çıkmazdayım :(

evet kesinlikle öle Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ölmüşlerinin hayrına mı ilişki yaşıyorsun? Bu ilişki devam ederse dünyada savaşlar bitip herkes mutlu mu olacak? Ne mükafatı?

koskoca adam aılesı ıcın sevdıgınden vazgececkse o adamdan koca olmaz zaten...aıledende vazgecmemelı tabı...orta yolu bulmalı ıkna etmelı....ben sevgılınızde sankı bu sorumluluğu bu gücü göremedim....bı kere vazgecen bır daha vazgecebılır

Canım kaçma meselesini unut kaçman için senin ailenin seni vermemesi lazım. Durup dururken kaçılmaz. Yorum için üzgünüm ama durup dururken kaçalım dediğine göre o adamdan bir cacık olmaz.

Canım kaçma meselesini unut kaçman için senin ailenin seni vermemesi lazım. Durup dururken kaçılmaz. Yorum için üzgünüm ama durup dururken kaçalım dediğine göre o adamdan bir cacık olmaz.

Bana öle bişe demedi zaten benden önce ki sevgilisini ailesi istememiş ikna edemeyınce kaçalım demiş. Ailesinin öle sorunu var kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Sevgilimin kardeşinede aynısını yaptılar çocuk sevgisine sahip çıktı kızı getirdi.

Olan kızın hiç suçsuz ailesine olmuş ama.

Pısırık bi erkek için bütün hayatını neden mahvedeceksin . O aile sana rahat yüzü gösterir mi sanıyosun . Sevgilin olacak o sümsük sevdiği kadının arkasında durmuyo oyalıyo. Tabi sevdiği de belli değil ben bas tekmeyi biraz aklın varsa

" bi sefer ayni hatayi yapmis, cani yanmis, tekrar yapmaz" diye dusunuyor bi yanim.
Bi yanimda " ne kadar ana kuzusu acaba? Verdigi vaatlerin ne kadarini yerine getirebilicek? " diye dusnuyor.

Bence en iyisi beklemek.
Beklemek ve gormek.
Zaman gectikce dua etki ailesiyle bi hayli sorun yasayin. Evet aynende oyle, laf atsinlar, atismalar olsun. Ve tum bunlarin sayesinde sende tam olarak gorki; sevdgim adam beni ne kadar koruya biliyor?
Koruyorsa sorun yok, bu adamla evlenilir.
Ama yok korumuyosa, senden alttan almani bekliyosa, onlari hakli goruyosa o zmn vazgec. Ve sukret, onceden gormus olursun karakterini.

Sunuda belirtiyim. Burda bi kac tane konu acildi. Aynen senin hikayen gibi. Konu sahibinin sevgilisinin sozu mesela " meraklanma evlenince hepsini susturucam ben, evlenince kabullenirler merak etme" diyordu. Burdada sormalisin mesela o konu sahibinin sevgilisinin gidisati nasil olur. Adam hep sonraya atiyordu, sonra agizlarinin payini veririm annem gillerin sana saygisizlik yapamazlar diyordu. Ama basta ödun vermek ne kadar mantikli. Agizlarinin payini vericek olan adam orda o dk verir.Demem oki vaatlere kanma bu surecte. Sevgilinin su anki catismalarda tutumunu cok iyi gozlemle.

evet haklısınız çoğu zman bende bunları düşündüğüm için kafam bu kadar karışık oluyor ... Size copk kısa bişe anlatmak istiyorum. bikeresinde şöyle bişe yaşamıştık. Sevgilimin kardeşiyle aynı sınıfta okuduk ve ozmanlar benım sınıftan konustuğum bı couck vardı. çocuga 2 sefer sans verdım ama ısınamadım cok çok iyi birisiydi fazlasıyla hemde ama ben yapamadım 2 defa bıraktım.. Aradan bı sure gecınce yaklasık 1 sene kadar benimkiyle başladıım ve bu o eskı konustuğum çocuğun kulağına gitmiş. tabi sevgilimin kardeşi diyor ve benı sevgilimin kardeşi de o yuzden istemiyor . Neyse bu mevzu ailesine kadar gitmiş hatta o eskı konustuğum gelip sevgilimin ailesinde yalan yalnıs şeyler anlatmış benım hakkımda ogün evde çok büyük olaylar çıkmıs ben ogün benden ayrılır diye düşündüm ama beni savundu onlara çünkü benim ne kişilikte olduğumu biliyor öle bişe yapmıycağımı biliyor. uzun oldu kusura bakmayın anlatmak içimden geldi sadece

Eger boyle devam ederse evet, seni korumayi beceriyor. Vaat olarak kalmiyor. Insallah boyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…