- 17 Ağustos 2021
- 28
- 7
- 38
- 28
- Konu Sahibi Ipek bocegi teyla
-
Boşa abla boşa. İşin varmış sen kendine yetersin. O sende yakalasa kapının önündeydin şimdiye ?Merhaba, herkese öğütler yağdıran ben çıkmazdayım. Özellikle uzun yıllardır evli olan ve çocuklu olan bayanlar yardımcı olursa sevinirim. 22 yıllık evliyim. Genç kızlık hayalleriyle çok severek evlendim. Evlendiğim şahsın iki güzel lafına tipine vurulup evlendim. Aileler istememesine rağmen. Kendi ailem de çok baskıcı insanlardı. Bir nevi kurtuluş dedim. Çalıştım çalıştım çalıştım.. Dışarıdan üniversiteyi de bitirip çabaladım. Evliliğinizin ilk yıllarında maddi olarak çok zor günler yaşadık. Eşim hiç bir zaman çalışmayı sevmedi. 22 senenin toplasan 15 senesini düzgün çalışmıştır. 2 çocuk sonrası ben çok iyi bir yerde işe girdim. Çocukları düzgün bakan yok. Çok zahmet yokluk ve kimsesizlik çektim. Kendi bir çalışır bir çalışmaz ama dışarıdaki insanlar çok sever beğenir onu. Ağır abidir. Neyse 17 sene sonunda stk kuruluşu gibi bir yere takılmaya başladı. O kadar çok kendini veriyor ki oraya. Gran tuvalet. Şak şak. Geceleri gelmiyor. Yatağım boş. Geliyor sürekli tartişiyoruz. Diyorum bak olmuyor. Böyle olmaz yok. Cinselliğine o kadar düşkün ama artık bir soğukluklar başlıyor. Tabi takip ediyorum bir taraftan ama hep iletişimi erkek arkadaşları ile. Ne yapım ne yapım. Hem beni yeniden mutlu eder hem kocamı eve bağlar bir çocuk daha. Bir taraftan her şeye koşuyorum. Tüm faturaların takibi evin tüm alışverişi çocukların tüm okul planları krediler kartlar tüm borçlar...hepsi bende.. Tabi aynı bir işe giriyor bir çıkıyor. Evde çok sinirliyiz. Kendi ailesinde ki bireyler de öyle evlerinde sürekli kavga gürültü. Aman beyim gerilmesin çocuklarımın huzuru olsun devamlı aman sensin diyorum.. Sonra bir senedir iyi bir işe girdi. Biraz da rahat bir iş olsa gerek daha bir rehavetli.sosyal medyada stk toplantılarında şak şak şak.. Eşin harika dostum.. İletişim sadece işine gelirse cinsel lik. Ha burada hasbam tencere yemeğinden başka birşey yemez. Ve ben çocukları alıp İzne çıktım 20 günlük. Kendisi işleri yoğun olduğu için gelemedi. Tabi tatlı talı ayrılıp tatlı tatlı döndük. Neyse döndüm geldim. Sürekli boş boş bakışlar. Dalıp gitmeler. Elinde bir telefon. Ya dedim sende birşey var. Yok hayır. Hayır var durup durup soruyorum. Problemli bir olayın mı oldu soruyorum devamlı. Yok hayır. Bana ilgi ise 0,0. Cinsel lik anlamında kuduruk herif tırt. Ama işyerinde olay adli birşey filan düşünüyorum. Arada çocuk mamasını yerken telefon koyarız önüne genelde kendi telefonum. Bu kez ondan aldım. bir mesaj. Sinem.. Bilmem ne. Hemen telefonu alıp mesajın düştüğü uygulamaya girerim ki. Aman ya Rabbim. Bu kadar ahlaksızlık olmaz. Herif kendine harem kurmuş. Eskortlar dullar kendi ve diğer ahlaksızların birbirlerine attığı iğrenç fotoları.. Yazışmalar. Tam okuma sıfır. ne olduğunu neydi öyle kaldı. Çabuk mutfağa gel dedim hemen. Bu ne bu kadar mı ahlaksızdın dediğimi hatırlıyorum. Ensemden birşeyler kollarıma ellerime süzülüp yığıldım. Büyük çocuğum yetişmiş kollarımı ovala ovala su kolanya. 8 gündür hiçbir açıklama yok. Hiçbir şey söylemedim. Hiçbirşey. Ama ilk 5 gün için için kahroldum. Bu zamana kadar 2 gün dargınlığımız yoktur. Belimede aynı gün bel fıtığı vurmaz mı. Sürüne sürüne 2 gece ağrı arkadaşlara kendimi doktora götürttüm.iğne ilaç. Ne oldun yok. Konuya gelince sadece yazışma mı bence değil. Fiiliyatı da var. Sıkıştırıp itiraf et desem. Evet yaptım diyecek. Tadını almış. Boşanalım da şöyle yaşayayım diyor kendince. Gözlemim bu. Bilmiyor ki herşey geçici. Yaşım 41. 3 çocuk... Yemek yapmıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum. Sadece eve gidip geliyor hala. Ama büyük çocuğun odasında kalıyor. Şu an sabah ezanı okunuyor.. Yorgunum. Her şeye koştuğum için Hattı da benim üzerime döküman istedim. Bu hafta gelir. Neyi araştırıcam bilmiyorum. Sanki herşey ortada. Anlaşmalı boşanalım desem hemen tamam boşanalım der gibi duruyor. Şaşkınım. Bu kadar kolay mıydı. Tamam 5 yıldır aramızda İletişim sizlik var. Çapkınlığa potansiyelli. Din vatan millet edebiyatına kimse onunla yarışamaz. Tamam. Bekler miydim. Beklerdim. Gam yok gasimet yok. Ne yapsın... Hepsi bende.. O da yapacak şeyler buldu. Küçük hele daha konuşamıyor bile. En çok da baba baba diyor. Borç var. Küçüğün kreşi büyüklerin dershanesi evin kredi borcu Allahı m çıldırıcam.. Ailem biz sana zamanında dedik diyecek. Babam 15 yıl önce dedi. Boşa bu adamı diye. Ne işe yarıyor herşey sende geçimsiz huzursuz sinirli diye. Hatta çoğu zaman annem babam az kaldı yuvamı yıkacaktı demişimdir. Maddi olarak bir şekilde kendime yeterim ama bilmiyorum bilmiyorum. Yardım lütfen. Eleştirme olayı geçti. Bundan sonra ne yapmalıyım..çok zor bir karar.