cnaım bende hamıle klmadan ocne eımın ıs yerı maas odemıyordur cok zor durumdaydık sonr ahamıle kaldıgımı ogrendım ve esım super bır ıse gectı maası hemen odenen olanakalrı cok ıyı hatta butun dagım masraflaırmı ve aılnın saglık durumalrını karsılıyor o kadar rahatkı ve ınana derler ya nasıbıyle gelıyor belkıde bu bebek sızın ıcınde oldugunuz durumu duzeltecek hıc uzulmenerdesın sen ankaradaysan bıde cınsıyet bellıyse ben sana verrım bebek esyalarını hepsı cok yenı ve kalıtelı cok gıyemıyor sakın uzulme sen uzulursen cocuk cok sorunlu oluyor dogunca hısedıyor yavru sakın aglama cıkar bır careHerkese meraba,
Kızlar desteklerinize ve moral vermenize çok ihtiyacım var var.
Eşimle korunuyorduk fakat 13 nisanda hamile olduğu öğrendim.İyi hoş diyebilirsiniz fakat o kadar zor durumdayım ki bana biraz akıl verin.Eşimin işleri 7-8
ay öncesinde kötü gitmeye başladı ve sonunda iflas etti.Hayatımız boyunca çalışsak ödeyemeyeceğimiz kadar borcumuz var.Eşimin telefonları hiç susmuyor alacaklılar sürekli arıyor tehditler savuruyor.Borçlar yüzünden eşimin üzerine açılmış 10 u aşkın dava var.Evimizin eşyalarını bile sattık.Bulaşık makinemi bile sattık.En son alyansımı bile sattım.Ailemin de durumu çok iyi değil ama ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışıyolar.Allah razı olsun.Eşimin ailesi bu çok zor dönemimizde bile 5 kuruş yardım etmedi ama önceki konularımı bilenler bilir durumumuz iyiyken eşimi sonuna kadar sömürdüler.Eşimin annesinin tarlaları yazlıkları var durumları kötü değil bu arada.Hamile olduğumu eşim onlara sölediği halde hiç kimse kayınvalidem dahil kimse arayıp bi tebrik etmedi beni.Ki şimdiye kadar ufacık bi saygısızlığım olmamıştır.Daha doktora bile gidemedik bebeğim nasıl sağlıklımı kaç haftalık bunu bile bilmiyoruz.Eşime artık evime gelmesinler kimseyi istemiyorum dedim.
Sürekli ağlıyorum daha şimdi bile doktora gidiemiyorum bebeğimin ihtiyaçlarını nasıl karşılıcam diye.Aldırmayı aklımdan bile geçirmedim.O Allahtan bi lütuf.İş aramaya başladım ama ne kadar katkı sağlayabilirmki kaç ay çalışabilirim bilmiyorum.Eşimin her an hapse girme ihtimali var ne olur bana biraz moral verin.Allah şimdiden razı olsun.
cnaım bende hamıle klmadan ocne eımın ıs yerı maas odemıyordur cok zor durumdaydık sonr ahamıle kaldıgımı ogrendım ve esım super bır ıse gectı maası hemen odenen olanakalrı cok ıyı hatta butun dagım masraflaırmı ve aılnın saglık durumalrını karsılıyor o kadar rahatkı ve ınana derler ya nasıbıyle gelıyor belkıde bu bebek sızın ıcınde oldugunuz durumu duzeltecek hıc uzulmenerdesın sen ankaradaysan bıde cınsıyet bellıyse ben sana verrım bebek esyalarını hepsı cok yenı ve kalıtelı cok gıyemıyor sakın uzulme sen uzulursen cocuk cok sorunlu oluyor dogunca hısedıyor yavru sakın aglama cıkar bır care
sorun degıl sen yeterkı dogur kargoya verrım uzulme ınan cocuk etkılenıyor bı arkadasımın cok sorunluydu hamılelgı cocuk cok sınırlı su an dr demıskı hamılelıgın nasıldı dıye benımkıde habıre guluyor benım oglumun kısmetıne babasına bedellı bıle cıktı daha ne dıyım cok kısmetlı velet
hangi korunma yöntemiyle korunuyordunuz ki hamile kaldınız?
evet çocuk rızkıyla gelir ama inşallah öyle gelir bir de gelmezse ne olacak..bezi bilmem nesi doktoru osu busu karşılayabilecekmisiniz tüm masrafları?aldırın demiyorum ama çok zor bir karar..zaten elinizde avucunuzda birşey kalmamış psikolojinizi tahmin bile edemiyorum o psikoloji ile hamilelik geçirip bir bebek bakabilecek durumda mısınız?biz iflas ettiğimizde hergün evde sinir krizleri geçiriliyordu işin maddi boyutunu geçtim bir de böyle manevi boyutu var bence...
Bebeğimi öğrenmeden önce önce inan ne durumda olduğumuz önemli değildi.Gideceği yere kadar gider diyordum herşey.Çok seviniyorum bebeğime ama ondan şimdiden binlerce kez özür diledim anne olarak bu kadar kötü bi durumda olduğumdan.Ama her bebek annesini seçermiş o da beni seçti.bişey sormak istiyorum.ilk doktor kontrolünde tahliller felan ne kadar tuttu bilgi verebilirmisn?
Kızlar o kadar daralmış durumdaym ki boğulacak gibi oluyorum.Bebeğimden vazgeçemem eşimin abisinin bile nasıl bakcaksın bakamasın çocuğa demesi o kadar koyuyoki insana aldırın demeye getiriyolar.oysa ki eşim abisinin çocuklarının bütün ihtiyaçlarını karşılardı.Her sıkıştıklarında paraları olsa bile çocuklarını öne atarak para koparmaya çalışırlardı.Bu o kadar can yakıcı ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?