumurtalık kisti ameliyatı oldum doktor 6 ay çocuk yapmayacaksın dedi 6 aydan sonra dedi. Bnm ablam ebe hemşire o da 6 ay diyor. Rahmin kendini toparlaması lazım dikişlerin geçmesi lazım dedi
Evt bnmde estetik yaptım dedi doktor dikiş fln alınmayacakmış. MR çekmediler mi bnm orada netleştiBende sol overde yumurtalık kistiydi kitle olmuştu sağda çikolata kistiydi doktorlar her ikisine çikolata kisti demişti doktor ameliyatta şok oldu patoloji sonucum temiz çıktı açık ameliyat ama estetik yaptılar bilgi için Teşekkürlerkafam karışık bu durumdan
Ameliyattan sonra bişey çekmediler alltan muanede belli oldu sadece ameliyattan baya önce ilaçlı emar çektilerEvt bnmde estetik yaptım dedi doktor dikiş fln alınmayacakmış. MR çekmediler mi bnm orada netleşti
Bnmde ameliyat öncesi MR da kesinleşmiştiAmeliyattan sonra bişey çekmediler alltan muanede belli oldu sadece ameliyattan baya önce ilaçlı emar çektiler
MerhabaArkadaşlar Merhaba
Temmuz ayinda cikolata kisti acik ameliyat oldum .5 cm kist alindi.Doktorum 4 ay icinde hamile kalmazsan tüp bebek tedavisine gececegimizi soyledi.Tüplerim acik yumurtaligim iyi ve herhangi bir gebeligi etkileyecek bir durumum olmadigina soyledi.Sorum su benim gibi olup ta hamile kalabilen varmi acaba?Ayrintili bilgi verebilirmisiniZ
Çikolata kisti ameliyati oldum hic kanamam olmadi benimArkadaşlar kist ameliyatı sonrası ne kadar süre kanama oluyor
Tesekkur ederim Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba
öncelikle Allah şifa versin. Bende 7 yıl önce açık ameliyat oldum tekrarladı 2 yıl öncede tekrarladı ikisindede bekardım. ama son ameliyatımdan sonra 9 ay geçici menopoz tedavi oldum zoladex iğne ve visanne hapla 7 ay sonra evlendim haziran 2019 temmuz 2019 hamile olduğumu öğrendim şuan 5 aylık hamiliyim. Allahım isteyen herkese versin
Bn yumurtalık kisti ameliyatı oldum ve kanamam var günlerdir. Aradım doktor normal dedi. Kontrole gideceğim bakalım ne diyecekÇikolata kisti ameliyati oldum hic kanamam olmadi benim
Geçmiş olsunBn yumurtalık kisti ameliyatı oldum ve kanamam var günlerdir. Aradım doktor normal dedi. Kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
SağolunGeçmiş olsun
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinBen de gectigimiz nisan ayinda cikolata kisti laparoskopi ameliyati oldum 6 ay sonra tekrarladi we hemen tup bebege basladik sonuc olarak hamileyim
Ameliyattan once neden tup bebek denemedinizBen de gectigimiz nisan ayinda cikolata kisti laparoskopi ameliyati oldum 6 ay sonra tekrarladi we hemen tup bebege basladik sonuc olarak hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?