Çıkmazdayım

Yoo yoooooo sakin kalin sessiz emin adımlar güçlü duruş . Emin olun ipini bir salin namazda kalmayacak abdesttde. onlarınki yat kalk jimnastiği .siz o huzuru yine yakalarsınız da o rabbim nasip etmez birdaha .

22 yıl durmasaydınız hanımefendi aileniz boşan demiş kocanıza yapışmışsınız. Kusura bakmayın yaşam sevincim dediğiniz üçüncü çocuğun hakkına da girmişsiniz. Durumları bu kadar romantikleştirmeyin. Maddi manevi üzerinize her şeyi aldığınız zaman erkeği tapacak bir şey gibi gördüğünüz zaman sonucu bu olur. Kusura bakmayın ben size değil ama evlatlarınıza acıdım. Umarım anneleri olarak bu sefer doğru şeyi yaparsınız.

Aileniz söylenirler ama yine ailenizdir. Sizin gibi bir kızım olsa ne yalan söyleyeyim bende söylenirdim.

Ben 22 yıl diyorum. Sen 3. Çocuktasın hala. Ben emeklerim diyorum. Çocuklarım velinimetlerim. Tek dayanaklarım
3. Cocuktayim tabi.siz ne oldugunu bile bile bu adama 22 yilinizi vermissiniz beni ilgilendirmez ama habire cocuk yapip onlari mutsuz etmeye hakkiniz yok. Sizin emek dediginiz akıl tutulmasi cok umrumda degil acikcasi.

Kendin etmis kendin bulmussun cocuk sizi hayata baglamis olabilir ama bir cocuk boyle bir babanin evladi olmak istermiydi neden bencilce dusunuyorsunuz duzgun bir aile ortami yokmus neden boyle bir aileye bir cocuk daha getirdiniz? Dusunecek bisey goremedim zaten masraflar sorumluluk sizde adam zaten istemiyor umrunda degil bosanin nafaka alin cocuklarla yasayin

22 yıl adam da yaşını almıştır zaten, bu saatten sonra teneşir paklar onu. Neydi bir hikaye vardı şeyinin hırıltısı zırıltısı falan. Öyle olmuş sizin eşiniz. Kusura bakmayın ama 3 çocuğunu eşini yüzüstü bırakan bir adama hafif bile.
Fazla sabirlisiniz. Ondan kurtulun o sizin üstünüze yük, fazlalık.

Anneniz babanız biz sana demiştik derse desin, sağlığınızdan kıymetli mi gerçekten? Bu noktadan sonra kimse size boşanmanız gerektiğinden başka bir şey söylemez. Gönül bu ona da konar buna da belki gerçekten hep berbat biriydi ve siz anlayamadınız, çok gençtiniz burnunuzun dikine gittiniz, olur böyle şeyler, bunlar sizi hatalı yapmaz. Ama hala boşanmıyorsanız ve evliliği kurtarmaya çalışıyorsanız bu sizin hatanızdır. Giden zamanınızda üzülmenize daha fazla gerek yok, geri getiremeyeceksiniz. Boşanıp kendi düzeninizi kurmaktan başka çareniz yok. Çocuklarınız için en iyisi de bu çünkü çocukların güçlü rol modellere, annelere babalara ihtiyacı var, sürekli üzülüp fedakarlıktan başka bir şey yapmayan annelere değil.

3. Çocuk inanın beni hayata bağladı. O benim yaşama sevincim. İnanır mısınız. Doğum doktorum hastane de ne gözlemlediyse. Bu adama 3. Çocuk yapılır mı demişti
Şimdi siz onu hayata nasıl bağlayacaksınız? Çocuklar size dava açsa haklı yahu. Şaka gibi, gelişine yaşıyorsunuz bu hayatı. Millet gül gibi kocasına 2.yi yapmazken, maşallah bi 4.5. falan da yaparsınız, kocanız gibi herifler üremese olmaz zaten.

3. Cocuktayim tabi.siz ne oldugunu bile bile bu adama 22 yilinizi vermissiniz beni ilgilendirmez ama habire cocuk yapip onlari mutsuz etmeye hakkiniz yok. Sizin emek dediginiz akıl tutulmasi cok umrumda degil acikcasi.
Dördüncü çocuğu yapıp kocanızı eve tekrar bağlayabilirsiniz bence.
Arkadaşlar siz neden bu kadar dobra olmak zorundasınız. Tabi ki söyledikleriniz gerçek lafım yok ama uslubunuz çok çirkin. Bir kadın olarak bu kadar dalga gecer gibi ve sert yorumlamanızı yakıstıramadım. Kadın zaten üzgün bir de bu şekilde üstüne gitmenize gerek yok bence!!!
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun aynı değil ama boşanma sürecinden bende geçiyorum çok zor bir süreç. Güçlü bir kadınsınız. bence aldatmada olduğu boşanın hiç üzülmeyın evlatlarınızla daha güzel günler sizi bekliyor. evden ayrılmayın kendisi gitsin. Dedikleri gibi delil toplayın. Zaman herşeyin ilacı çok zor geçiyor ama gececek sabır.

