her bebek kısmetiyle gelse dünyaya sefil çocuklar sefil aileler olmazdı..bu insanı vicdani olarak manevi bir rahatlatma olayından başka bir şey değil... ben kimseye aldır demiyorum beni ilgilendirmez benim başıma böyle birşey gelse ben aldırırım ben aldırırım sen de git aldır demiyorum ben kimseye.sadece iyi düşünülmesi gerektiğini söylüyorum. korunma yöntemini sordum bir cevap alamadım gerçekten korunuyor da hamile kaldıysa evet kısmet böyleymiş ama geri çekilme gibi aslında bir korunma yöntemi olmayıp ama halkımız tarafından korunma yöntemi ilan edilmiş bir yöntemle korunmaya çalışırken ortada bir hamile kalma varsa bu allahın lütfu değil ihmalkarsızlıktır.umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınza alırsınız ve sağlıkla büyür..çünkü siz bu bebeği herşeye rağmen istiyorsunuz...
Peki açlıktan ölüyo üzere olsanız gidip bi insanı vurup öldürürmüydünüz.
Zira sizin söylediğinizle aynı şey bu.
Yani çocuğum aç kalıcak diye bi insan çocuğunu mu öldürmeli.
O şuanda bi canlı sizin benim gibi her insan gibi bi CANLI.
Aç kalıcak bahanesiyle gidip yaşamına mı son verilmeli.
Bu aç kalmasından bin kat daha kötü.
Doğduktan sonra aç kalır kalmaz burası imtihan dünyası hominigırtlak yiyip içelim yan gelip yatalım dünyası değil.
Mutluluk da var hüzünde var.
Her insanın sınavı da ayrı yerdendir.
Çook zengin olur bir aile ama çocuk doğduktan sonra iflas ederler çocuk aç büyür.
Bunun garantisimi var ki?
Olacak olanı kimse durduramaz.
Bu nasıl bir düşüncedir ya.
Bu hayatta hiç bişey tesadüf değil.
Ağaçtan düşen yaprağı dahi Allah tayin ederken bi çocuğun dünyaya gelmesi tesadüfmüdür ihmalkarsızlıkmıdır.
Kazayla dünyaya gelen profesörler ihmalkarsızlıktan mı gelmiş dünyaya.
Bize verilenlerin hepsi Allah ın lütfudur.
Öylede kalacak.
Yoruma cevap verme sebebim çok hassas bi konuda konu sahibini kötü yönde etkilemesinden endişe etmem.
Normalde kimsenin yorumuna karışmam ama bu başka bi mesele