Bu aralar çok sık yazar oldum buraya. Dertleşebileceğim akıl alabileceğim kimse yok çünkü. Eşim beni çok kırıyor kendisi evlilikte sorumluluk almayan hataların hepsi ondan kaynaklanan taraf. Kafayı yicem gerçekten. İnsan eşine çalışmıyorsan boşanıcaz ben insan bakamam der mi. Dicekse neden aldı beni soyadına. Çalışan taraf ben olsam kadın halimle ona ben yapmam bunu. Boşanma kelimesi hep ağzında haklı boşanalım haksız olsa boşan o zaman. Alkol probleminden daha önce bahsetmiştim buralara. Evliliğin başında üst üste aldattı da. Hatta çalışıyordum ben çalıştığım işten eşim yüzünden çıktım ordan bi kadınla konuşmasını yakaladım. Eşimi affettim ama unutmak için ordan çıkmam lazımdı her gün görürken yapamıyoddun. Anlaştık takılarımı verdim 15bin lira borcunu kapadım. Baskı yapmayacaktı bana. Özetle bu hatasız olup ezilen taraf benim. Bu boşanmaların arkası gelmedi hiç olurda gelirse ya da ben dava açarsam tazminat alabilir miyim? Maksimum ne alabilirim kişiliğime psikolojime büyük saldırı var üstelij. Bu yaşadıklarımın binde biri. İçince ölünü s*kim diye söver mesela.bilgisi olan yardımcı olabilir mi özetke bu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çıkmazdayım.
- Konu Sahibi Teraziiii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #evlilik bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
cok üzüldüm gerçekten .. allah sabır versin hepimiz eşimizle sorunlar yaşıyoruz hatta suan bile kavgalıyız eşimle ama bu kadarı saygısızlık hatta terbiyesizliktir .. boşanın bence ama baba evine gidebilir misiniz ? Yada ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz bilmiyorum .. allah yardımcınız olsun kurtulun biran önce
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Beni durduran kısım o ben eşimle ailemin izni olmadan evlendim düğünde bile tektim konuşuyoruz ana evime bile gelmediker daha. Gitmesine giderim ama laflar vs. Çıkmazdayımcok üzüldüm gerçekten .. allah sabır versin hepimiz eşimizle sorunlar yaşıyoruz hatta suan bile kavgalıyız eşimle ama bu kadarı saygısızlık hatta terbiyesizliktir .. boşanın bence ama baba evine gidebilir misiniz ? Yada ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz bilmiyorum .. allah yardımcınız olsun kurtulun biran önce
Aşağıda yazdım ama ben normalde ilk aldatmasında boşanırdım ailemden izinsiz evlendim beni durduran o. Peki ne kadar tazminat alabilirşm para canlısı bi adamun canını bu şekilde yakabilirim. Daha rahat içmek için çalışmamı istiyor zatenAldatan o, alkol bağımlılığı olan o, pisikoljik şiddet uygulayan o ama siz sineye çekmeye razısınız eşiniz boşanmak istemese, ne kıymetli bu adamlar yahu ne yapsalar arkanızı dönüp gidemiyorsunuz.
Hala olursa ben açarsam demeyin bir avukatla görüşüp kurtulun bu adamdan.
Sebep o işte ailemden izinsiz evlendiğim için gitmeye yüzüm yoktuIşe kadınla yüzyüze gelmemek için gitmediniz eyvallah. Eşinizle nasıl aynı evde yaşayıp, aynı yatağa girdiniz?
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Okudum yazdığınızı, ailenizin yanında olmak, eşinizin sizi iş arkadaşınızla aldatması, alkolü, psikojik baskisi sürekli boşanma ile tehdit etmesinden daha mı kötü?Aşağıda yazdım ama ben normalde ilk aldatmasında boşanırdım ailemden izinsiz evlendim beni durduran o. Peki ne kadar tazminat alabilirşm para canlısı bi adamun canını bu şekilde yakabilirim. Daha rahat içmek için çalışmamı istiyor zaten
Ne için tazminat alacaksınız peki? Aldatma ile ilgili bir süre var diye biliyorum, onun içinde kanıtınız olması lazım.
