• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Bu aralar çok sık yazar oldum buraya. Dertleşebileceğim akıl alabileceğim kimse yok çünkü. Eşim beni çok kırıyor kendisi evlilikte sorumluluk almayan hataların hepsi ondan kaynaklanan taraf. Kafayı yicem gerçekten. İnsan eşine çalışmıyorsan boşanıcaz ben insan bakamam der mi. Dicekse neden aldı beni soyadına. Çalışan taraf ben olsam kadın halimle ona ben yapmam bunu. Boşanma kelimesi hep ağzında haklı boşanalım haksız olsa boşan o zaman. Alkol probleminden daha önce bahsetmiştim buralara. Evliliğin başında üst üste aldattı da. Hatta çalışıyordum ben çalıştığım işten eşim yüzünden çıktım ordan bi kadınla konuşmasını yakaladım. Eşimi affettim ama unutmak için ordan çıkmam lazımdı her gün görürken yapamıyoddun. Anlaştık takılarımı verdim 15bin lira borcunu kapadım. Baskı yapmayacaktı bana. Özetle bu hatasız olup ezilen taraf benim. Bu boşanmaların arkası gelmedi hiç olurda gelirse ya da ben dava açarsam tazminat alabilir miyim? Maksimum ne alabilirim kişiliğime psikolojime büyük saldırı var üstelij. Bu yaşadıklarımın binde biri. İçince ölünü s*kim diye söver mesela.bilgisi olan yardımcı olabilir mi özetke bu.

cok üzüldüm gerçekten .. allah sabır versin hepimiz eşimizle sorunlar yaşıyoruz hatta suan bile kavgalıyız eşimle ama bu kadarı saygısızlık hatta terbiyesizliktir .. boşanın bence ama baba evine gidebilir misiniz ? Yada ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz bilmiyorum .. allah yardımcınız olsun kurtulun biran önce

Aldatan o, alkol bağımlılığı olan o, pisikoljik şiddet uygulayan o ama siz sineye çekmeye razısınız eşiniz boşanmak istemese, ne kıymetli bu adamlar yahu ne yapsalar arkanızı dönüp gidemiyorsunuz.

Hala olursa ben açarsam demeyin bir avukatla görüşüp kurtulun bu adamdan.

cok üzüldüm gerçekten .. allah sabır versin hepimiz eşimizle sorunlar yaşıyoruz hatta suan bile kavgalıyız eşimle ama bu kadarı saygısızlık hatta terbiyesizliktir .. boşanın bence ama baba evine gidebilir misiniz ? Yada ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz bilmiyorum .. allah yardımcınız olsun kurtulun biran önce
Beni durduran kısım o ben eşimle ailemin izni olmadan evlendim düğünde bile tektim konuşuyoruz ana evime bile gelmediker daha. Gitmesine giderim ama laflar vs. Çıkmazdayım

Niye boşanmak için hala adım atmadınız
Gidecek yeriniz mı yok çok mu seviyorsunuz yoksa kendinize acı çektirmeyi mı seviyorsunuz

Aldatan o, alkol bağımlılığı olan o, pisikoljik şiddet uygulayan o ama siz sineye çekmeye razısınız eşiniz boşanmak istemese, ne kıymetli bu adamlar yahu ne yapsalar arkanızı dönüp gidemiyorsunuz.

Hala olursa ben açarsam demeyin bir avukatla görüşüp kurtulun bu adamdan.
Aşağıda yazdım ama ben normalde ilk aldatmasında boşanırdım ailemden izinsiz evlendim beni durduran o. Peki ne kadar tazminat alabilirşm para canlısı bi adamun canını bu şekilde yakabilirim. Daha rahat içmek için çalışmamı istiyor zaten

Aşağıda yazdım ama ben normalde ilk aldatmasında boşanırdım ailemden izinsiz evlendim beni durduran o. Peki ne kadar tazminat alabilirşm para canlısı bi adamun canını bu şekilde yakabilirim. Daha rahat içmek için çalışmamı istiyor zaten
Okudum yazdığınızı, ailenizin yanında olmak, eşinizin sizi iş arkadaşınızla aldatması, alkolü, psikojik baskisi sürekli boşanma ile tehdit etmesinden daha mı kötü?

Ne için tazminat alacaksınız peki? Aldatma ile ilgili bir süre var diye biliyorum, onun içinde kanıtınız olması lazım.

Okudum yazdığınızı, ailenizin yanında olmak, eşinizin sizi iş arkadaşınızla aldatması, alkolü, psikojik baskisi sürekli boşanma ile tehdit etmesinden daha mı kötü?

Ne için tazminat alacaksınız peki? Aldatma ile ilgili bir süre var diye biliyorum, onun içinde kanıtınız olması lazım.
Kanıtlarım var ama süre geçti bu alkollüyken yaptıklarından pnlarda videolu. Sağı solu kırıyor resmen küfürler vs. Bu boşanma baskılaro kelimeleri vs onları kastediiyorum tabili aldatmayı da katabilirim işin içine

Sen niye takılarını verdin hal buyken anlamış değilim doğrusu

Sen niye takılarını verdin hal buyken anlamış değilim doğrusu
İşte kredi ödüyordu alkollğyken kaza yaptığı için araba masradı bir de alkol için bir gecede maaşını sokakta bırakınca çektiği krediyi kapadım ki maaşı düze çıksın ben gönlüme göre iş bulana kadar bana sarmasın diyeydi. Evet takıları verdim ama arabayı üstüme aldım

Beni durduran kısım o ben eşimle ailemin izni olmadan evlendim düğünde bile tektim konuşuyoruz ana evime bile gelmediker daha. Gitmesine giderim ama laflar vs. Çıkmazdayım
Eşinizin de rahatlığı ordan geliyor bence bak biz eşimle kavga ettik cektim geldim ailemin yanına abim ailesini aradı bir sürü şey dedi ablamlar yine öyle ve nasıl pişman olmuş aile desteği şart vallah sende sahipsiz değilsin ailendir milletin lafına bakma bence

Eşinizin de rahatlığı ordan geliyor bence bak biz eşimle kavga ettik cektim geldim ailemin yanına abim ailesini aradı bir sürü şey dedi ablamlar yine öyle ve nasıl pişman olmuş aile desteği şart vallah sende sahipsiz değilsin ailendir milletin lafına bakma bence
Ben ailemin yanına gidince o da çok pişman olucak çünkü etrafındaki herkes benim gibi birini bulamayacapını söylüyor. Kim gecenin körü sokaktan toplıyor kocaısnı içkili. Ama brnim ailem pişman olup hacı da olsa asla bir daha geri vermez.

Ayrılın gönlünüzde kafanızda rahat etsin zaten sevgi vs kalmamış sizden yana

Ben ailemin yanına gidince o da çok pişman olucak çünkü etrafındaki herkes benim gibi birini bulamayacapını söylüyor. Kim gecenin körü sokaktan toplıyor kocaısnı içkili. Ama brnim ailem pişman olup hacı da olsa asla bir daha geri vermez.
Canım böyle bir adamla hayat geçmez ama ya aileni kendi huzuru secicen yada bir ömür cekicen seni aldatmış bide değer mi sence ?

Back