Cikmazdayim

E adam hep ketummuş. Bu huyu kardeş acısı çektiği zaman mı değiştirmeye kalktınız?
Bu olayda da tutmalıydınız çenenizi.
Yaşadığı acı çok büyük. Hiç eş tribi çekilecek zaman değil. Çok ayıp etmişsiniz. Evdeki acılı anne babaya da büyük ayıp olmuş.
Gönül alın.

Kayinvalidemlerden çok özür diledim Allah razı olsun onalrdan ama eşim hiç yanaşmıyor şimdi buraya yazdıktan sonra gittim özür diledim

Normalde siz haklısınız ama tepkinizi çok yanlış zamanda göstererek haklı iken haksız duruma düşmüşsunuz. Eşiniz zaten hep ketum biriymiş sizde dolmussunuz. Eşinizden çok acılı anne babaya ayıp olmuş.

Kardeş değil çok şükür ama kardeşimin karnında bebeğini kaybettik kaç gün eşimi görmedi gözüm ne tesellisine ihtiyacım oldu ne de başla bir şey sessizce üzüntümü yaşamak istedim.

Kayinvalidemlerden çok özür diledim Allah razı olsun onalrdan ama eşim hiç yanaşmıyor şimdi buraya yazdıktan sonra gittim özür diledim
Çok iyi yapmışsınız
Eşiniz de yumuşayacaktır.
Ona zaman tanıyın belki de acısını sessiz yaşamak istiyor, kusuruna bakılmaz şimdi onun.
Siz yine de yanında olun.
Yaşadığı gerçekten büyük bir acı.
Allah sabırlar versin ailece hepinize.

bence senin öyle davranmakta olmanda sen haklisin seni
Dış kapının dış mandalı, önemi daha doğrusu varlığıyla yokluğu bir olan kişiler gibi görmüsler. Daha çok aile veya bir grup içinde sevilmeyen ya da istenmeyen kişilere böyle davranilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…