Öncelikle şunu söylemek istiyorum,hiçbir anne baba evladının kötü olmasını istemez.
anne baba çocuğun bakmadığı pencereden baktığı için daha mantıklı düşünür.
bence sizin yapmanız gereken ilk şey okulunuzu başarıyla bitirmek,mesleğinizi elinize almaktır.
önceliğinizin bu olması gerek.İlişkinizin temeli sağlam değil,kumdan kale gibi sanki,
en ufak bir rüzgarda hemen yıkılıyor,dolayısıyla eğer bitimek istiyorsanız bitirmek zorundasınız,arkanıza bakmadan.
bu hayat sizin,mükemmel yaşamak da sizin elinizde,hayatınızı berbat etmek de..
aklı başında,mantıkı bir bayan olduğunuzu düşünüyorum,kendiniz için doğru kararı vermeniz dileğiyle,
sevgiler...
Canm ağlayarak yazıyorum Allahım beni gerçekten seviyor..Demin face şifresini istedim verdi.Teyzesinin kızı mesaj atmış cihancım sana özel diye 2 tane de kız resmi vardı orda..( bU NE ANLAMA GELİYOR..Aldatıyor yani demi ama yine inkar etti..O kız beni beğenmiş görmüş diyor.Nedemek bu..Beğendiyse teyzesinin kızı ne diye o kızın fotoğrafını gönderiyor..
Canm ağlayarak yazıyorum Allahım beni gerçekten seviyor..Demin face şifresini istedim verdi.Teyzesinin kızı mesaj atmış cihancım sana özel diye 2 tane de kız resmi vardı orda..( bU NE ANLAMA GELİYOR..Aldatıyor yani demi ama yine inkar etti..O kız beni beğenmiş görmüş diyor.Nedemek bu..Beğendiyse teyzesinin kızı ne diye o kızın fotoğrafını gönderiyor..
haklısın canım ama yapamıyorum ama bana neler yaptı ne kadar üzdü ben ona acıyorum saf gibi babası rahatsız,aile durumu kötü falan diye.gerçkten çok aynı durumu yaşamışız sizinle..bana diyor ki sensizliği anladığım için tekrar hata yapmam diyor bana..ama ya evlenince yaparsa..şimdi artık alıştım bazı şeylere tekrar hata yaparsa üzerse yine ayrılırım diyorum ama işte ya yapmazsa evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterirse bana o zaman iş işten eçmiş olacak benm için..kendi kendime gidiyorum hataya..
bence o kadar zamanı bile bekleyemeyecektir.evleninceye kadar mutlaka bir veya birden cok hata yine yapacaktır.
tabi yine sende affedeceksin.......bu degişmez gercek affedeceksin !.....
takiii sana en büyük yanlısı yapana kadar..
kiii zaten ancak ozaman ondan kopabilirsin.
şimdi herseyin farkındasın ama ayrılamıyorsun;istiyorsun ama yine de ayrılamıyorsun seni engelleyen birseyler var gibi hissediyorsun..adına ask sevgi diyebilirsin..
bu şekilde ondan kopman imkansız zaten..çünkü ilk basta sen kendini bunu yapabilecegine inandırmıyorsun;bu gücü kendinde görmüyorsun tabiii sen böyle hissedince baska kimsenin sana yararı olmaz....ilk önce senin istemen gereklii o gücü kendinde bulman gerekli.
ama bu şartlarda zor tabi..gidip gelip aklını karıstırıyor..
ben degiştim- seni bir daha üzmeyecegim-senin yoklugunda degerini anladım-sensiz olamayacagımı anladım-artık mutlu olacagız
gibiii cümlelerle aklını böyle karman çorman ediyor tabi sende inanıyorsun...ACABA ? diyorsun acaba gercek olabilir mi ..
ama hatırlarsan belki daha önceden de sana bunları söyledi ama yaptımı,bir degişiklik oldu mu ? hayır büyük ihtimalle olmamıstır ve olmuyacaktır.
Aslında seni çok iyi anlıyorum.Sana kim ne derse desin o cesareti kendinde bulamazsın..Ayrılamazsın.
kendinle çelişki içindesin çünkü.dogru karar veremiyorsun dogru nedir bilmiyorsun.
Bence onun davranıslarına bakarak kararını daha iyi verebilirsin.
Onun davranıslarına tahammül edemedigin anda ondan ayrılacaksın......!!..
ayrıldım cnm
sabah bu sabah bir hatasını daha yakaladım aldatma konusu yni..son noktam bu oldu sevgisi de kalmadı üzüntüsüde..
Sen o mesajı yakalayıp ayrıldıktan sonra, tekrar barışmakla hata yapmışsın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?