• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Mutsuzluk45

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
190
12
13
36
Eşimle bir süredir sorunlar var aramızda, eski konuma bakarsanız anlarsınız,önce psikologa gittim ve eşimin beni aldatmadığını düşündüğünü,ya cinsel anlamda bir sorunu ya da boşanmak için beni yıldırmak çalıştığını söyledi,ancak eşimle birlikte gelirsek sorunları cozebilecegimizi söyledi,sonrasında 4 günlüğüne sehir dışında bir akrabami ziyarete gittim eşimin izniyle kalmaya düşünmek ve biraz bu gerginlikten uzaklaşmak için, eşim bu süre zarfında iş için Whatsapp indirmiş, 3.günde mesajlaşıyorduk en son ben bir MSj attım cevap vermedi üstüne 3 saat arayla iki kere WhatsApp a girdi, bende kırıldım trip attım mesajlarım okunmuyor mı diye, bunada msj yazmadı, sonra telini sessize aldım sinir oldum akrabalarim temizlik yapıyordu yardım ettim, sonra 3 saat sonra teline baktım aramış mesaj atmış, bu sefer o trip atmış, biraz atistik , aslında sinirlerim çok bozuk olduğu için biraz fazla alınganlık gösterdim, sonra MSj attı artık birbirimizi rahatsız etmeyelim diye, ertesi gün yola çıktım bir kere bile aramadı, eve gelince mesaj attım işte mısın diye evet dedi, kendine bide ikinci el yeni tel almış, eve gelince kapıyı açtım gulumsedi sonra ben çok yorgundum içeriye geçtim, oturdu TV izlemeye başladı hiç sormuyor ne yaptın diye, sinirlerim bozuldu bende iş yerinde neler yaptın, kaç kız kaç erkek çalışıyor, nasıl yemek yiyorsunuz falan diye onun nefret ettiği sorular sordum, böyle şeyler sormamdan nefret eder, sinirlendi ben sana soru sormayacağım sende bana sorma dedi, ertesi gün mesaj attım ulaşmadı internetini mı kapattın ben mesaj atmiyayim diye dedim, seni rahatsız etmem tamam yazdım bir saat sonra attı ne alakası var, napiyorsun yap yazmış, uzun msj yazdım senle konuşamıyoruz kızıyorsun bana bende kafamda sorunları cozemedikce sinirleniyorum dedim, en son biz senle anlaşamıyoruz, hep kıskançlık yapıyorsun yapcak birşey yok demiş, bende son kararın mı dedim olmuyor sende görüyorsun dedi, hakkını helal et dedim ciddi mı diye helal ediyorum sende et dedi şok oldum, yani psikologun dediği gibi benden ayrılmak istiyormuş bu kadar kolay mı anlamadım, bende madem beni istemiyor anneme geldim dünden beri aramadı, ben bir kere alttan almadım diye boşanıyoruz sanki bu evliliği hep ben toparliyormusum öyle hissettim, ben mı suçluyum çok trip attım diye bilmiyorum, bu kadar kolay mı benden vazgeçmesi :(

