• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Arkadaslar merhaba herkese kısa ve öz bişekilde nasl anlatılır bilmiyorum ama konuya girim. 2 senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu. kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Kardeşinede aynı şeyi yapmışlar ve çocuk gidip kızı kaçırmıs suan bi sorunları yok ama gelin görünki benım sevgilim o kadar merhametliki ailesini kıramıyor ailesi çok özür dileyerek söylüyorum bunun ağzına s. ama bunun sesı çıkmıyor. En son babasıyla cok büyük kavga etti borçlar yüzünden para mevzusu eve para vermıyor dıye (bankaya borc ödediği için veremıyor) evi terk etti. suan dukkanında kalıyor. 2 senedir beraberiz evlilik konusu açmıyor arkasında duran bı ailsi olmadığı için :( en son ben dedim bizim dururumz ne olcak diye bıraz daha sabret herşey güzel olcak dedi. Birde benden önce bikızla nişan atmıs ailesi kızı istemediği için 3 senelik ilişkisini bitirmis sonra kızla tekrar barısmışlar dayanamamışlar tabi ama ailesini ikna edememiş kıza kaçalım dediğinde ise kız bunla gelmemıs falan filan.. bana dediği tek şey ailem bana bikere bu kötülüğü yaptı bidaha yapamazlar buuna izin vermem :( ama ben çok korkuyorum sonuçta 1 kre ailesi için vazgectı kızdan :( benı çok seviyor bunu görüyorum ama çok korkuyorum :( sevgilim 28 yasında ben 25 lütfen kırıcı yorum yapmayın gücüm kalmadı

Kırıcı yorum geleceğini pek sanmıyorum.
Ama sevgilinin durumu iyi değil bence dediğin gibi 1 kere vazgeçmiş sevdiğinden senden neden vazgeçmesin?

inanın bende aynı şeyi dedim ona sen bunu bikere yaptın ben sana nasıl güvencem dedım ben 1 öle olmasına izin verfim artık kendı hayatımı yaşıycam dedı. Ailem onay vermese bile helallık alıp yoluma bakarım dedi ama işte beynımı kemıren onca şey :(

Bunlarin aile masraf olmasin diye kacirma taktigini uyguluyor sanki..reddet ki oglan da kizi kacirsin..ohhh..hem kendileri istemiyor hem de kiz bunlara kacacakmis o ayri bi celiski..

Sen calisiyor musun?ne borcu bu??ilerde mutlu olacagin bi evlilik olusmadi zihnimde..

Canım benim en zoru ne biliyor musun bi insanı ölümüne severken vazgeçmek. .....Bu inanılmaz zor biliyorum kendimden......şimdi sana yazacaklarımı çok iyi oku. .....misal ki evlendiği. ....seni ne bekliyor önce bunu düşün. ....birlikte düşünelim. ....seni istemeyen bir kaynana......arada kalan her karşılaştığında kocan laf sokan bir kayinvalide sana laf sokan...yetmez senin Ailene sokar.....bunları kaldıracak gücün varmı önce onu sorayim

Arkadaslar merhaba herkese kısa ve öz bişekilde nasl anlatılır bilmiyorum ama konuya girim. 2 senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu. kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Kardeşinede aynı şeyi yapmışlar ve çocuk gidip kızı kaçırmıs suan bi sorunları yok ama gelin görünki benım sevgilim o kadar merhametliki ailesini kıramıyor ailesi çok özür dileyerek söylüyorum bunun ağzına s. ama bunun sesı çıkmıyor. En son babasıyla cok büyük kavga etti borçlar yüzünden para mevzusu eve para vermıyor dıye (bankaya borc ödediği için veremıyor) evi terk etti. suan dukkanında kalıyor. 2 senedir beraberiz evlilik konusu açmıyor arkasında duran bı ailsi olmadığı için :KK43: en son ben dedim bizim dururumz ne olcak diye bıraz daha sabret herşey güzel olcak dedi. Birde benden önce bikızla nişan atmıs ailesi kızı istemediği için 3 senelik ilişkisini bitirmis sonra kızla tekrar barısmışlar dayanamamışlar tabi ama ailesini ikna edememiş kıza kaçalım dediğinde ise kız bunla gelmemıs falan filan.. bana dediği tek şey ailem bana bikere bu kötülüğü yaptı bidaha yapamazlar buuna izin vermem :KK43: ama ben çok korkuyorum sonuçta 1 kre ailesi için vazgectı kızdan :KK43: benı çok seviyor bunu görüyorum ama çok korkuyorum :KK43: sevgilim 28 yasında ben 25 lütfen kırıcı yorum yapmayın gücüm kalmadı
vur kıçına tekmeyi hiç degmez

