Bu aralar çok sık yazar oldum buraya. Dertleşebileceğim akıl alabileceğim kimse yok çünkü. Eşim beni çok kırıyor kendisi evlilikte sorumluluk almayan hataların hepsi ondan kaynaklanan taraf. Kafayı yicem gerçekten. İnsan eşine çalışmıyorsan boşanıcaz ben insan bakamam der mi. Dicekse neden aldı beni soyadına. Çalışan taraf ben olsam kadın halimle ona ben yapmam bunu. Boşanma kelimesi hep ağzında haklı boşanalım haksız olsa boşan o zaman. Alkol probleminden daha önce bahsetmiştim buralara. Evliliğin başında üst üste aldattı da. Hatta çalışıyordum ben çalıştığım işten eşim yüzünden çıktım ordan bi kadınla konuşmasını yakaladım. Eşimi affettim ama unutmak için ordan çıkmam lazımdı her gün görürken yapamıyoddun. Anlaştık takılarımı verdim 15bin lira borcunu kapadım. Baskı yapmayacaktı bana. Özetle bu hatasız olup ezilen taraf benim. Bu boşanmaların arkası gelmedi hiç olurda gelirse ya da ben dava açarsam tazminat alabilir miyim? Maksimum ne alabilirim kişiliğime psikolojime büyük saldırı var üstelij. Bu yaşadıklarımın binde biri. İçince ölünü s*kim diye söver mesela.bilgisi olan yardımcı olabilir mi özetke bu.