Kanıtlarım var ama süre geçti bu alkollüyken yaptıklarından pnlarda videolu. Sağı solu kırıyor resmen küfürler vs. Bu boşanma baskılaro kelimeleri vs onları kastediiyorum tabili aldatmayı da katabilirim işin içineOkudum yazdığınızı, ailenizin yanında olmak, eşinizin sizi iş arkadaşınızla aldatması, alkolü, psikojik baskisi sürekli boşanma ile tehdit etmesinden daha mı kötü?
Ne için tazminat alacaksınız peki? Aldatma ile ilgili bir süre var diye biliyorum, onun içinde kanıtınız olması lazım.
İşte kredi ödüyordu alkollğyken kaza yaptığı için araba masradı bir de alkol için bir gecede maaşını sokakta bırakınca çektiği krediyi kapadım ki maaşı düze çıksın ben gönlüme göre iş bulana kadar bana sarmasın diyeydi. Evet takıları verdim ama arabayı üstüme aldımSen niye takılarını verdin hal buyken anlamış değilim doğrusu
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Eşinizin de rahatlığı ordan geliyor bence bak biz eşimle kavga ettik cektim geldim ailemin yanına abim ailesini aradı bir sürü şey dedi ablamlar yine öyle ve nasıl pişman olmuş aile desteği şart vallah sende sahipsiz değilsin ailendir milletin lafına bakma benceBeni durduran kısım o ben eşimle ailemin izni olmadan evlendim düğünde bile tektim konuşuyoruz ana evime bile gelmediker daha. Gitmesine giderim ama laflar vs. Çıkmazdayım
Ben ailemin yanına gidince o da çok pişman olucak çünkü etrafındaki herkes benim gibi birini bulamayacapını söylüyor. Kim gecenin körü sokaktan toplıyor kocaısnı içkili. Ama brnim ailem pişman olup hacı da olsa asla bir daha geri vermez.Eşinizin de rahatlığı ordan geliyor bence bak biz eşimle kavga ettik cektim geldim ailemin yanına abim ailesini aradı bir sürü şey dedi ablamlar yine öyle ve nasıl pişman olmuş aile desteği şart vallah sende sahipsiz değilsin ailendir milletin lafına bakma bence
Kadında güven gidince sevgi de bitiyormuş..Ayrılın gönlünüzde kafanızda rahat etsin zaten sevgi vs kalmamış sizden yana
Bazen bende anlamıyorum kalbim seviyor esasen ama güven olmayınca bir de bu yaptıkları kalbimi susturuyor sevmessm latlanmazdım bu kadar galiba giderdim dğzelicek umuduyla beklemezdimAyrılın gönlünüzde kafanızda rahat etsin zaten sevgi vs kalmamış sizden yana
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.848
- 598
sana bunları yaşatan elin adamıyla aynı evde kalmaktansa seni doğurmuş yetiştirmiş ne olursa olsun annen baban olan insanların yanına dönmek sence de daha mantıklı değil mi?Sebep o işte ailemden izinsiz evlendiğim için gitmeye yüzüm yoktu
Tabikisana bunları yaşatan elin adamıyla aynı evde kalmaktansa seni doğurmuş yetiştirmiş ne olursa olsun annen baban olan insanların yanına dönmek sence de daha mantıklı değil mi?
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Canım böyle bir adamla hayat geçmez ama ya aileni kendi huzuru secicen yada bir ömür cekicen seni aldatmış bide değer mi sence ?Ben ailemin yanına gidince o da çok pişman olucak çünkü etrafındaki herkes benim gibi birini bulamayacapını söylüyor. Kim gecenin körü sokaktan toplıyor kocaısnı içkili. Ama brnim ailem pişman olup hacı da olsa asla bir daha geri vermez.