Çıkmazdayım yorumlarınıza ihtiyacım var..

of ya neden öyle düşünüyorsun boşan gitsin zaten çalışıyorsunda parayada ihtiyacın yok kocan sana neler yapmış daha ne duruyorsun o evde delimisin ya cık bide suratına tükür hatta bide sen tokat bas kapıyı vur git hayatını yasa tek senmisin bosanan sanki sen çoçuguna hem ana hem baba olursun hem ilerde çocugununda pisikolojşisi bozulur onu düsün sana deger vermeyen çocugunada deger vermez hem belki bidaha evlenirsin evlenmesende nolcak sanki ne güzel özgürce hayatını yasa onun salak aileinide bidaha çekme çok sinirlendim valla yanımda olsalar mahvederdim onları şuna bak ya sende kendini dövdürüyorsun bide senin elin yokmu sende ona vur bi hangi devide yasıyoruz daha fazla uzatma cık git

ben yazik ki anneyi babayi düsünüyorum.

kizlari istiyor diye bile bile yine o adamin evine yollamak zorunda kalmislar biricik yavrularini...

icleri yana yana kavrula kavrula...

eger sizin yavrunuzda ayni seylere maruz kalsaydi geri dönemsine izin verirmiydiniz???

anneniz babanız sizi birileri dövsün aşağılasın diye mi büyüttüler, düşünün birileri sizin evlatlarınıza aynı şeyi yapsa ne düşünürdünüz. başkalarının ne dediğini önemsemeyin bile en fazla bir hafta konuşur unuturlar siz çektiğinizle kalırsınız ne güzel ayrılmak için başlangıç yapmışsınız neden dik durmuyorsunuz hem aileniz de arkanızda, boşanmış psikolojisini kaldıramam da ne demek aşağılanmayı dövülmeyi kaldırmak size daha mı kolay geliyor. biran önce toparlanın dik durun herkese ve her şeye karşı, unutmayın çocuklarınız var, sağlıklı bir ortamda büyümek onların hakkı annelerinin bu tür muamele gördüğü bir ortamda ne kadar dengeli yetişebilirler ki, hem ekonomik özgürlüğünüz de var bir an bile düşünmeyin yarım bıraktığınız işlemlere devam edin

Vallahi durumunuza gülsemmi ağlasamı bilemedim....Güzel bir mesleğiniz,güzel bir aileniz var nasıl olurda bu şekilde basiretsiz davranablirsiniz inanın aklım almıyor...lütfen silkelenip kendinize gelin hocam bu nasıl bir ruh halidir ki dayak yediğiniz aşağılandığınız bir ortama kendinizi layık görüyorsunuz anlayamıyorum...Bence hemen çıkın o cehennemden gidiyorum bile demeyin özel eşyalarınızı alın ve arkanıza bile bakmayın...niye okutuyoruz kızlarımızı biz elin adamı dövsün ,aşağılasın diyemi...ne demektir boşanma psikolojisi anamız babamız ölüyor ona bile dayanıyoruz elin edepsizinden ayrıldık diye psikolojimiz bozulacaksa hiç durmasın bozulsun varsın...gidersin 2-3 ay psikiyatrlara düzeltirsin psikolojini...ayrıca tek ayrılanda siz olmayacaksınız...kişilerin medeni durumları neden psikolojilerini etkiler hiç anlamam olmuyorsa olmuyordur...bırakın bu safsataları kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu şekilde hareket ederek size emek vermiş anneciğinizi babacığınızı nasıl bir psikolojiye sokuyorsunuz bir düşünün....

kendi düşen aglamaz başkada bişey denemez.üstüne dayakda var
boşanma pisikolojisi bu duurmdan daha agır degil emin ol....
daha beterini yaşatacak bu adam sana

yazıyorsunuz ama başlık sahibi süresiz banlanmış,:26: okuyodur inşallah

Bu adama katlanacak kadar ucuz mu senin hayatın ??? Ayrılmak için ikinci kez dövülmeyi ya da sakat bırakılmayı mı bekliyosun ????

Kızını bu psikopat ile mi büyüteceksin.. Ilerde sağlıksız bi kız olduğunda suclu hissetmeyecek misin kendini ?

asıl çocugunun böyle bir ortamda büyümesi doru değil hem eşinin garantisi var mı hasta olmamak için allahdan gelen bişey oda yakalanırsa ne olucak gül gibi işin ar gücün var neden ezdiriyosun kendini o anana babanada yazık genemi kavga edicekler genemi kızımı dövücek diye kara kara düşünüyorlardır hem neden bir çocukla bab evine dönmek zor olsun koca evinde gördüğün seylerden daha beterini yaşıcak değilsin ya olmazsa ayrı bir daire tutarsın annenle karşılıklı yine düzenin olur sen onların eli kolu olursun zaten yaşlanıcaklar onlarda senin gözün kulagın olur bence iyi düşün

siz bu adamı sevmeseniz hayatta bu kadar kötü muameleye dayanamazdınız.sevilecek bi yanıda yok zaten size tavsiyem atın kaçın bir an önce kurtulun bu adamdan allah yardımcınız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…