• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim.

selincanoz82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
65
19
3
42
Herkese nerhaba,
Kafam o kadar karisik ki ve o kadar cikmazda hissediyorum ki kendimi, kimse ile konusamiyorum. Paylasmak ihtiyaci hissettim artik ne dogru ne yanlis bilemiyorum. 1 sene once evlendim evlendigimizde ikimiz de calisiyorduk ama sonra isler ters gitti ve islerimizden ayrildik.daha sonra ben de esim de gecici islerde calistik ama kira aidat faturalar ihtiyaclar derken tikandik , cok daha uygun fiyatli bir eve gectik aidati bile olmayan ama evin durumu o kadar kotuydu ki esimin ailesi evi gorunce is bulana kadar bizimle kalin diye israrlara basladilar ve sonunda geldik.Fakat evde surekli gergin bir hava var. Esime daha da kotu davraniyorlar. Surekli ise girmesi konusunda ,ve hic para vermiyorlar. Kendiniz kazanin diyorlar. Suan esimin odasinda yasiyoruz diyebilirim.Surekli is gorusmelerine gidiyoruz ve aksam hesap veriyoruz. Kendi ailem , esimin isi olmadigi icin onu gormek istemediklerini soyluyorlar. Ayril yanimiza gel , evlendin sana para yardimi yapamayiz diyorlar. Ne yapacagimi sasirdim.bir kopegimiz vardi onu da eve almadilar disarda bakmak zorunda kaliyorum ve bunun icin de surekli azar isitiyorum. Kendinize bakacak haliniz yok hayvan bakiyorsunuz diyorlar.hayatimda calismadigim zaman bugune kadar olmamisti biliyorum bu donem de gececek ama o kadar bunaldim ki ailem o gelemez diyor bu evde de bunlari yasiyoruz. Esimi seviyorum. Ben ne yapacagim?

Ailen neden bu kadar tepkili?
Evliliğinizi desteklemiyorlar mıydı başında da?

Nasıl bir iş arıyorsun bilmiyorum fakat
Bu kadar zor durumdayken Bim A101 gibi yerleri düşünmez misin geçici olarak?

Allah yardımcın olsun bu arada. Umarım gönlünüze göre iş bulursunuz eşin de sen de.

Ailen neden bu kadar tepkili?
Evliliğinizi desteklemiyorlar mıydı başında da?

Nasıl bir iş arıyorsun bilmiyorum fakat
Bu kadar zor durumdayken Bim A101 gibi yerleri düşünmez misin geçici olarak?

Allah yardımcın olsun bu arada. Umarım gönlünüze göre iş bulursunuz eşin de sen de.

Ailem bastan da cok istemiyordu. Durumlari cok iyi olmadigi icin tek sebep bu. Ama o kadar da kotu degil ailesinin durumu.

Ailem bastan da cok istemiyordu. Durumlari cok iyi olmadigi icin tek sebep bu. Ama o kadar da kotu degil ailesinin durumu.

Bu sebep takındıkları tavır için geçerli değil pek.
Sanki yoğun bir öfkeleri var eşine karşı.
Merhamet duygularını bastıracak derecede.

İnsan komşusu işsiz kaldığında bile üzülüyor.
Yardımcı olmaya çalışıyor.
Seninkiler nasıl duyarsız kalmış böyle.

Başının çaresine bakacaksın
Yapacak bir şey yok.
Maaşı az çok demeden bir işe başlamalısınız karı koca.
Eve belli bir miktar girsin de bi
Ona göre idare edersiniz elbet.

Bu sebep takındıkları tavır için geçerli değil pek.
Sanki yoğun bir öfkeleri var eşine karşı.
Merhamet duygularını bastıracak derecede.

İnsan komşusu işsiz kaldığında bile üzülüyor.
Yardımcı olmaya çalışıyor.
Seninkiler nasıl duyarsız kalmış böyle.

Başının çaresine bakacaksın
Yapacak bir şey yok.
Maaşı az çok demeden bir işe başlamalısınız karı koca.
Eve belli bir miktar girsin de bi
Ona göre idare edersiniz elbet.

Bastan beri istemediler aile yapilarimizin farkli oldugunu soylediler. Ki bu hic onemli bisey degil benim icin.

Elele verip atlatacaksınız. Beraber sabredeceksiniz. Ne demekmiş bırak gel para yoksa. Pes.
Neler diyorlar bir bilseniz,
Oyle koca ni olur,hayatini mafettin,bizi de mafettin uzuyorsun ama elimizden bisey gelmez diyorlar.tek sunduklari care ayrilmam ve onlarin yaninda yasaman. Yilbasinda ailemi ziyarete gittik esimi rve kabul etmediler berbat bir otelde kalmak zorunda kaldi ben de annemlerle yemek yiyip gece esimin yanina gittim.

Back