- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Sahte hesap olduğuna inanıyorum ama hayırlısı.Evet o , psikologumda dediki ya cinsel bir yönelimi var yada seni biktirmak için yapiyor
Kıyafet denerken görmedim ancak bana bir kere İstanbul'dan gelince güzelim demişti normalde hiç demez bende birkaç gün sonra güzelim kime diyorsun bakalım dedim, o da dedeki birsey mı gördün dedi bende sustum görmedim demedim oda dedi kimse demiyorum ama erkek arkadaşlarıma hayatım beybisi diyorum, artık bir yazismami yaptı bilmiyorumcebinden lip balm çıkan sizin kocanız mıydı
eğer öyleyse bu adam da başka bir durum olmasın cinsel hayatınız nasıl
eşiniz kadın kıyafetlerine vs. denerken özenirken gördünüz mü
Valla o kadar bunaldımki keşke yaşadıklarım sahte olsaydıSahte hesap olduğuna inanıyorum ama hayırlısı.
Adam boşanmaya hazır, neden bu gurursuzluk?
Önceki konunda da söylendi bu adamın 2. bir hayatı var.
Şuan ayriyizKesinlikle iyi geçinip kendinize yaklaştırıp inandırıp delil toplayın ve boşayın derim mahkemeye sunun ne bulursanız bu whatsapp web olayı fln var kk'da konusu baya geçiyor o aldığı telefondaki whatsappini ordan takip etseniz belki açıpa çıkar sorun
Aldattigini dusunmuyorum cunku esin sanki kadinliga yatkinligi var gibi duruyor, butun bu anlattiklarindano cikiyor. Tabi eger boyle bir durum varsa, bunu mu tercih ederdin yoksa aldatmasini mi bilemiyorum...Kıyafet denerken görmedim ancak bana bir kere İstanbul'dan gelince güzelim demişti normalde hiç demez bende birkaç gün sonra güzelim kime diyorsun bakalım dedim, o da dedeki birsey mı gördün dedi bende sustum görmedim demedim oda dedi kimse demiyorum ama erkek arkadaşlarıma hayatım beybisi diyorum, artık bir yazismami yaptı bilmiyorum
Peki ne bekliyorsun burada açtığın konulara gelen yorumlardan? Ayrılmayı düşünecek misin? Yoksa öylesine mi?Valla o kadar bunaldımki keşke yaşadıklarım sahte olsaydıama ispatim yok napayım
Kıyafet denerken görmedim ancak bana bir kere İstanbul'dan gelince güzelim demişti normalde hiç demez bende birkaç gün sonra güzelim kime diyorsun bakalım dedim, o da dedeki birsey mı gördün dedi bende sustum görmedim demedim oda dedi kimse demiyorum ama erkek arkadaşlarıma hayatım beybisi diyorum, artık bir yazismami yaptı bilmiyorum
Şuan gidişat ayrılık sadece sağlıklı dusunemedigim için sizin fikirlerinizi sormak istedimPeki ne bekliyorsun burada açtığın konulara gelen yorumlardan? Ayrılmayı düşünecek misin? Yoksa öylesine mi?
Sevgi yada alışkanlık yada bağımlılık ismine ne dersenizpsikolog da demiş işte adamın ikinci bir hayatı kişiliği var niye boşanmıyorsunuz
Ah ah çok üzgünüm , kafamda deli sorularAldattigini dusunmuyorum cunku esin sanki kadinliga yatkinligi var gibi duruyor, butun bu anlattiklarindano cikiyor. Tabi eger boyle bir durum varsa, bunu mu tercih ederdin yoksa aldatmasini mi bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?