Canımız öyle istediği için. Siz de canınız nasıl istiyorsa öyle yorum yapın geçin. Diğer üyelerin yorumları sizi ilgilendirmesin.

Siz zaten boşanmış bir hanımefendi gibi yaşıyormussunuz eşinizin bir katkısı yok ki. Siz yapsaydınız aynı şeyi muhtemelen şiddet görmüş kapıya konmuş olacaktınız. Hayat böyle bir şey değil… Bosanmazsanız daha da göze bata bata yapacak her şeyi, tazminat ve nafaka talebinde bulunup bosanın lütfen. Zaten biraz yaşlanınca pişman olup dönecek size o zaman da kabul etmeyin kimlerin koynunda sabahlıyorsa onlara gitsin onlar baksın. Kendinize bu kadar eziyet etmeyin, sizin uykularınız kaçıyor o horul horul uyuyor. Bırakın ne halt yerse yesin. Devam ederseniz basınızı taşlara vuracaksınız çünkü yakında o kadınlardan birini aile dostlarınızın olduğu yerlere sokacak, sizin için de bildiği halde boşanmıyor bırakmıyor peşimi diyecek elin kadınlarına.

Doğan çocuklar da aynı babaları gibi otu çek köküne bak olur genelde ,

Siz niye bu kadar toz pembe gozluklerle bakiyorsunuz diye sormam çunku bana ne benim yorumum da sizi ilgilendirmesin.

Teşekkür ederim. Ben gerçekten çok güçlü dirayetli bir kadınım. Ağaçtan düşmeyen düşeni anlamaz. Ama öyle zor geldi ki anlatamam

Ben zorba olduğumu ya da sert bir yorum olduğunu düşünmüyorum. Bu ülkede kaç tane kadın annesi babası destek olamadığı için, işi olmadığı için zorlukla o hayatı yaşıyor evlilikte tecavüze uğruyor resmen. Ama konu sahibi uyanıorum yatak boş patlatayım bi çocuk işsiz güçsüz alkolik kocam eve bağlansın demiş.
Kusura bakmayın bu hayatta sevgiye saygım var ama annelik iç güdüsel bir şeydir. Bu çocuklar o babayla yaşarken sizce ne yapıyor. Gözleri önünde anne bayıltılacak kadar dövülmüş hala 22 yılım diyor. Beş günüdr gitmemiş bile hala o adamı besliyor. Ben üstüne gitsem ne gitmesem ne büyüyünce o kocasıyla kalır da o evlatlar bu hayatı yaşattıklaı için o annenin yanında olurlar mı sanmam. İlerde de bu hanımın bahanesi sizin içindi yavrularımmmm olur.

Müslümanların (!) yaptığı hatalar İslam’a yüklenmemeli. Siz de o zaman bi de utanmadan Cuma’ya mı gidiyorsun? Zinakar zındık diyin ya susmayın yaaa bırakın o utansın. Belli ki sevmiyor sizi, evlilik haksa boşanmak da hak.

Teşekkür ederim. Ben gerçekten çok güçlü dirayetli bir kadınım. Ağaçtan düşmeyen düşeni anlamaz. Ama öyle zor geldi ki anlatamam
Benim gördüğüm kadarıyla sizin boşanmak gibi bi amacınız yok. Adam boşanmak ister diye korkuyorsunuz. Biraz burnunu sürtmek için boşanma kozu oynamak istiyorsunuz ama adam belli ki kabul edecek diye onu da kullanamıyorsunuz. Güçlü bir kadın değilsiniz. Saçını süpürge etmiş bir kadınsınız sadece.

Hanfendi benim evliliğimde dayak ve alkol yok. Okumadan yorum yazıyorsun. Ben sadece 5 yıldır düzeltmeye çalıştığımı izah ettim. Beklediğim birşey olduğunu ama yine de kaldıramadığımı anlatıyorum.

3. Çocuk inanın beni hayata bağladı. O benim yaşama sevincim. İnanır mısınız. Doğum doktorum hastane de ne gözlemlediyse. Bu adama 3. Çocuk yapılır mı demişti
Çocuklar hayata bağlar zaten hanımefendi size has bir durum değil bu. Buna sığınmanın devamı "çocuğum baba baba diyor boşanmamalıyım" oluyor. Dördüncü bebeğiniz olsa o da hayata bağlayacak elbet ne olacak tekrar içimize sokamayacağımıza göre. Adam pisliğin teki. Bırakın ne halt yaşayacaksa yaşasın siz onu süründüreceğim derken kendiniz sürüneceksiniz. Neden yük ediyorsunuz kendinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…