- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
Arkadaslar merhaba herkese kısa ve öz bişekilde nasl anlatılır bilmiyorum ama konuya girim. 2 senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu. kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Kardeşinede aynı şeyi yapmışlar ve çocuk gidip kızı kaçırmıs suan bi sorunları yok ama gelin görünki benım sevgilim o kadar merhametliki ailesini kıramıyor ailesi çok özür dileyerek söylüyorum bunun ağzına s. ama bunun sesı çıkmıyor. En son babasıyla cok büyük kavga etti borçlar yüzünden para mevzusu eve para vermıyor dıye (bankaya borc ödediği için veremıyor) evi terk etti. suan dukkanında kalıyor. 2 senedir beraberiz evlilik konusu açmıyor arkasında duran bı ailsi olmadığı için en son ben dedim bizim dururumz ne olcak diye bıraz daha sabret herşey güzel olcak dedi. Birde benden önce bikızla nişan atmıs ailesi kızı istemediği için 3 senelik ilişkisini bitirmis sonra kızla tekrar barısmışlar dayanamamışlar tabi ama ailesini ikna edememiş kıza kaçalım dediğinde ise kız bunla gelmemıs falan filan.. bana dediği tek şey ailem bana bikere bu kötülüğü yaptı bidaha yapamazlar buuna izin vermem ama ben çok korkuyorum sonuçta 1 kre ailesi için vazgectı kızdan benı çok seviyor bunu görüyorum ama çok korkuyorum sevgilim 28 yasında ben 25 lütfen kırıcı yorum yapmayın gücüm kalmadı