Eşimle bir süredir sorunlar var aramızda, eski konuma bakarsanız anlarsınız,önce psikologa gittim ve eşimin beni aldatmadığını düşündüğünü,ya cinsel anlamda bir sorunu ya da boşanmak için beni yıldırmak çalıştığını söyledi,ancak eşimle birlikte gelirsek sorunları cozebilecegimizi söyledi,sonrasında 4 günlüğüne sehir dışında bir akrabami ziyarete gittim eşimin izniyle kalmaya düşünmek ve biraz bu gerginlikten uzaklaşmak için, eşim bu süre zarfında iş için Whatsapp indirmiş, 3.günde mesajlaşıyorduk en son ben bir MSj attım cevap vermedi üstüne 3 saat arayla iki kere WhatsApp a girdi, bende kırıldım trip attım mesajlarım okunmuyor mı diye, bunada msj yazmadı, sonra telini sessize aldım sinir oldum akrabalarim temizlik yapıyordu yardım ettim, sonra 3 saat sonra teline baktım aramış mesaj atmış, bu sefer o trip atmış, biraz atistik , aslında sinirlerim çok bozuk olduğu için biraz fazla alınganlık gösterdim, sonra MSj attı artık birbirimizi rahatsız etmeyelim diye, ertesi gün yola çıktım bir kere bile aramadı, eve gelince mesaj attım işte mısın diye evet dedi, kendine bide ikinci el yeni tel almış, eve gelince kapıyı açtım gulumsedi sonra ben çok yorgundum içeriye geçtim, oturdu TV izlemeye başladı hiç sormuyor ne yaptın diye, sinirlerim bozuldu bende iş yerinde neler yaptın, kaç kız kaç erkek çalışıyor, nasıl yemek yiyorsunuz falan diye onun nefret ettiği sorular sordum, böyle şeyler sormamdan nefret eder, sinirlendi ben sana soru sormayacağım sende bana sorma dedi, ertesi gün mesaj attım ulaşmadı internetini mı kapattın ben mesaj atmiyayim diye dedim, seni rahatsız etmem tamam yazdım bir saat sonra attı ne alakası var, napiyorsun yap yazmış, uzun msj yazdım senle konuşamıyoruz kızıyorsun bana bende kafamda sorunları cozemedikce sinirleniyorum dedim, en son biz senle anlaşamıyoruz, hep kıskançlık yapıyorsun yapcak birşey yok demiş, bende son kararın mı dedim olmuyor sende görüyorsun dedi, hakkını helal et dedim ciddi mı diye helal ediyorum sende et dedi şok oldum, yani psikologun dediği gibi benden ayrılmak istiyormuş bu kadar kolay mı anlamadım, bende madem beni istemiyor anneme geldim dünden beri aramadı, ben bir kere alttan almadım diye boşanıyoruz sanki bu evliliği hep ben toparliyormusum öyle hissettim, ben mı suçluyum çok trip attım diye bilmiyorum, bu kadar kolay mı benden vazgeçmesi :KK43:

şu anlattıklarına bakarsak sen haksızsın
2 dk cevap yazmadı diye ne bu tripler
nefret ettiği sorulardan bile bile sormuşssunuz
boşanın ya böyle hayat mı geçer yazık eşinize de
sürekli ilgi bekleyen birisi var trip atan

Seninle konusamiyoruz diyorsun adama ama senin de konusmalarin ya trip atma seklinde yada onun sevmedigi, sorguya cekme seklinde. Buraya yazdigin kadari ile biliyorum tabiki. Hemen bosan fln diyemem tabi, cok buyuk sorununuz varmis gibi durmuyor. Bir sure sessiz kal, birsey yazma, arama. Uzak kalin bir sure boyle, konusmayn.

Aranız bozukken neden sevmediği sorular sorarak daha da bozduğunuzu anlayamadım. Birbirinizi bunaltmışsınız bence. Lisede değilsiniz ki. Oturup olgun insanlar gibi konuşacağınıza trip atıyorsunuz sonra da konuşamıyoruz diyorsunuz.

Neden yeni sevgililer gibi sürekli mesajlaşma ve tripleşme modundasınız kendinizi niye bu kadar kastınız? Yani evlisiniz ikinizde biraz kendinize odaklanıp işinize odaklanıp işteyken birbirnizi özleseniz akşam evinizde buluşup gün içinde ne yaptığınızı sohbet amaçlı sorsanız (gıcık etmek için değil) belki daha iyi olurdu benim fikrim.

Son düzenleme:
Eşinize eşinizmiş gibi değilde, flört ettiğiniz biri gibi yazmissiniz.

