Herkese nerhaba,
Kafam o kadar karisik ki ve o kadar cikmazda hissediyorum ki kendimi, kimse ile konusamiyorum. Paylasmak ihtiyaci hissettim artik ne dogru ne yanlis bilemiyorum. 1 sene once evlendim evlendigimizde ikimiz de calisiyorduk ama sonra isler ters gitti ve islerimizden ayrildik.daha sonra ben de esim de gecici islerde calistik ama kira aidat faturalar ihtiyaclar derken tikandik , cok daha uygun fiyatli bir eve gectik aidati bile olmayan ama evin durumu o kadar kotuydu ki esimin ailesi evi gorunce is bulana kadar bizimle kalin diye israrlara basladilar ve sonunda geldik.Fakat evde surekli gergin bir hava var. Esime daha da kotu davraniyorlar. Surekli ise girmesi konusunda ,ve hic para vermiyorlar. Kendiniz kazanin diyorlar. Suan esimin odasinda yasiyoruz diyebilirim.Surekli is gorusmelerine gidiyoruz ve aksam hesap veriyoruz. Kendi ailem , esimin isi olmadigi icin onu gormek istemediklerini soyluyorlar. Ayril yanimiza gel , evlendin sana para yardimi yapamayiz diyorlar. Ne yapacagimi sasirdim.bir kopegimiz vardi onu da eve almadilar disarda bakmak zorunda kaliyorum ve bunun icin de surekli azar isitiyorum. Kendinize bakacak haliniz yok hayvan bakiyorsunuz diyorlar.hayatimda calismadigim zaman bugune kadar olmamisti biliyorum bu donem de gececek ama o kadar bunaldim ki ailem o gelemez diyor bu evde de bunlari yasiyoruz. Esimi seviyorum. Ben ne yapacagim?