şimdi öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ama...
Evlilik denen uzun bir yolculuk ama siz bu duruma eksilerde başlamaktan bahsediyorsunuz,
Madem ailesi bu kadar üstünde baskı kuruyor ileride de kuracaktır,
Evlenirken herkesin rızası olması kadar güzel bir şey yok,
Siz suçunuz günahınız olmadan istenmeyen gelin ilan edileceksiniz pardon ama bunu neden yaşayacaksınız?
Evlenseniz bile bitecek mi sanıyorsunuz? Evinize, çocuğunuza, paranıza her şeye karışacaklar...

ailesi çok değişik... yok kardeşi kızı kaçırınca tabiki herseyi tam tamıyla yapıldı şuan çok mutlular. Kardeşi benım liseden arkadaşımdi. Evet ben çalışıyorum. borç ise o kızdan ayrıldığında sevgilim ruhen çökmüş depresyona girmiş ve dolandırılmıs 70 bin şuan 20 bin kaldı. haraketlerinde bişe sezsem veya suan mutsuz olsam bende öle düşünürüm ama onla o kadar mutluyum kı .. Koskoca 2 senemi verdim hala tek bi mesajını gördüğümde yüzüm güler kalbım güler.

ailesi çok değişik... yok kardeşi kızı kaçırınca tabiki herseyi tam tamıyla yapıldı şuan çok mutlular. Kardeşi benım liseden arkadaşımdi. Evet ben çalışıyorum. borç ise o kızdan ayrıldığında sevgilim ruhen çökmüş depresyona girmiş ve dolandırılmıs 70 bin şuan 20 bin kaldı. haraketlerinde bişe sezsem veya suan mutsuz olsam bende öle düşünürüm ama onla o kadar mutluyum kı .. Koskoca 2 senemi verdim hala tek bi mesajını gördüğümde yüzüm güler kalbım güler.

Kacirma kelimesi bile tek basina itici bence..o ne öyle ya..sevgilinde bi önceki kiza teklif etmis..dag basi zihniyeti..

Yok depresyondaydim da dolandirildim..bana yalan geldi..genellikle altindan ya kumar ya da iddia cikiyor..

Dertsiz basina dert acacakmissin gibi geliyor ama mutluymussun ne diyelim..

şimdi öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ama...
Evlilik denen uzun bir yolculuk ama siz bu duruma eksilerde başlamaktan bahsediyorsunuz,
Madem ailesi bu kadar üstünde baskı kuruyor ileride de kuracaktır,
Evlenirken herkesin rızası olması kadar güzel bir şey yok,
Siz suçunuz günahınız olmadan istenmeyen gelin ilan edileceksiniz pardon ama bunu neden yaşayacaksınız?
Evlenseniz bile bitecek mi sanıyorsunuz? Evinize, çocuğunuza, paranıza her şeye karışacaklar...

evet haklısınız :( normalde aile apartmanları var kardesşi kızı o apartmana getirdi altlı üstlü oturuyorlar ama bi sıkıntıları yok onların. biz ayrı bir eve çıkacaz aynı semtde oturmuycaz kendisi de öle istiyor bilmiyorum ınanın kafam çok karışık :( kalbım bırakma çabala Allah verir mükatını diyor :(

Kacirma kelimesi bile tek basina itici bence..o ne öyle ya..sevgilinde bi önceki kiza teklif etmis..dag basi zihniyeti..

Yok depresyondaydim da dolandirildim..bana yalan geldi..genellikle altindan ya kumar ya da iddia cikiyor..

Dertsiz basina dert acacakmissin gibi geliyor ama mutluymussun ne diyelim..

Böle düşünmeniz normal tabi tanımadığınız için ama kumarın bırakın sigara bile kullanmıyor.

evet haklısınız :KK43: normalde aile apartmanları var kardesşi kızı o apartmana getirdi altlı üstlü oturuyorlar ama bi sıkıntıları yok onların. biz ayrı bir eve çıkacaz aynı semtde oturmuycaz kendisi de öle istiyor bilmiyorum ınanın kafam çok karışık :KK43: kalbım bırakma çabala Allah verir mükatını diyor :KK43:

Allah mükafatini verir ne demek ya..sanki sevabina iliski yasiyorsunuz..olmayacak gibiyse böyle seylerin arkasina siginmak ne ki acep..

