- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
Eşimle bir süredir sorunlar var aramızda, eski konuma bakarsanız anlarsınız,önce psikologa gittim ve eşimin beni aldatmadığını düşündüğünü,ya cinsel anlamda bir sorunu ya da boşanmak için beni yıldırmak çalıştığını söyledi,ancak eşimle birlikte gelirsek sorunları cozebilecegimizi söyledi,sonrasında 4 günlüğüne sehir dışında bir akrabami ziyarete gittim eşimin izniyle kalmaya düşünmek ve biraz bu gerginlikten uzaklaşmak için, eşim bu süre zarfında iş için Whatsapp indirmiş, 3.günde mesajlaşıyorduk en son ben bir MSj attım cevap vermedi üstüne 3 saat arayla iki kere WhatsApp a girdi, bende kırıldım trip attım mesajlarım okunmuyor mı diye, bunada msj yazmadı, sonra telini sessize aldım sinir oldum akrabalarim temizlik yapıyordu yardım ettim, sonra 3 saat sonra teline baktım aramış mesaj atmış, bu sefer o trip atmış, biraz atistik , aslında sinirlerim çok bozuk olduğu için biraz fazla alınganlık gösterdim, sonra MSj attı artık birbirimizi rahatsız etmeyelim diye, ertesi gün yola çıktım bir kere bile aramadı, eve gelince mesaj attım işte mısın diye evet dedi, kendine bide ikinci el yeni tel almış, eve gelince kapıyı açtım gulumsedi sonra ben çok yorgundum içeriye geçtim, oturdu TV izlemeye başladı hiç sormuyor ne yaptın diye, sinirlerim bozuldu bende iş yerinde neler yaptın, kaç kız kaç erkek çalışıyor, nasıl yemek yiyorsunuz falan diye onun nefret ettiği sorular sordum, böyle şeyler sormamdan nefret eder, sinirlendi ben sana soru sormayacağım sende bana sorma dedi, ertesi gün mesaj attım ulaşmadı internetini mı kapattın ben mesaj atmiyayim diye dedim, seni rahatsız etmem tamam yazdım bir saat sonra attı ne alakası var, napiyorsun yap yazmış, uzun msj yazdım senle konuşamıyoruz kızıyorsun bana bende kafamda sorunları cozemedikce sinirleniyorum dedim, en son biz senle anlaşamıyoruz, hep kıskançlık yapıyorsun yapcak birşey yok demiş, bende son kararın mı dedim olmuyor sende görüyorsun dedi, hakkını helal et dedim ciddi mı diye helal ediyorum sende et dedi şok oldum, yani psikologun dediği gibi benden ayrılmak istiyormuş bu kadar kolay mı anlamadım, bende madem beni istemiyor anneme geldim dünden beri aramadı, ben bir kere alttan almadım diye boşanıyoruz sanki bu evliliği hep ben toparliyormusum öyle hissettim, ben mı suçluyum çok trip attım diye bilmiyorum, bu kadar kolay mı benden vazgeçmesi