Eşimle bir süredir sorunlar var aramızda, eski konuma bakarsanız anlarsınız,önce psikologa gittim ve eşimin beni aldatmadığını düşündüğünü,ya cinsel anlamda bir sorunu ya da boşanmak için beni yıldırmak çalıştığını söyledi,ancak eşimle birlikte gelirsek sorunları cozebilecegimizi söyledi,sonrasında 4 günlüğüne sehir dışında bir akrabami ziyarete gittim eşimin izniyle kalmaya düşünmek ve biraz bu gerginlikten uzaklaşmak için, eşim bu süre zarfında iş için Whatsapp indirmiş, 3.günde mesajlaşıyorduk en son ben bir MSj attım cevap vermedi üstüne 3 saat arayla iki kere WhatsApp a girdi, bende kırıldım trip attım mesajlarım okunmuyor mı diye, bunada msj yazmadı, sonra telini sessize aldım sinir oldum akrabalarim temizlik yapıyordu yardım ettim, sonra 3 saat sonra teline baktım aramış mesaj atmış, bu sefer o trip atmış, biraz atistik , aslında sinirlerim çok bozuk olduğu için biraz fazla alınganlık gösterdim, sonra MSj attı artık birbirimizi rahatsız etmeyelim diye, ertesi gün yola çıktım bir kere bile aramadı, eve gelince mesaj attım işte mısın diye evet dedi, kendine bide ikinci el yeni tel almış, eve gelince kapıyı açtım gulumsedi sonra ben çok yorgundum içeriye geçtim, oturdu TV izlemeye başladı hiç sormuyor ne yaptın diye, sinirlerim bozuldu bende iş yerinde neler yaptın, kaç kız kaç erkek çalışıyor, nasıl yemek yiyorsunuz falan diye onun nefret ettiği sorular sordum, böyle şeyler sormamdan nefret eder, sinirlendi ben sana soru sormayacağım sende bana sorma dedi, ertesi gün mesaj attım ulaşmadı internetini mı kapattın ben mesaj atmiyayim diye dedim, seni rahatsız etmem tamam yazdım bir saat sonra attı ne alakası var, napiyorsun yap yazmış, uzun msj yazdım senle konuşamıyoruz kızıyorsun bana bende kafamda sorunları cozemedikce sinirleniyorum dedim, en son biz senle anlaşamıyoruz, hep kıskançlık yapıyorsun yapcak birşey yok demiş, bende son kararın mı dedim olmuyor sende görüyorsun dedi, hakkını helal et dedim ciddi mı diye helal ediyorum sende et dedi şok oldum, yani psikologun dediği gibi benden ayrılmak istiyormuş bu kadar kolay mı anlamadım, bende madem beni istemiyor anneme geldim dünden beri aramadı, ben bir kere alttan almadım diye boşanıyoruz sanki bu evliliği hep ben toparliyormusum öyle hissettim, ben mı suçluyum çok trip attım diye bilmiyorum, bu kadar kolay mı benden vazgeçmesi :KK43:
ayrı dunyaların ve hayallerin insanlarıymışsınız ayrılın.

eşiniz niye ikinci bir telefon almış

Eşiniz niye kendine bir telefon daha almış ben buna takıldım. Aldatmiyor diyorsunuz ama bana sanki aldatıyor gibi geldi.
Birde iletişim probleminiz var sanki.konuşmak yerine ergenler gibi mesajlaşmak,sorunları konusmadan uzaklaşmaya çalışmak vs..normal değil.

Eşiniz niye kendine bir telefon daha almış ben buna takıldım. Aldatmiyor diyorsunuz ama bana sanki aldatıyor gibi geldi.
Birde iletişim probleminiz var sanki.konuşmak yerine ergenler gibi mesajlaşmak,sorunları konusmadan uzaklaşmaya çalışmak vs..normal değil.
Bence ikinci bir telefon almamis. Yeni telefon almis kendine o da ikinci elmis. Ben oyle anladim

Eve gelince konuşuruz dedim, konuşmak beni geriyor dedi, konuşmak istemiyor sorunları

Back