Böle düşünmeniz normal tabi tanımadığınız için ama kumarın bırakın sigara bile kullanmıyor.

Sen bilirsin o zaman..madem mükemmel bi adam niye 2 senedir evlilik konusunu acmiyor sizce??

Adam ilkini ailesi icin birakmis..seni de birakirim diye hic o yola girmiyor bile..sen bilirsin artk..

seviyosan sevgine sahip çık ..
sonuçta bu adam annesiyle yaşlanaamaz annesinden çocuk yapamaz seni seçmek zorunda zaten ailesi için seni siliyorsa silsin ona erkek demem bile ben... nasıl sevgilin annesine çok mu düşkün. benim nişanlım ana kuzusuydu zamanla törpüledim düzeldi ailesiyle tartışmam oldu hepsni sustturdu ilşkime kimse karşımasın diye sevgilin ev geçindircek güçteyse kurun yuvanızı kendiniz yapın herşeyinizi kimseye laf vermeyin. ayrıca sevgilin vazgememiş önceki ilşkisinden kız onla kaçmammış yanlışmı anladım ben

Allah mükafatini verir ne demek ya..sanki sevabina iliski yasiyorsunuz..olmayacak gibiyse böyle seylerin arkasina siginmak ne ki acep..
sonuçta bu adam annesiyle yaşlanaamaz annesinden çocuk yapamaz seni seçmek zorunda zaten ailesi için seni siliyorsa silsin ona erkek demem bile ben... nasıl sevgilin annesine çok mu düşkün. benim nişanlım ana kuzusuydu zamanla törpüledim düzeldi ailesiyle tartışmam oldu hepsni sustturdu ilşkime kimse karşımasın diye sevgilin ev geçindircek güçteyse kurun yuvanızı kendiniz yapın herşeyinizi kimseye laf vermeyin. ayrıca sevgilin vazgememiş önceki ilşkisinden kız onla kaçmammış yanlışmı anladım ben

İyi dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim . Evet doğru anladınız ama şöyle bişe var ilk önce ailesinin baskısı yüzünden sevgilim ayrılmış, daha sonra dayanamayıp barışmışlar bu sürece içersinde sevgilim ailesini ikna etmeye çalışıyor tabi ama edememiş sonra evle çok büyük kavga edip evi terk etmiş kızla kaçmak için ama kız bunla gelmemiş. Tabi benimki yıkılıyor budurum karşısında. Kızın kapısına gidip ya beni öldür yada benle gel demiş :( ama gitmemiş kız. Biz daha arkadaşken bana bunları anlatmıştı ve bende telefonun ucunda ağlamıştım o kadar çok dokunmuştu bana çünkü kendi hisseyetinle anlamıştı.

İyi dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim . Evet doğru anladınız ama şöyle bişe var ilk önce ailesinin baskısı yüzünden sevgilim ayrılmış, daha sonra dayanamayıp barışmışlar bu sürece içersinde sevgilim ailesini ikna etmeye çalışıyor tabi ama edememiş sonra evle çok büyük kavga edip evi terk etmiş kızla kaçmak için ama kız bunla gelmemiş. Tabi benimki yıkılıyor budurum karşısında. Kızın kapısına gidip ya beni öldür yada benle gel demiş :KK43: ama gitmemiş kız. Biz daha arkadaşken bana bunları anlatmıştı ve bende telefonun ucunda ağlamıştım o kadar çok dokunmuştu bana çünkü kendi hisseyetinle anlamıştı.
ilk başta ailesi için bırakmış kızı ama pişman olmuş sonuçta. yıkılmış kız onla gitmedi diye. sence öyle üzülüp yıkılan biri tekrar aynı hataya düşermi.. ayrıca ona hissettirmen lazım ikinizin bir yuva kuracağını annesinin ömür boyu onla olmayacğını ikinizin çocuğu ikinizin ailesi olacak bunları annesi veremez ölene kadar annesiylede yaşayamaz sen karşına alıp konuş tüm herşeyi.. benim nişanlım anne kuzusuydu bende senin gibi sanardım annesi için beni bırakır annesiyle ters düşsem kesin annesini seçer diye düşünüyodum hiçteeeee öyle değil ama .. annesiyle ablasıyla ters düştüm o ana kuzusu çocuk hepsine dikildi susturdu

ilk başta ailesi için bırakmış kızı ama pişman olmuş sonuçta. yıkılmış kız onla gitmedi diye. sence öyle üzülüp yıkılan biri tekrar aynı hataya düşermi.. ayrıca ona hissettirmen lazım ikinizin bir yuva kuracağını annesinin ömür boyu onla olmayacğını ikinizin çocuğu ikinizin ailesi olacak bunları annesi veremez ölene kadar annesiylede yaşayamaz sen karşına alıp konuş tüm herşeyi.. benim nişanlım anne kuzusuydu bende senin gibi sanardım annesi için beni bırakır annesiyle ters düşsem kesin annesini seçer diye düşünüyodum hiçteeeee öyle değil ama .. annesiyle ablasıyla ters düştüm o ana kuzusu çocuk hepsine dikildi susturdu

Ay gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Umarım bende sizin gibi güzel sonuçlara ulaşırım. Evet tamda dediğiniz gibi düşünüyorum bende aynı hatayı bidaha yaparmı diye bide dünkü çocuk değilki bana da senelerini verdi . İlk başladığımız zamanlar bana hep derdi sende beni yarı yolda bırakcakmısın diye .. ben onu çok seviyorum zate cok sevdiğim için çabalıyorum. İnanın bu dediklerinizin hepsını ona dedım zaten oda bana hak verıyor. ama işte hersey hak vermekle bitse.

evet haklısınız :KK43: normalde aile apartmanları var kardesşi kızı o apartmana getirdi altlı üstlü oturuyorlar ama bi sıkıntıları yok onların. biz ayrı bir eve çıkacaz aynı semtde oturmuycaz kendisi de öle istiyor bilmiyorum ınanın kafam çok karışık :KK43: kalbım bırakma çabala Allah verir mükatını diyor :KK43:
Kendini kandirma sonra cok aglar buraya konu acarsin benim kaynana beni seve isteye aldi ama sorunlu oldugu icin aramiz kotu en cok esim yipraniyor bu durumda o uzgunken ben bitiyorum bizde ayri semtte oturuyoruz ama SORUNLU AILEMI DINLEN DINLEN KACCCC.

Kendini kandirma sonra cok aglar buraya konu acarsin benim kaynana beni seve isteye aldi ama sorunlu oldugu icin aramiz kotu en cok esim yipraniyor bu durumda o uzgunken ben bitiyorum bizde ayri semtte oturuyoruz ama SORUNLU AILEMI DINLEN DINLEN KACCCC.

Ya öyle ama seviyorum ben nasıl bırakayım :( içim el vermezki

Ay gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Umarım bende sizin gibi güzel sonuçlara ulaşırım. Evet tamda dediğiniz gibi düşünüyorum bende aynı hatayı bidaha yaparmı diye bide dünkü çocuk değilki bana da senelerini verdi . İlk başladığımız zamanlar bana hep derdi sende beni yarı yolda bırakcakmısın diye .. ben onu çok seviyorum zate cok sevdiğim için çabalıyorum. İnanın bu dediklerinizin hepsını ona dedım zaten oda bana hak verıyor. ama işte hersey hak vermekle bitse.
bende anne kuzusu bi nişanlım olduğu için hep diken üstündeydim soğuk bi yapım vardır annesi ve ablasıyla çok samimi olamıyodum onlar bekliyodu hergün arayım çok samimi olayım ama ben yapamıyodum sonra hep korkuyodum ya ben öyle yapmıyorum nişanlımı doldururlarsa ayrılırsak diye kara kara düşünüyodum inan düşümekten kg verdim.. aklımda hep onun ailesi ve bizim ilşkimiz vardı nişanlımın bana dediği sözler beynimden geçerdi düşünürdüm acaba bırakırmı ama içimden diyodum yok bana böyle demişti diye vs vs yani kafam hep bunlarla doluydu hala dolu ama nişanlım her fırsatta sorduğumda onlar için seni bırakmam senle evlencek olan benim onlarda seve seve kabullencek diyor .. sonuçta erkekelrde herseyin farkında nereye kadar ailesiyle olabilir ki

Back